Direksiyon sınavı

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhabalar herkese,
Bugün ikinci defa direksiyon sınavından kaldım. Çalışırken yapmadığım hataları sınavda yaptım heyecandan mı artık farklı arabayla çalışmaktan mı bilmiyorum. Diyorum ki artık para yatırmayayim daha fazla para boşa gitmesin dosya yansın. Mantıklı mı sizce? Tekrar tekrar para yatırıp kalmaktan korkuyorum.

Ben üçüncüde yeni aldım.
Ne var yani?! Her şeyden pes edersek hayatta, hiçbir yere varamayız.
Güvenli ve doğru kullanana kadar devam çalışın, bu durum aksine azminizi arttırsın.
Ehliyeti aldıktan sonra da süper sürücü olmuyorsunuz hemen, süre süre uzmanlaşacaksınız.
Tam gaz devam. 😉

Merhabalar herkese,
Bugün ikinci defa direksiyon sınavından kaldım. Çalışırken yapmadığım hataları sınavda yaptım heyecandan mı artık farklı arabayla çalışmaktan mı bilmiyorum. Diyorum ki artık para yatırmayayim daha fazla para boşa gitmesin dosya yansın. Mantıklı mı sizce? Tekrar tekrar para yatırıp kalmaktan korkuyorum.
Neden yakacaksın dosyanı. Ilerde kimseyi bağımlı olmayacaksın bir yere gidip gelmek icin özellikle bayanlari ozgrlestiriyor araba kullanabilmek. Ben 3. De aldim heyecandan yapmadığım hataları bende yaptim son girdigim sınavda da hata yaptim ama sorun yaratacak degil.smdi özel ders aldim trafiğe çıkmak icin çıkıyorum da.
Özellikle bayanlar çocuksuz ken almalı ehliyetini . Çocukların can sağlığından korktuğum icin özgüvenimi kaybettim bir cesaret eğitime başladım

Neden yakacaksın dosyanı. Ilerde kimseyi bağımlı olmayacaksın bir yere gidip gelmek icin özellikle bayanlari ozgrlestiriyor araba kullanabilmek. Ben 3. De aldim heyecandan yapmadığım hataları bende yaptim son girdigim sınavda da hata yaptim ama sorun yaratacak degil.smdi özel ders aldim trafiğe çıkmak icin çıkıyorum da.
Özellikle bayanlar çocuksuz ken almalı ehliyetini . Çocukların can sağlığından korktuğum icin özgüvenimi kaybettim bir cesaret eğitime başladım
Bende çok fazla istiyorum almayı hem zamanım varken hem bekarken. Ama olmuyor bu iki oldu yine kaldım. Çok aşırı stres oluyorum düşündükçe. Ağlıyorum sürekli.

Merhabalar herkese,
Ben de hatalar yapıyordum ama geçtim. Bir sürü konum var araba sürememekle ilgili. Suan tek basıma trafiğe çıkıyorum. İnanın yaparsınız. Heyecandan oluyor. Ehliyetsiz olmuyor dosyanızı yakmayın asla

Ben de aynı şeyleri yaşadım, ikinciden kaldıktan sonra artık sınava girmeyeceğimi söyledim ama sürücü kursu kayıt yaptırdığını ve mecbur girmem gerektiğini söyledi. Üçüncü seferde aldım ehliyeti. Denemeye değer, girin sınava bence.🤷‍♀️

Ben de aynı şeyleri yaşadım, ikinciden kaldıktan sonra artık sınava girmeyeceğimi söyledim ama sürücü kursu kayıt yaptırdığını ve mecbur girmem gerektiğini söyledi. Üçüncü seferde aldım ehliyeti. Denemeye değer, girin sınava bence.🤷‍♀️
Para yatırmazsanız girmeyebilirsiniz aslinda ama hakkınız yanar

Bende kaldım ilkinde hemde o gruptan kalan tek kişi bendim.Ama sonra tekrar denedim aldım.Ama bizim zamanımızda ilerden hemen döndürüp getiriyorlardı arabadan iniyordun şimdi park ettiriyorlar bilmem ne zor iş

Manuel arabayla mi sınava giriyorsunuz manualse otomatikten gitseydiniz keşke daha rahat geçerdiniz bunlar tecrübeyle okuyor sakın dosyanızı yakmayın her fırsatta pratik yapın geçersiniz herkes kullanıyor siz neden yapamayasınız

Manuel arabayla mi sınava giriyorsunuz manualse otomatikten gitseydiniz keşke daha rahat geçerdiniz bunlar tecrübeyle okuyor sakın dosyanızı yakmayın her fırsatta pratik yapın geçersiniz herkes kullanıyor siz neden yapamayasınız
Manuel evet. Keşke otomatiğe yazılaydım

Manuel evet. Keşke otomatiğe yazılaydım
Evet manüel biraz daha zordur otomatik olsaydı çok rahat geçerdiniz ama biraz daha fazla çabayla onuda halledersiniz viteslerin yerini ezberleyin kullanırken vitese bakmayın stres yok debriyaj kavrama noktasını hissedince daha kolay olacak nerede hata yapıyorsunuz bilmiyorum ama manüel araç kullanırken ilk başta bende zorlanmıştım pratik yapınca aşılıyor merak etmeyin

Ben bu konuda insanız hata yaparız diyemiyorum
Bizim hatamız birinin ölümüne sebep olabilir
Zamanında teyzemi de çok gazladık yaparsın yaparsın diye bir evin bahçesine uçtu
Çocuklu bir aileydi, ya çocuk bahçede olsaydı?
Şimdi hala fren yerine gaza basma gibi hatalar yapa yapa Allaha emanet kullanıyor

Araba sürmek bir beceri... olmayınca "çevrenin güvenliği için" bırakılması taraftarıyım.

Ben bu konuda insanız hata yaparız diyemiyorum
Bizim hatamız birinin ölümüne sebep olabilir
Zamanında teyzemi de çok gazladık yaparsın yaparsın diye bir evin bahçesine uçtu
Çocuklu bir aileydi, ya çocuk bahçede olsaydı?
Şimdi hala fren yerine gaza basma gibi hatalar yapa yapa Allaha emanet kullanıyor

Araba sürmek bir beceri... olmayınca "çevrenin güvenliği için" bırakılması taraftarıyım.
Fren yerine gaza basma gibi hatalar yapmıyorum genel olarak sürüşüm iyi aslında sadece park yaparken sıkıntı oluyor

Merhabalar herkese,
Mantıklı değil tabi ki . 100 kere yenil yine de yap

Back
X