- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi 1ciftyesilgozz
-
Ah canim benim şimdi gördüm doktorunla gorustun mu ?Benden de kötü haber maalesef. Sonlandırılacak..
Gittim bugün biraz stresten de sanırım tansiyonum yükseldi . Özele gittim bu kez muayne etti dış gebelik bulgusu şuan yokmuş hala değerimin daha da yükselmesi lazımmış. Sen hangi hast tedavi oluyorsun İstanbul’da var mı şubesi acaba? Anladığım kadarıyla her hastanede iğne yok. Bugün gittiğim diğer doktor dış gebelik dışında kimyasal Veya boş gebelikte olabilir bu o yüzden sıkı takip edilmen gerekir falan dedi. Ama nasıl kimyasal ki bu düşeceğine artıyor az da olsa. Kimyasal gebelik çok başında kendi atıyor vücut diye biliyorum ben.Ah canim benim şimdi gördüm doktorunla gorustun mu ?
Evet kimyasal gebelikte deger bir noktaya artiyormus sonra düşüşe gecip regl kanamasi oluyormus. Benim dış gebeligimde degerim artiyordu ama az az hic iki kati artis olmadi. Kese bile gorunmedi 6+3 haftalik oldum ve ne degerim artti nede kese gorundu sagliksiz oldugu icin sonlandirdik. Reyap hastanesine gidiyorum ben İstanbul'da var Reyap ama hangi ilçede bilmiyorum canim suan.Gittim bugün biraz stresten de sanırım tansiyonum yükseldi . Özele gittim bu kez muayne etti dış gebelik bulgusu şuan yokmuş hala değerimin daha da yükselmesi lazımmış. Sen hangi hast tedavi oluyorsun İstanbul’da var mı şubesi acaba? Anladığım kadarıyla her hastanede iğne yok. Bugün gittiğim diğer doktor dış gebelik dışında kimyasal Veya boş gebelikte olabilir bu o yüzden sıkı takip edilmen gerekir falan dedi. Ama nasıl kimyasal ki bu düşeceğine artıyor az da olsa. Kimyasal gebelik çok başında kendi atıyor vücut diye biliyorum ben.
Esenyurtmuş canım çok uzak bana maalesef.Evet kimyasal gebelikte deger bir noktaya artiyormus sonra düşüşe gecip regl kanamasi oluyormus. Benim dış gebeligimde degerim artiyordu ama az az hic iki kati artis olmadi. Kese bile gorunmedi 6+3 haftalik oldum ve ne degerim artti nede kese gorundu sagliksiz oldugu icin sonlandirdik. Reyap hastanesine gidiyorum ben İstanbul'da var Reyap ama hangi ilçede bilmiyorum canim suan.
Benimde değerim hiç 2 kat artmadı aynı şekilde ..Evet kimyasal gebelikte deger bir noktaya artiyormus sonra düşüşe gecip regl kanamasi oluyormus. Benim dış gebeligimde degerim artiyordu ama az az hic iki kati artis olmadi. Kese bile gorunmedi 6+3 haftalik oldum ve ne degerim artti nede kese gorundu sagliksiz oldugu icin sonlandirdik. Reyap hastanesine gidiyorum ben İstanbul'da var Reyap ama hangi ilçede bilmiyorum canim suan.
Anladim canim illa olan hastaneler vardir benim doktorumda aradi sordu ilac varmi elimizde diye varmis Allahtan yaptilar hemen.Esenyurtmuş canım çok uzak bana maalesef.
Senin kac haftalik olman gerekiyordu normalde ?Benimde değerim hiç 2 kat artmadı aynı şekilde ..
Arkadaşlar sizi korkutmak istemem ama dr dış gebelik tanısı koymuşsa beklemeyin, dış gebelik kimyasallar gibi basit birşey değil. Beta belli bir Seviyede ise kese görünür, kese görünmüyorsa dış gebeliktir. İkinci bir doktor görüşünü aynı gün alın. Süreci uzatmayın. İğne ile düşürebileceğiniz oluşumu ameliyat ile aldırırsınız. Allah korusun. Şifa diliyorum hepinize.
