Dış gebelik şüphesi yardım edin

Şu an ne durumdasınız bilgilendirelim birbirmizi. Ben de dün iğne oldum iğneden sonra kanama olacak mı ne zaman olacak falan sormayı unuttum doktoruma

Merhaba suan ne durumdasiniz kanamaniz durdumu değeriniz yükseldimi merak ettim
Merhaba! Cnm ben kaybettim ne yazık ki. Tekrarlayan düşükler oldugu için eşiminde sperm kruger sonuçlarına istinaden tüp bebek önerdiler.

-Periferik kandan kromozom analizi (hem eşinin hem kendinin)

-Faktör 5 Leiden mutasyonu
-Protrombin 20210 mutasyonu

-Antikardiyolipin IGM
-Antikardiyolipin IGG
-Antibetaglikoprotein-1 IGG
-Lupus Antikoagulan

Bu testler istendi tüp bebekten önce. Şimdi test peşinde koşturucam bakalım. Hayırlısı.

Kızlar çok acil cevap verir misiniz? Çift embriyo Transferi oldum 5 martta. Transferin 9.günü beta 54 çıktı. 11.gün 75 13.gün 77 doktorum kimyasal dedi. Ama beta sıfırlandığını görelim dedi pazartesi yani 16.gün kan ver dedi. 16.gün yani bugün 306 çıktı bu ne demek yardım edebilir misiniz???
Çok korkuyorum başına böyle gelen oldu mu dış gebelik olabilir mi

Bende 8 martta transfer oldum, ilk betam 31 cıktı ikinci betam 80,ücüncü betam 255 cıktı.. Cok güzel ilerliyordu, 2 gün sonra tekrar kan verip betanın yükselmesine göre kadın doguma gidicek tik, kan verdım 255 olan betam 82 ye düştü... Hemen özel kadın doguma gittim kımyasal gebelık dedi... Kanama olcak dedi, olmassa kürtaj olacaksın dedi.. Kanamam da olmadı yarına kadar beklıycez yarında olmassa kürtaj olcakmısım cok korkuyorum, yarın tekrar kan verılcek betama bakılcak..

Canm çok geçmiş olsun saabh kanamam oldu tekrar kan verdik düştümü değer diye yükselmiş canım 18saat sonra 306dan 406 olmş benm

İstersen benim formumda açtığım başlığı okuyun, değer düşmediyse 2.iğne neden yapılmadı birde ilk dozdan sonra zaten genelde düşmez

İnsallah bi mucize olur da görür keseyi benim değerlerimde hep artmıştı ama iki katı değil yüzde 40 yüzde 50 civari artıyordu oyuzden bende bekledim bi ihtimal diye ama maalesef olmadı inşallah sizin olur
Keseyi ne zaman gördünüz benim de değerlerim ancak o oranlarda yükseliyor doktor keseyi görmek için bekliyor? Acaba beklemeyip bir an önce iğne mi yaptırsam yada kürtaj mı olsam bilmiyorum?

Vakumlu kürtaj mı oldun canım. Geçmiş olsun

Merhabalar bi sorum olacak anladığım kadarıyla sizde benim gibi bir süreç geçirmişsiniz.

26 ocak 2022 de dış gebelik olduğu için iğne verdi doktorum 1,5 doz sonrasına 28 ocakta 2 gün sonra adetim başladı.22 şubatta da değerim sıfırladı ve doktorum asla korunma vermedi bize ara ara da kahverengi hep 3-5 gün süren lekelenmeler oluyor doktorum 6-8 haftaya kadar normal dedi tekrar regl tarihime ama benim 28 mart 2022 de tam 2 ay oldu sizce bu normal mi yada korunma olmadığı için tekrar hamile mi kaldım acaba

Benim beta hic düzenli artmadı ama cocuk doğdu o artış çok da mühim degil

Mrb ben de benzer durumdaydım değer 550 olunca sol tüpte (ektopik gebelik) kese görüldü iğne tedavisi görüyorum sizin durumunuz nedir keseyi gördünüz mü? Benim değerlerim çok yavaş artıyordu.

Mrb tek iğnede mi düşük yaptınız kaç günde değer 0 landı? Ben de tek iğne oldum ikinci gün değerim düştü ama çok yavaş düşüyor yarın iğne vurulalı 6 gün olacak bu arada hiç kanama yok.

Mrb ben de benzer durumdaydım değer 550 olunca sol tüpte (ektopik gebelik) kese görüldü iğne tedavisi görüyorum sizin durumunuz nedir keseyi gördünüz mü? Benim değerlerim çok yavaş artıyordu.
Benim betamda çok dengesiz, bugün yolk kesesi ve bebeği gördük canım. Benim ki normal gebelikmiş

Yazdığını geç gördüm canım ne durumdasın? Ben önceki sayfalarda durumumu detaylı anlattım. Doktor bize 3-6 ay korunma önerdi, ki benim değerlerim çok yükselmeden erken farkedildiği çabucak sonlandırıldığı halde beklememi söyledi. Kasım'da yaşadım, Mart ayında denedik tekrar ve kimyasal gebelik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…