BugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
BugunGuldemyz icin 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Niyetime okudum Allah kabul etsinBugunGuldemyz icin 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
BugunStemina niyetine 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
BugunGuldemyz icin 200 El Bari okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun Y yenigelin3584 icin 200 El Bari okuyalim. Niyeti
hayırlı Salih bir evlat istiyorum
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Allah kabul etsinBugun Y yenigelin3584 icin 200 El Bari okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Niyetlerine 200 el bari okudum Allah kabul etsinBugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584 niyetine okudum. Allah kabul etsin.Bugun Y yenigelin3584 icin 200 El Bari okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?