Ne güzel umut oluyorsunuz bnmki geç döllenme ve doktor ilgilenmedi sormadı bile adetim düzenli mı oluyor diye 261 deyken kese görmeye çalıştı pazrtesi 1000 değer ile kese görmezse kürtaj edecekti gitmedim başka doktora randevum aldım yarın gideceğim inşallah hayırlısı olsunDış gebelik tanısı alıp ameliyata alınacakken kendimi üniversite hastanesine atmış birisi olarak sesleniyorum 20.haftadan merhaba sakın tek doktorla yetinmeyin
Geç döllenme olabiliyor sağlıksız gebelik dış gebelik diyorlar devlet hastanesi veya özel farketmiyor başka doktora gidin olmadı başkasına gidin 2 gün arayla %30 beta artışı bile gelişme hastaneye yakın olun şiddetli ağrı kanama olursa hemen müdahale edilmesi gerekir
Açtığım konuyu okuyabilirsiniz
Umarım sağlıklı haberler umut dolu gelişmeler yaşarsınız
Anlatır mısınız sürecin nasıl geçti yada açtığın konu nerede ben bulamadimDış gebelik tanısı alıp ameliyata alınacakken kendimi üniversite hastanesine atmış birisi olarak sesleniyorum 20.haftadan merhaba sakın tek doktorla yetinmeyin
Geç döllenme olabiliyor sağlıksız gebelik dış gebelik diyorlar devlet hastanesi veya özel farketmiyor başka doktora gidin olmadı başkasına gidin 2 gün arayla %30 beta artışı bile gelişme hastaneye yakın olun şiddetli ağrı kanama olursa hemen müdahale edilmesi gerekir
Açtığım konuyu okuyabilirsiniz
Umarım sağlıklı haberler umut dolu gelişmeler yaşarsınız
Benim biraz karışık ben Ağustos 23 te adet oldum adetimden şüphe duydum ve test yaptım öyle öğrendim. Muhtemelen adete bi hafta kala oldu. O yüzden haftası karışık .Senin kac haftalik olman gerekiyordu normalde ?
birciftyesilgozz mesajını yeni gördüm yine bir umut ışığı inşallah hayırlı haberler duyarız canım ben bile sevindim senin adına Çok umut verici birşey.. canını sıkma rahat ol iyi düşün...Benim biraz karışık ben Ağustos 23 te adet oldum adetimden şüphe duydum ve test yaptım öyle öğrendim. Muhtemelen adete bi hafta kala oldu. O yüzden haftası karışık .
Ne güzel umut oluyorsunuz bnmki geç döllenme ve doktor ilgilenmedi sormadı bile adetim düzenli mı oluyor diye 261 deyken kese görmeye çalıştı pazrtesi 1000 değer ile kese görmezse kürtaj edecekti gitmedim başka doktora randevum aldım yarın gideceğim inşallah hayırlısı olsun
Çıktım doktordan yine soru isaretleri ile tabiki keseyi göremedi. sağlıklı mı diye bakalım dedi tekrar kan istedi kan verdim çıkmasını bekliyorum yarım saate kadar çıkar.Doktordan çıkınca haberini bekliyorum umarım herşey dilediğin gibi olur
Biraz önce kan tahlilimi aldim 4848 çıktı bu işlerden gerçekten ben anlamıyorum.bu sayıya rağmen kese görünmedi.en son 09.09 cuma günü verdim 1002.3 tü 14.09 yani bunu 4848 normalmi anlamadım.Doktordan çıkınca haberini bekliyorum umarım herşey dilediğin gibi olur
Ay canim insallah senden guzel haberler aliriz pozitif düşün lütfen Allah'ım yuzunuze gulsun canimBenim biraz karışık ben Ağustos 23 te adet oldum adetimden şüphe duydum ve test yaptım öyle öğrendim. Muhtemelen adete bi hafta kala oldu. O yüzden haftası karışık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?