Direksiyon sınavı

Merhabalar herkese,
Bugün ikinci defa direksiyon sınavından kaldım. Çalışırken yapmadığım hataları sınavda yaptım heyecandan mı artık farklı arabayla çalışmaktan mı bilmiyorum. Diyorum ki artık para yatırmayayim daha fazla para boşa gitmesin dosya yansın. Mantıklı mı sizce? Tekrar tekrar para yatırıp kalmaktan korkuyorum.
Stres yapmayın nerede hata yapıyorsun ?

Gereksiz heyecan yaptım ilk iki sınavda üçüncüsünde de 2 kere stop ettirdim anlayamadığım bir biçimde
Manuel alıyorsun galiba ehliyeti
stop ettirmemek için hep debriyajı kavra araba titreyecek minik minik gazla devam er kaldırırken ilk gaz verme bile debriyajı kökle frene de bas freni minik minik kaldır araba titiyor tekerler 2 tur dönüyor o şekilde sonrasında mini minik gaz ver debriyajdan birden çekme araba hoplar azar azar çek
giden araba hiçbir zaman stop etmez korkma ayrıca da duracağın zaman baktın duruyor mesela trafik bas debriyaja at boşa gitsin sadece frenle dur sonra at bire yeniden devam et

Durum güncellemesi yapmak istedim, keşke buraya ehliyeti alabildim diye gelseydim. Dosya yaktım sonrasında artik yeniden dosya açtırmayacaktim kesin kararlıydım. Sonra arkadaşımın gazına geldim açtırdım bugün 5.sinava girdim ve kaldım. Dersler o kadar iyi gidiyordu ki sıfır hata bitiriyordum. Çok iyiydim hocam usta şoför oldun artik diyordu. Alırsın kesin artik dedi. Sınavda önüme kedi atladi bende ezmemek için direksiyonu kırdım hafif. Komisyon savrulma var dedi indirdi. Ailem baya tepki verdi üstüme geldiler 5 oldu artik diye. Söylemeye utanıyorum artık çevreme. Kötü şoför olsam dicem evet ben kullanamıyorum kabul, pes. Ama trafikte de sürdüm sıfır hata. Sınava girince bana aşırı aşırı bir heyecan basıyor yenemiyorum. Sakinleştirici ilac aldım o da işe yaramadı. Panik yapıyorum sınavda saçma sapan. Gitmicem artık sınavlara. Yansın dosya.

Durum güncellemesi yapmak istedim, keşke buraya ehliyeti alabildim diye gelseydim. Dosya yaktım sonrasında artik yeniden dosya açtırmayacaktim kesin kararlıydım. Sonra arkadaşımın gazına geldim açtırdım bugün 5.sinava girdim ve kaldım. Dersler o kadar iyi gidiyordu ki sıfır hata bitiriyordum. Çok iyiydim hocam usta şoför oldun artik diyordu. Alırsın kesin artik dedi. Sınavda önüme kedi atladi bende ezmemek için direksiyonu kırdım hafif. Komisyon savrulma var dedi indirdi. Ailem baya tepki verdi üstüme geldiler 5 oldu artik diye. Söylemeye utanıyorum artık çevreme. Kötü şoför olsam dicem evet ben kullanamıyorum kabul, pes. Ama trafikte de sürdüm sıfır hata. Sınava girince bana aşırı aşırı bir heyecan basıyor yenemiyorum. Sakinleştirici ilac aldım o da işe yaramadı. Panik yapıyorum sınavda saçma sapan. Gitmicem artık sınavlara. Yansın dosya.

Yeni dosyanızı otomatikten açtırsaydınız keşke. Kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz şu işi otomatikte tekte geçerdiniz 😕

Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlısı olsun. Benim tanıdıklarım var mesela defalarca girip te alamayan. Bence biraz kendinize güvenin bı konuda valla abc bilemeyip sınavı tek seferde alanlar bile var. Bu arada sakinleştirici kullanıp trafiğe çıkmanız çok sakıncalı hatta yasak. Panik durumunuzu başka şekilde çözmelisiniz.

Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlısı olsun. Benim tanıdıklarım var mesela defalarca girip te alamayan. Bence biraz kendinize güvenin bı konuda valla abc bilemeyip sınavı tek seferde alanlar bile var. Bu arada sakinleştirici kullanıp trafiğe çıkmanız çok sakıncalı hatta yasak. Panik durumunuzu başka şekilde çözmelisiniz.
Gerçekten normal sürüşte çok iyiyim ve panik sıfır. Hocam bile dedi neden panik yaptin derslerde sıfır paniktin dedi. Sınavda bana bişey oluyo.

