Canım HCG bakılır eğer yeterli düşüş gözlemlenmezse ikinci doz iğne yapılır. Zaten ikinci doz yeterli oluyor. Adet sancısından çok daha şiddetli bı ağrı yaşamıştım ben. İğneden sonra 3.gece terleme ve yoğun kanamam başlamıştı. Sabahında ağrıya dayanamıycak kadar kötüydüm. Doktor gel bı muayene edelim dedi vajinal ultrasonla tüplere baktı bir sıkıntı yok kanama alanı var sadece dedi. Serum verdiler tekrar HCG bakıldı. Ağrım geçti toparlandım sonuç 30 çıkınca geçmiş olsun atlattın dedi. Eve geldiğimde pedimde avuç içi büyüklüğünde bir parça vardı. O ana kadar üzülmemiştim ama onun kese olduğunu düşündüm görünce içim sızlamıştıiğnenin çok fazla bir yan etkisini yaşamadım. Sonraki ay hacamat yaptırdım vücudumdan iğnenin etkisini bir an önce atmak istedim. Kirpiklerim biraz döküldü, afedersin normalde vücudum yoğun tüylüdür 2 ay kadar seyreldi. Saçlarım normalden biraz fazla döküldü 2 ay kadar sürdü bu. Yeni yeni normale dönüyorum çok şükür
Cok geçmiş olsun canim Allah bidaha yaşatmasın ama benim beta biraz yuksekti iğne yapildiginda ya oyuzden fayda etmez diye korkuyorum bide benim öyle şiddetli bi ağrım yok olmadı hafif var ve baskı var kasiklarimda kanamamda çok az tuvalete girdigimde sadece peçeteye geliyoCanım HCG bakılır eğer yeterli düşüş gözlemlenmezse ikinci doz iğne yapılır. Zaten ikinci doz yeterli oluyor. Adet sancısından çok daha şiddetli bı ağrı yaşamıştım ben. İğneden sonra 3.gece terleme ve yoğun kanamam başlamıştı. Sabahında ağrıya dayanamıycak kadar kötüydüm. Doktor gel bı muayene edelim dedi vajinal ultrasonla tüplere baktı bir sıkıntı yok kanama alanı var sadece dedi. Serum verdiler tekrar HCG bakıldı. Ağrım geçti toparlandım sonuç 30 çıkınca geçmiş olsun atlattın dedi. Eve geldiğimde pedimde avuç içi büyüklüğünde bir parça vardı. O ana kadar üzülmemiştim ama onun kese olduğunu düşündüm görünce içim sızlamıştıiğnenin çok fazla bir yan etkisini yaşamadım. Sonraki ay hacamat yaptırdım vücudumdan iğnenin etkisini bir an önce atmak istedim. Kirpiklerim biraz döküldü, afedersin normalde vücudum yoğun tüylüdür 2 ay kadar seyreldi. Saçlarım normalden biraz fazla döküldü 2 ay kadar sürdü bu. Yeni yeni normale dönüyorum çok şükür
He anladım. Bende dış gebelik geçirdim atlatılıyo bi şekilde korkma inşallah atlatırsın sen
Cok geçmiş olsun sanada canim insallah atlatirimHe anladım. Bende dış gebelik geçirdim atlatılıyo bi şekilde korkma inşallah atlatırsın sen de
Ben de merak ettim son durum nedir ?Dış gebelik gibi. Ne oldu son durumunuz?
Dış gebelik mis maalesef iğne yaptı doktor yok etmek için bekliyoruz suan bugün 4. Gün kan verdim tekrar sonucu 3 4 gibi cikcak insallah düşer değer de ameliyat gerekmezBen de merak ettim son durum nedir ?
Geçmiş olsun bugün doktor bana da iğne yapalım dedi. Değerim iki günde 900den 1146ya yükseldi ancak. Vajinal baktı dış gebelik gibi duruyor cumartesi iğne yapalım dedi. Merak ediyorum iğne nasıl yapılıyor ne gibi etkileri var paylaşabilir misiniz?Dış gebelikmiş kesinleşti iğne oldum sonlandırmak için insallah işe yarar da ameliyata gerek kalmaz
Kemoterapi iğnesi yapılıyor kalçadan bana iki doz yapıldı kilo ve boyum baya var oyuzden çok halsizlik yaptı bende birazda mide bulantısı yaptı simdilik başka bi etkisini görmedim daha ama herkesde farklı oluyor galiba etkileri ama eğer cumarteside kese yi görmezse doktorun hemen yaptir bence cunki ben bekledim belki gözükür diye değerim 7300 lerdeydi iğne yapildiginda simdi iğne ise yaramazda ameliyat gerekirse diye korkuyorum cunki büyüdükçe bebek iğne ise yaramayabiliyomus ve patlarsa iç kanama riski varGeçmiş olsun bugün doktor bana da iğne yapalım dedi. Değerim iki günde 900den 1146ya yükseldi ancak. Vajinal baktı dış gebelik gibi duruyor cumartesi iğne yapalım dedi. Merak ediyorum iğne nasıl yapılıyor ne gibi etkileri var paylaşabilir misiniz?
