- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
Sadece kürtaj ücretinmi yoksa 1.gecelik yatişta fiyata dahilmi?Yatis yaptim ama kurtaj olmayacagim suan sadece iğne yapilacak. 1 gece kalacagim 2100 tl ozel hastanedeki fiyat. İgneden sonra 4 gun takip edilecek beta düşüş olmasi icin olmazsa ikinci doz igne yapilacak. Yine dusmez ise En son ameliyat dedi doktorum. 6+3 haftalik oldum ama beta 932 beklemenin anlami yok sanirim daha fazla
İnşallah senden güzel haber duyarız.sonra inşallah bendenEvet canım akşam vereceğim. Allah yardımcımız olsun..
Kürtaj degil canim bu dusmesi icin igne yapicaklar ve 1 gece yatis ikisinin fiyati.Sadece kürtaj ücretinmi yoksa 1.gecelik yatişta fiyata dahilmi?
Kusura bakma merak ediyorum madem dış gebelik.ultrasonda felan göründü mu başka bı bulgular.yoksa beta bu şekilde diye miKürtaj degil canim bu dusmesi icin igne yapicaklar ve 1 gece yatis ikisinin fiyati.
Kusura bakma merak ediyorum madem dış gebelik.ultrasonda felan göründü mu başka bı bulgular.yoksa beta bu şekilde diye mi
6 haftayi gecmesine ragmen Degerlerim cok düşüktü canim gorunmedi ultrasonda. İlac ile tedavi olcam dusmesi icin igne yaptilar.Kusura bakma merak ediyorum madem dış gebelik.ultrasonda felan göründü mu başka bı bulgular.yoksa beta bu şekilde diye mi
Canım senin nasıl çıktı betan insallah yükselmiştirKusura bakma merak ediyorum madem dış gebelik.ultrasonda felan göründü mu başka bı bulgular.yoksa beta bu şekilde diye mi
Ben daha kan vermedim Çarşamba günü randevumCanım senin nasıl çıktı betan insallah yükselmiştir
Günaydın canım hadi inşallah bi an önce kurtul. Benim akşam kan verdiğim kanı lab vermemişler nasıl sinirliyim 13 saat oldu sonuç yok.Günaydın kizlar. İgneden sonra beta hcg degerim 896 ya düşmüş dun sabah 932 çıkmıştı. İnşallah igne değerimi sıfırlar1ciftyesilgozz Bulamadimisim
Bekliyorsun ya hep aksilik olur canimGünaydın canım hadi inşallah bi an önce kurtul. Benim akşam kan verdiğim kanı lab vermemişler nasıl sinirliyim 13 saat oldu sonuç yok.
Hayırlısı olsun inşallah canım hayır haberlerini bekliyoruz.Benim randevum yarinGünaydın canım hadi inşallah bi an önce kurtul. Benim akşam kan verdiğim kanı lab vermemişler nasıl sinirliyim 13 saat oldu sonuç yok.
Dün akşam verdiğim kanı kaybetmişler sanırım lab elimize geçmedi dedi bu akşam tekrar vericemHayırlısı olsun inşallah canım hayır haberlerini bekliyoruz.Benim randevum yarin
Allah'ım gönlünüze göre versinDün akşam verdiğim kanı kaybetmişler sanırım lab elimize geçmedi dedi bu akşam tekrar vericem
AminAllah'ım gönlünüze göre versin
Şimdi girmişler sonucu 439 4 gün öncesi 243 tü sanırım mutlak sona doğru gidiyorum .Allah'ım gönlünüze göre versin
Ay bu nedir Allah'ım neden disgebelikler çoğaldı.saglikli gebelik zor oldu.benimde bugün adet sancısı gibi sancım var iki damlada leke geldi.merak etmeyin yarın için benimde pek ümidim yok.cok geçmiş olsun.yinede kendinizi üzmeyin.surekli stresten ne yapacağımızi sasirdik.Benden de kötü haber maalesef. Sonlandırılacak..
Valla tansiyonum 14 e yğkseldi benim normalim 10 dur. Gittim bu sefer özele 3 boyutlu ultrason fa çekildi ama dış gebelik bulgusu yok değerim hala düşük olduğu İçin hiç bişey yapmıyorlar .Ay bu nedir Allah'ım neden disgebelikler çoğaldı.saglikli gebelik zor oldu.benimde bugün adet sancısı gibi sancım var iki damlada leke geldi.merak etmeyin yarın için benimde pek ümidim yok.cok geçmiş olsun.yinede kendinizi üzmeyin.surekli stresten ne yapacağımızi sasirdik.
Canım sen hangi ilde yaşıyorsun ?Yatis yaptim ama kurtaj olmayacagim suan sadece iğne yapilacak. 1 gece kalacagim 2100 tl ozel hastanedeki fiyat. İgneden sonra 4 gun takip edilecek beta düşüş olmasi icin olmazsa ikinci doz igne yapilacak. Yine dusmez ise En son ameliyat dedi doktorum. 6+3 haftalik oldum ama beta 932 beklemenin anlami yok sanirim daha fazla
Tekirdağ'ında yasiyorum canimCanım sen hangi ilde yaşıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?