Ben ilkde almıştım ama yeni sistmde alamazdım belki :)

Otomatik vitesli seçeneği yoktu bizim zamanımızda, olsa onu alırdım. Debriaj yok, sadece gaz / fren. Özel kurs almanızı öneririm daha rahat olmanız için bayan hocalar da kurs veriyor. Kesinlikle eş, abi, kardeş vb. eğitim almamak lazım kavga çıkıyor :D

5 de olur 6 da direksiyon hocasi demekki iyi oldugunu dusunuyor ki soyluyor yılma devam et insallah basaracaksin ...bir akrabamda yakti dosyayi suan tekrar basladi ...cevremde ikinci kez dosya acip kazanip suan araba surenler var bu sana ışık olur umarim :KK68:

Merhaba ben de üç kere kaldım sonuncu hakkımı kullanmak istemedim . Çünkü gerçekten kurs aldığım yer beni trafiksiz yerde çalıştırıyordu . Direksiyon sınav alanını bile sınavda gördüm :) önüme araba çıkınca ne yapacağımı bilmiyordum . Ben de dosyamı kapattırdım . Bi kaç yıl sonra başka bi şehirde ders aldım ve ilk sınavda geçtim . Belki size umut olur :)

Merhaba ben de üç kere kaldım sonuncu hakkımı kullanmak istemedim . Çünkü gerçekten kurs aldığım yer beni trafiksiz yerde çalıştırıyordu . Direksiyon sınav alanını bile sınavda gördüm :) önüme araba çıkınca ne yapacağımı bilmiyordum . Ben de dosyamı kapattırdım . Bi kaç yıl sonra başka bi şehirde ders aldım ve ilk sınavda geçtim . Belki size umut olur :)
Bende böyle düşündüm. Çünkü artık üst üste kaldığım için psikolojik olarak o sınav parkurunu ve kursu görünce bile kötü hissediyorum. Belki baska bi yerde yeni bi başlangıç yapmak bana daha iyi gelir.

Son sınav hakkında ehliyet alan arkadaşım şimdi usta şoför. Hepimizden çok daha iyi kullanır. Aramızda ilk o trafiğe çıktı.
Eleştirilere gelemiyorsanız o güne iş uydurun öyle çıkın evde. :D ama alın ehliyet yakmayın dosyayı.

Son sınav hakkında ehliyet alan arkadaşım şimdi usta şoför. Hepimizden çok daha iyi kullanır. Aramızda ilk o trafiğe çıktı.
Eleştirilere gelemiyorsanız o güne iş uydurun öyle çıkın evde. :KK70: ama alın ehliyet yakmayın dosyayı.
Ben eğer ilk hakkımda alsaydım eminim ki kötü bir sürücü olacaktım belki trafiğe bile çıkamazdım. Çünkü kötüydüm o zaman. Ama şimdi gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum. Sadece sınav anında psikolojik olarak ya kalırsam diye düşündüğüm için panik yapıyorum ve hata yapıyorum. Sizin dediginiz gibi kimseye haber vermeden belki de tekrar girerim :)

Ben eğer ilk hakkımda alsaydım eminim ki kötü bir sürücü olacaktım belki trafiğe bile çıkamazdım. Çünkü kötüydüm o zaman. Ama şimdi gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum. Sadece sınav anında psikolojik olarak ya kalırsam diye düşündüğüm için panik yapıyorum ve hata yapıyorum. Sizin dediginiz gibi kimseye haber vermeden belki de tekrar girerim :)
Evet benim ehliyete yazıldığımı falan kimse bilmiyordu sınavı geçtiğim gün herkese haber verdim 😂 ondan sonra bütün işlerimi olduktan sonra haber veriyorum 🤣🤣

Bende şuan direksiyon dersleri alıyorum inşallah sınav zamanı panik yapmam. Şuan sakin heyecan yapmadan sürüyorum ama sınav zamanı ister istemez panik oluyor insan.

Bende şuan direksiyon dersleri alıyorum inşallah sınav zamanı panik yapmam. Şuan sakin heyecan yapmadan sürüyorum ama sınav zamanı ister istemez panik oluyor insan.
Derslerde sakinim ben zerre panik yok ama sınavda ister istemez oluyor bende nedense bu en son sınavda fazla fazla oldu nedenini anlayamadım. Dideral ictim o da etki etmedi.

Back
X