Dış gebelik hakkında kürtaj mı iğne mi?

Sadece kürtaj ücretinmi yoksa 1.gecelik yatişta fiyata dahilmi?

Kusura bakma merak ediyorum madem dış gebelik.ultrasonda felan göründü mu başka bı bulgular.yoksa beta bu şekilde diye mi
Kusura bakma merak ediyorum madem dış gebelik.ultrasonda felan göründü mu başka bı bulgular.yoksa beta bu şekilde diye mi
6 haftayi gecmesine ragmen Degerlerim cok düşüktü canim gorunmedi ultrasonda. İlac ile tedavi olcam dusmesi icin igne yaptilar.

Günaydın kizlar. İgneden sonra beta hcg degerim 896 ya düşmüş dun sabah 932 çıkmıştı. İnşallah igne değerimi sıfırlar 1ciftyesilgozz Bulamadimisim
Günaydın canım hadi inşallah bi an önce kurtul. Benim akşam kan verdiğim kanı lab vermemişler nasıl sinirliyim 13 saat oldu sonuç yok.

Benden de kötü haber maalesef. Sonlandırılacak..
Ay bu nedir Allah'ım neden disgebelikler çoğaldı.saglikli gebelik zor oldu.benimde bugün adet sancısı gibi sancım var iki damlada leke geldi.merak etmeyin yarın için benimde pek ümidim yok.cok geçmiş olsun.yinede kendinizi üzmeyin.surekli stresten ne yapacağımızi sasirdik.

Valla tansiyonum 14 e yğkseldi benim normalim 10 dur. Gittim bu sefer özele 3 boyutlu ultrason fa çekildi ama dış gebelik bulgusu yok değerim hala düşük olduğu İçin hiç bişey yapmıyorlar .

Canım sen hangi ilde yaşıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…