- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Ben anladım sen merak etmedebaban turkce ogretmenini dovmese (!) belki anlardin yazdigimi.
A babanşimdi gördün mü S sassyassyy ha ?
E o zaman sorun ne?Aslında insanların kırgınlıklarına hiç dikkat etmedim ki kırmaktan cekinmeyeyim
Daha birkaç gün önce çok mutsuzum diye konu açmıştın. Burda millete laf yetiştireceğine git terapi al. Ayrıca inanılmaz keko geliyosun. Geçenki konuda 15 yaşımda kocaya gitmediğim için kendimle gurur duyuyorum yazmıştınAhahaha konuştu yine havadan
Benim babama laf atacağına beni eleştir sizinkiler hanzoysa bilememkendinden biliyosann
Ben ailemle yaşamaktan memnunum herşeyim hazır peki neden bu size bu kadar Dokunuyor? Yani ailemle yaşamam
Hahaha kız niye fotonu paylaşıyosun allah seniDaha birkaç gün önce çok mutsuzum diye konu açmıştın. Burda millete laf yetiştireceğine git terapi al. Ayrıca inanılmaz keko geliyosun. Geçenki konuda 15 yaşımda kocaya kaçmadığım için kendimle gurur duyuyorum yazmıştınBende şöyle bir intiba bırakıyosun
Eki Görüntüle 3052709
Dedi calismadan hazır baba parası yiyen ve bununla hava atmaya çalışan kızMune abla lütfen şu işsizlere bir baksan sorumu alakasız yerlere çektiler
Ayrıca hakaret içerikli yorum
Ve sorum yorumlara kapatılsın lütfen sorumu mahvettiler şu işsizler
Sende yeDedi calismadan hazır baba parası yiyen ve bununla hava atmaya çalışan kız
Mesele yemek değil havaya atmaya calismak, tek baba parası yiyenin sen mi olduğunu zannediyorsun bu sitede? Buradaki kadınların çoğu kendi emeklerinin hakkını da yiyor, baba desteği de alıyor. Senin asla yapamayacağın birsey daha yapanlar var, ailelerine destekte bulunuyorlarSende yevarsa eğer
OooMesele yemek değil havaya atmaya calismak, tek baba parası yiyenin sen mi olduğunu zannediyorsun bu sitede? Buradaki kadınların çoğu kendi emeklerinin hakkını da yiyor, baba desteği de alıyor. Senin asla yapamayacağın birsey daha yapanlar var, ailelerine destekte bulunuyorlar
Bana laf mi soktu sen şimdi? Yerim seni, senin hayalini kuramayacagin kurumda 15 yıllık mühendisim ben, Evimi arabami da babam destek oldu kendim kredi çektim aldım. Senin annen yaşındayız belki, yasin küçük diye konularına cevap vermedim iyice havaya girmişsinSende yevarsa eğer
Eskilerin yüzde doksanının haliBu kıza laf anlatılmaz. Kız öğretmen döven, 15 yaşında kocaya gitmemekle övünen (çevresinde kaç tane 15 yaşında kocaya giden varsa) geri kalmış bir çevrede büyümüş. Yaşı da küçük. Belki biraz büyüyünce sıyrılır o çevreden. Maalesef ki şu anki durumu iç açıcı değil üzücü.
Mirta nin hande ne varmış? En azından mutludur belki, bak sen mutlu bile degilsinEskilerin yüzde doksanının halisizin gibi.
niye lafsokayím aaBana laf mi soktu sen şimdi? Yerim seni, senin hayalini kuramayacagin kurumda 15 yıllık mühendisim ben, Evimi arabami da babam destek oldu kendim kredi çektim aldım. Senin annen yaşındayız belki, yasin küçük diye konularına cevap vermedim iyice havaya girmişsin
Ama ben mutluyum bak sen değilsin.Bite lag sokayím aanasıl anlarsanız
Allah daha çok versin de bundan Banane?yani bende okuyorum bende ailemin parasını yiyorum
"Senin hayalini kuramayacağın kurumda"ahahacidden koptum
Senin hayalini kuramayacagín hayatı yaşıyorum ömür boyu çalışsan kazanamayacağını bir hayat teyze
Ne güzel işteAma ben mutluyum bak sen değilsin.
InsallahNe güzel işte
Bende olurum bir gün ne malum hemde herkesten mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?