- 20 Mayıs 2025
- 16
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi raba112222221
-
Tesekkur ederim gunluk hayatina devam etsin dedi kolunh kullanmaya calissin top oynasin dedi ama bunlari yaparken hic acilmiyo kolu 120 derece alcida oldugu gibi kaldi biz acmaya calistigimizda cok agliyor 12 haziranda tekrar randevumuz var fizik tedavi icin bisey demediDoktor ne dedi
Fizik tedavi filan önerdi mi
Zamanla yapar mı dedi
Geçmiş olsun bu arada
Insallah anne olmak gercekten cok zor boyle bir durumda can sıkici acikcasi suan inan aglayarak yaziyorum knsallah basina gelenler nasil yol izledikletini yazarlarÇok var daha 12 hazirana isterseniz erken götürün konuşun doktoru ile
Belki olağan bir durumdur değilse de hemen bir çözüm bulurlar
Belki de korkudan da ağlıyordur acıyacak diye
Belki fizik tedavisi önerirler
İnşallah kolayca atlatırsınız
Burda birileri görüp yazar mutlaka ama yine de kişisel bir durum olduğu için siz önleminizi alıp erken götürmeye çalışınInsallah anne olmak gercekten cok zor boyle bir durumda can sıkici acikcasi suan inan aglayarak yaziyorum knsallah basina gelenler nasil yol izledikletini yazarlar
Amin insAllah cok tesekkur ederimBurda birileri görüp yazar mutlaka ama yine de kişisel bir durum olduğu için siz önleminizi alıp erken götürmeye çalışın
Çocuklar maalesef böyle düşe kalka büyüyorlar
Daha kötüsünden korusun Allah
Hemen fizik tedavi önermişti doktorumuz bize. 1 ay aldık, kısmen kullanmaya başladı. Ama o ona cesaret olduğu için sonrasında doğal akışına dönmüştü çok şükür.6 yasindaki oglumun dirsegi kitildi 3 vida atttilar 4 gun once vidalar cikti simdi acip kapatamiyor hep omzundan hareket ettiyor ben acmaya calistigimda cok agliyor basina gelen var mi nasil bi yol izlediniz suan duzeldi mi lutfen bana yardim edin
Tesekkur ederim yorumunuz icinÇok geçmiş olsun. Başka bir doktora götürün. Normal yada değil bunu onlar söyleyecek. Daha bir ay ve çok uzun bir süre. Başka bir doktordan fikir almakta fayda var. Hemde fizik tedavi işini sorarsınız.
Tesekkur ederim gunluk hayatina devam etsin dedi kolunh kullanmaya calissin top oynasin dedi ama bunlari yaparken hic acilmiyo kolu 120 derece alcida oldugu gibi kaldi biz acmaya calistigimizda cok agliyor 12 haziranda tekrar randevumuz var fizik tedavi icin bisey demedi
TesekkurlerBaşka doktora götürün elbette. Çocuk küçük hatalı bir kaynama falan olmasın. Fizik tedavi gerektiriyor mu öğrenin.
Kac gunde duzelir sizce elimden geldigi kadar yardim ediyorum gunluk islerini yaparken o elini kullanmaya tesfik ediyorum ama siz gibi bende vok korkuyorum bu durum psikolojik olarak beni cok yipratti uyurken bile acmaya calisyim cok hafif acti sonra uyandi hemenBenim oğlumun dirseği kırılmıştı 2.5 yaşındayken tam büyüme alterinden ve ameliyat oldu. Direkten 3 veya 4 vida çıkıyordu. Hareketli bölge ve pasif kalmasın diye erken çıkarıyorlarmış bizimkisi öyle oldu. İlk zaman korkuyorlar ve ağrıyor kendisinin hareket ettirmesi lazım demişti. Düşmesin diye 1 sn. Peşinden ayrılamadım sürekli hareketli tutmaya çalıştık. Fizik tedavi falan vermedi ve şu an normal kullanıyor yani. Sadece büyüdükçe diğer direkten daha farklı.
Birden asla açamaz dedim ya en büyük sebep korku, sonra ağrı ama hareket ettirmesi lazım. Bizimkisi küçüktü ve sağlam kolunu tutup diğerine sevdiği şeyleri uzatıyorduk unutup alıyordu. Korkusunu yenmesini sağlayın.
Fizik tedavi icin birsey demedi gunluk hayatina devam etsin disari cikarken tekrar saricaz alciyla park vs yasak top atmaya calissin dediDoktor ne dedi
Fizik tedavi filan önerdi mi
Zamanla yapar mı dedi
Geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?