Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için insallah normaldir gebeliklerimiz bende seneler önce kimyasal bi gebelik geçirdim ozaman 84 çıkmıştı ilk değerim 4 gün sonra tekrarladım 66 ya dusmustu kimyasal demişti doktor ama benim 20 gün filan kahverengi kanamam olmuştu ozaman sizin hala devam ediyomu kanamanız insallah sizinki yerleşme kanamasidirİnş değildir. Bende suan 11.3 cktı cok korkuyorum. Adetimin 4. Günü bugun. 1. Günden itibaren sizn gibi pembe birkaç damla sulu akntı geldi o kdr. Kimyasal veya dış yaşayacagm diye çok koekuyorum. Daha önce bir kimyasal yaşadm. İnş bebeklerımıze kavuşuruz
Evet adetten bıgun önce başladı. Bugun adetn 4. Günü. Yani 5 gundur devam ediyor. Günlük ped takıyorm çamaşır kirlenmesn diye. Hergun 2 3 damla sulu pembe bi akıntı geliyorz kırmızıya dönmedi. Ztn kırmızıya dönerse tüm ümidim kaybolacakTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için insallah normaldir gebeliklerimiz bende seneler önce kimyasal bi gebelik geçirdim ozaman 84 çıkmıştı ilk değerim 4 gün sonra tekrarladım 66 ya dusmustu kimyasal demişti doktor ama benim 20 gün filan kahverengi kanamam olmuştu ozaman sizin hala devam ediyomu kanamanız insallah sizinki yerleşme kanamasidir
Insallah dönmez kırmızıya benim de kahverengi akintim 10 gün kadar hergun oldu daha 5 gün önce filan kesildi ve ben daha önce tüp bebekle hamile kalmıştım 4 ay boyunca adet kanaması gibi kanamam olmuştu şimdi oğlum 2 yaşında yani o sağlıklı bi gebelikse kanamada olsa tutunuyor dua edin inşallah sağlıklı bi gebeliktir beta hcg yi tekrarlayın 2 günde bir iki katına çıkması gerekliEvet adetten bıgun önce başladı. Bugun adetn 4. Günü. Yani 5 gundur devam ediyor. Günlük ped takıyorm çamaşır kirlenmesn diye. Hergun 2 3 damla sulu pembe bi akıntı geliyorz kırmızıya dönmedi. Ztn kırmızıya dönerse tüm ümidim kaybolacak
MerhabaMerhaba arkadaşlar yardımcı olun lütfen benim 17 şubatta adet günümdü olmadı iki gün sonra kahverengi akintilar başladı ben adet basliyo sandım ama baslamadi kahverengi akintilar devam etti bende gebelik testi yaptım evde pozitif cikti sonra beta hcg baktirdim
22 şubatta 44
24 şubatta 72
28 şubatta 173
8 martta 1450 çıktı 8 martta doktor vajinal ultrasonda yaptı ama kese göremedi dış gebelikten şuphelendi ama yinede cumartesiye kadar bekleyelim dedi cumartesi tekrar bakicak ben dayanamadım bugün yine beta hcg baktirdim
Yani 10 mart beta hcg 1818 çıktı yeterli yukselmemis gibi geldi bana acaba dış gebelikte yaşıyorumdur aynı şeyleri yaşayanlar varmi aranızda
MerhabaMerhaba
Merhaba testi tekrarladınız mı durumunuz nedir merak ettim?Merhaba arkadaşlar yardımcı olun lütfen benim 17 şubatta adet günümdü olmadı iki gün sonra kahverengi akintilar başladı ben adet basliyo sandım ama baslamadi kahverengi akintilar devam etti bende gebelik testi yaptım evde pozitif cikti sonra beta hcg baktirdim
22 şubatta 44
24 şubatta 72
28 şubatta 173
8 martta 1450 çıktı 8 martta doktor vajinal ultrasonda yaptı ama kese göremedi dış gebelikten şuphelendi ama yinede cumartesiye kadar bekleyelim dedi cumartesi tekrar bakicak ben dayanamadım bugün yine beta hcg baktirdim
Yani 10 mart beta hcg 1818 çıktı yeterli yukselmemis gibi geldi bana acaba dış gebelikte yaşıyorumdur aynı şeyleri yaşayanlar varmi aranızda
Dış gebelik gibi. Ne oldu son durumunuz?Merhaba arkadaşlar yardımcı olun lütfen benim 17 şubatta adet günümdü olmadı iki gün sonra kahverengi akintilar başladı ben adet basliyo sandım ama baslamadi kahverengi akintilar devam etti bende gebelik testi yaptım evde pozitif cikti sonra beta hcg baktirdim
22 şubatta 44
24 şubatta 72
28 şubatta 173
İyi akşamlar canım. Dış gebelik gibi duruyor. Kimyasal ve dış gebelik birbirinden farklı. Dış gebelikte rahim içine yerleşmez, HCG artışı düzensiz bir artıp bir düşebilir. Kesinleştirmek için kürtaj yapılır. HCG düşüşe geçmezse dış gebelik olduğu kesinleşir. Erken teşhiste müdahale daha kolaydır. Metotreksat iğne ile düşük yaptırılır. Çok fazla beklememeni öneririm. Kasım'da yaşadım ben de.Merhaba arkadaşlar yardımcı olun lütfen benim 17 şubatta adet günümdü olmadı iki gün sonra kahverengi akintilar başladı ben adet basliyo sandım ama baslamadi kahverengi akintilar devam etti bende gebelik testi yaptım evde pozitif cikti sonra beta hcg baktirdim
22 şubatta 44
24 şubatta 72
28 şubatta 173
Merhaba kürtaj oldum dıs gebelik olduğu kesinleşti ve kan değerim 7300 ken iğne yapıldı şimdi beklemedeyim insallah iğneyle sonlanır yarın tekrar kanda beta baktiracagimMerhaba testi tekrarladınız mı durumunuz nedir merak ettim?
