dış çekime bir gün kala hasta olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o konu bana ait değil, benimde öyle bir tavrım yok zaten insan kendini bilir öyle bir şüphem olsa benim gibi anksiyete sahibi biri burda duramaz ki. fotoğraf çekimim var diye böyle sanıyorsunuz sorumsuz insanlar oluyor böyle zamanda düğün çekim vs. yapan kişiler. siz de haklısınız.
Siz sorumluluk sahibi olduğunuz için mi çekim yaptırıyorsunuz öyleyse? Ben anlamadım şimdi? Böyle atraksiyonlara girenler sorumluluk sahibi insanlar mı, sorumsuz insanlar mı oluyor bu durumda? Yoksa siz ne yaparsanız yapın sorumluluk sahibi oluyorsunuz diğer insanlar yapınca sorumsuz mu oluyor?

Acaba covıd19 falan mısın diye endıselenmek yerıne yarına dinc ol enerjik ol diyor demek nisanlın.
Peki.

ben yeterince izah edemedim. önemli günlerde çok stres olup çok düşünüp hasta olduğumu nişanlım beni tanıdığı için biliyor.. ama burda covid şüphelisi ilan edilmem normal geldi. ne biliyim enerji verici bitki çayı tavsiyesi ya da çekim 1.30 saat olduğu için önemli olmadığını geçip gidecek yazılacağını falan bekliyordum herhalde neyse ben kendimi teselli edeceğim.

covid şüphem olsa bu şekilde yazmazdım, direkt iptal ederdim ben günlerdir evdeyim.

ben yeterince izah edemedim. önemli günlerde çok stres olup çok düşünüp hasta olduğumu nişanlım beni tanıdığı için biliyor.. ama burda covid şüphelisi ilan edilmem normal geldi. ne biliyim enerji verici bitki çayı tavsiyesi ya da çekim 1.30 saat olduğu için önemli olmadığını geçip gidecek yazılacağını falan bekliyordum herhalde neyse ben kendimi teselli edeceğim.

covid şüphem olsa bu şekilde yazmazdım, direkt iptal ederdim ben günlerdir evdeyim.
Yo ben sizi anladım, ama oyle bır zamandayız ki azıcık halsiz olsam 'acaba' diyorum.
Oncesınde kesin usuttum dedıgım seylere artık oyle bakamıyorum anlatabildim mi?

Yo ben sizi anladım, ama oyle bır zamandayız ki azıcık halsiz olsam 'acaba' diyorum.
Oncesınde kesin usuttum dedıgım seylere artık oyle bakamıyorum anlatabildim mi?
acaba dediğimizde şu zamanlarda biraz daha temkinli olmamız lazım yangın. Bu konuda katılıyorum sana

Dış çekim çok saçma bir tabir zaten. Kim neresinden uydurduysa. Fotoğraf çekimi işte, ha iç ha dış ne farkediyorsa 😒
Gercekten neden dıs diyorlar? Belirtme geregi duymalarındakı sebep dıger cekımlerden pahalı olması heralde 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X