• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

direksiyon dinavinda alinan ucret??

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
4.girişim olacak ve ben her defasinda 150 lira verdim. Bana çok gibi geliyor. Sizin kurslarda ne kadar veriyorsunuz her sınav için? Ayrıca her kalisimda kendimi sorguluyorum kahroluyorum ben beceriksiz miyim diye :-(

Son düzenleme:
4.girişim olacak ve ben her defasinda 150 lira verdim. Bana çok gibi geliyor. Sizin kurslarda ne kadar veriyorsunuz her sınav için? Ayrıca her kalisimda kendimi sorguluyorum kahroluyorum ben beceriksiz miyim diye :-(

Ben sınava geçen sene 70 vermiştim semtten ötürü pahalı olabilir

iyice zorlaştırdılar bu direksiyon sınavlarını
açıkcası 8 senelik ehliyetim var
ama şimdi girsem ne olur bilemiyorum
:40::40::40::40::40:

çokmu sıkıyorlar yada hoca ıyı çalıştıramadımı sizi hakkınız dolmak üzere :((

benzer bir konu açmayı düşünüyordum punk. başka konuda yazdım. ben geçtim ama eşim kaldı. bu cumartesi ikinci kez girecek. yasal olarak iki ders almak zorundaymış kaldığı için. ayrıca 100 tl sınav ücreti alıyorlar. yani bize 200 tl ye mal olacak. herkes 5-6 ders olarak anlaşırken biz 12 ders diye anlaşmıştık kurslara. o derslere sayamaz mısınız dediğimizde olmuyor diyorlar.inan hocalar siz kalırsanız tüm kurs kalırdı diyordu. ama işte dengesiz insanlar yüzünden kaldı eşim bundan kesinlikle eminim.kursun aldığı 100 tl sınav harcı da hizmet bedeli 50 tl ve sınav ücreti 50 tl şeklinde tahsil ediliyor. ve makbuz da veriyorlar aldıkları ödemelere dahil. resmen soyuyorlar ama işin yasal bir açığı var ve onlar bunu biliyor demek ki rahat bi şekilde makbuz kesebiliyorlar.

heyecan mı yapıyorsun acaba:26: bende ilk girişimde kaldım. direksiyon sınavına 70 lira vermiştim. ikincide de 70 ödedim. ayrıca 2 saat özel ders aldım, bi o kadar da ona ödedim.

Ben geçen yıl 60 lira verdim ayrıca kalmıştım ve çalıştırdılar geçene kadar belki kursa göre değişiyordur

ben 100 tl verdim, geçtim cok şükür tekrarına gerek kalmadı, 150 fazlaymış bence 60/70 tl ödüyorum diyenler var sizinkinin yarısından bile az. hangi şehirdesiniz..:6:

Back
X