Evet bende kürtaj oldum ve kesinleşti diş gebelik olduğu iğne yapıldı beta 7300 düşük iğne yapildiginda işe yaramicak diye çok korkuyorum hafif kasık ağrılarım var ve kasıklarimda baskı var normalmidir sizde yasamissinjzİyi akşamlar canım. Dış gebelik gibi duruyor. Kimyasal ve dış gebelik birbirinden farklı. Dış gebelikte rahim içine yerleşmez, HCG artışı düzensiz bir artıp bir düşebilir. Kesinleştirmek için kürtaj yapılır. HCG düşüşe geçmezse dış gebelik olduğu kesinleşir. Erken teşhiste müdahale daha kolaydır. Metotreksat iğne ile düşük yaptırılır. Çok fazla beklememeni öneririm. Kasım'da yaşadım ben de.
HCG artisim 52-57-74-63-112 şeklinde ilerledi kürtaj oldum, ve HCG ertesi gün 126 ya çıktı. O yüzden tek doz metotreksat iğne yapıldı. 4.gunu düşük yaptım sancı ve 4 gün adet kanaması gibi oldu sonra HCG düştü.
Dış gebelikmiş kesinleşti iğne oldum sonlandırmak için insallah işe yarar da ameliyata gerek kalmazDış gebelikte bir artip bir azaliyor diye duymustum. Bu kimyasal olabilir. Umarim iyisinizdir.
Geçmiş olsun umarim ameliyata gerek olmaz.Dış gebelikmiş kesinleşti iğne oldum sonlandırmak için insallah işe yarar da ameliyata gerek kalmaz
E kürtaj nasıl oldunuz ki dış genelikmiş cnku kurtajla ne yaptılarEvet bende kürtaj oldum ve kesinleşti diş gebelik olduğu iğne yapıldı beta 7300 düşük iğne yapildiginda işe yaramicak diye çok korkuyorum hafif kasık ağrılarım var ve kasıklarimda baskı var normalmidir sizde yasamissinjz
Teşekkür ederim inşallah gerek kalmazGeçmiş olsun umarim ameliyata gerek olmaz.
Doktor sağliksiz gebelikmi yoksa diş gebelikmi anlamak için kürtaj yaptı rahimden parça alıp patolojiye gönderdi ama rahimde gebeliğe dair bisey çıkmadı sonra dış gebelik dedi kesin iğne yaptiE kürtaj nasıl oldunuz ki dış genelikmiş cnku kurtajla ne yaptılar
Canım HCG bakılır eğer yeterli düşüş gözlemlenmezse ikinci doz iğne yapılır. Zaten ikinci doz yeterli oluyor. Adet sancısından çok daha şiddetli bı ağrı yaşamıştım ben. İğneden sonra 3.gece terleme ve yoğun kanamam başlamıştı. Sabahında ağrıya dayanamıycak kadar kötüydüm. Doktor gel bı muayene edelim dedi vajinal ultrasonla tüplere baktı bir sıkıntı yok kanama alanı var sadece dedi. Serum verdiler tekrar HCG bakıldı. Ağrım geçti toparlandım sonuç 30 çıkınca geçmiş olsun atlattın dedi. Eve geldiğimde pedimde avuç içi büyüklüğünde bir parça vardı. O ana kadar üzülmemiştim ama onun kese olduğunu düşündüm görünce içim sızlamıştıEvet bende kürtaj oldum ve kesinleşti diş gebelik olduğu iğne yapıldı beta 7300 düşük iğne yapildiginda işe yaramicak diye çok korkuyorum hafif kasık ağrılarım var ve kasıklarimda baskı var normalmidir sizde yasamissinjz
He anladım. Bende dış gebelik geçirdim atlatılıyo bi şekilde korkma inşallah atlatırsın sen deDoktor sağliksiz gebelikmi yoksa diş gebelikmi anlamak için kürtaj yaptı rahimden parça alıp patolojiye gönderdi ama rahimde gebeliğe dair bisey çıkmadı sonra dış gebelik dedi kesin iğne yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?