Dış gebelik şüphesi yardım edin

Ikinci beta dün cıktı pazertesi doktor altan bakıcak tekrar beta yapılacak sonuç belirlenecek sizce benimki neydir ne yapılacak
Yarın hem beta verin hem usg baksınlar.
Durum değerlendirmesi yapar doktorunuz yönlendirir.

Betaniz düşerse kimyasal olabilir.
Düzgün yükselir ise her iki gün arayla beta verip bakarsınız.

Düzensiz yükselirse durum değerlendirmesi yapılır.

Sakin olun.

İlk gebelik mi?

Ikinci gebelik ilk cocuk 7.yaşında âdetlerim düzensiz gebe kalamıyordum bu tuttu dedik bundada.bu şekilde hastane yaTisiı veriyolarmi

Benim değerim 2100lerden 2500 lere çıkınca 7.günü beklemeden 2.dozu yaptılar. Sizde beklemeleri iyi olmamış galiba tüpünüz patlamış. Çok geçmiş olsun umarım bundan sonrası gönlünüzdeki gibi olur

Ikinci beta dün cıktı pazertesi doktor altan bakıcak tekrar beta yapılacak sonuç belirlenecek sizce benimki neydir ne yapılacak
Endişelenmeyin belki normal gebelik geç döllenme olabilir. Değer düşük olduğu için kese olsa bikebu değerde görünmez. Takibe devam edersiniz. İnş dış gebelik değildir. Ben şu an o surecteyim ve çok yoruldum. Siz hemen kaygilanmayin değer düşük olduğu için Allah korusun dış gebelikse de müdahale erken olur. Haberdar edin bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…