Merhaba suan ne durumdasiniz kanamaniz durdumu değeriniz yükseldimi merak ettimİnş değildir. Bende suan 11.3 cktı cok korkuyorum. Adetimin 4. Günü bugun. 1. Günden itibaren sizn gibi pembe birkaç damla sulu akntı geldi o kdr. Kimyasal veya dış yaşayacagm diye çok koekuyorum. Daha önce bir kimyasal yaşadm. İnş bebeklerımıze kavuşuruz
İnşallah iğne işe yarar başka bir operasyona gerek kalmaz. Doktor istersen şimdi yapalım iğneyi istersen cumartesi gel dedi. Ben bilemediğim için doktora bıraktım cumartesi gel dedi. İnşallah sağlık problemi yaşamadan kurtuluruz. Hiç düşmüyor değerler dengesiz yükseliyor. 87-238-516 şeklinde normal ilerliyordu üç gün sonrasına yaptığımda 900 çıktı doktor az dedi. İki gün sonra yani bugün ise 1146 çıktı. Sağlıklı olmadığı kesinmiş ama bir ihtimal belki dış gebelik değildir diye cumartesiyi bekleyelim dedi doktor. Vajinal ultrason ile baktı şüpheli bi görüntü var ama kesin diyemem dedi.Kemoterapi iğnesi yapılıyor kalçadan bana iki doz yapıldı kilo ve boyum baya var oyuzden çok halsizlik yaptı bende birazda mide bulantısı yaptı simdilik başka bi etkisini görmedim daha ama herkesde farklı oluyor galiba etkileri ama eğer cumarteside kese yi görmezse doktorun hemen yaptir bence cunki ben bekledim belki gözükür diye değerim 7300 lerdeydi iğne yapildiginda simdi iğne ise yaramazda ameliyat gerekirse diye korkuyorum cunki büyüdükçe bebek iğne ise yaramayabiliyomus ve patlarsa iç kanama riski var
İnsallah bi mucize olur da görür keseyi benim değerlerimde hep artmıştı ama iki katı değil yüzde 40 yüzde 50 civari artıyordu oyuzden bende bekledim bi ihtimal diye ama maalesef olmadı inşallah sizin olurİnşallah iğne işe yarar başka bir operasyona gerek kalmaz. Doktor istersen şimdi yapalım iğneyi istersen cumartesi gel dedi. Ben bilemediğim için doktora bıraktım cumartesi gel dedi. İnşallah sağlık problemi yaşamadan kurtuluruz. Hiç düşmüyor değerler dengesiz yükseliyor. 87-238-516 şeklinde normal ilerliyordu üç gün sonrasına yaptığımda 900 çıktı doktor az dedi. İki gün sonra yani bugün ise 1146 çıktı. Sağlıklı olmadığı kesinmiş ama bir ihtimal belki dış gebelik değildir diye cumartesiyi bekleyelim dedi doktor. Vajinal ultrason ile baktı şüpheli bi görüntü var ama kesin diyemem dedi.
Benimde kilom oldugu için 2 doz yapmışlardı. 4. Gün yüksek çıkmıştı tekrar iğne vuruldum 2 doz öyle geçmişti. Korkma eğer yüksek çıkarsa iğne vurulursun yineKemoterapi iğnesi yapılıyor kalçadan bana iki doz yapıldı kilo ve boyum baya var oyuzden çok halsizlik yaptı bende birazda mide bulantısı yaptı simdilik başka bi etkisini görmedim daha ama herkesde farklı oluyor galiba etkileri ama eğer cumarteside kese yi görmezse doktorun hemen yaptir bence cunki ben bekledim belki gözükür diye değerim 7300 lerdeydi iğne yapildiginda simdi iğne ise yaramazda ameliyat gerekirse diye korkuyorum cunki büyüdükçe bebek iğne ise yaramayabiliyomus ve patlarsa iç kanama riski var
Cok sağol yaa içimi rahatlattin inşallah benimde öyle olur ama sizin ilk iğne yaptiklarinda beta degeriniz kaçtiBenimde kilom oldugu için 2 doz yapmışlardı. 4. Gün yüksek çıkmıştı tekrar iğne vuruldum 2 doz öyle geçmişti. Korkma eğer yüksek çıkarsa iğne vurulursun yine
Benim seninkinden daha yüksekti ben 3500 leri görmüştümCok sağol yaa içimi rahatlattin inşallah benimde öyle olur ama sizin ilk iğne yaptiklarinda beta degeriniz kaçti
İğne etkisini hemen göstermiyor canım dediğim gibi benimki erken farkedildiği için tek dozda 4.gün etkisini gösterdi. Senin HCG bayağı yükselmiş ama ikinci iğne yapılır mutlaka etkisini gösterir. Ne zaman yapıldı iğne?Cok geçmiş olsun canim Allah bidaha yaşatmasın ama benim beta biraz yuksekti iğne yapildiginda ya oyuzden fayda etmez diye korkuyorum bide benim öyle şiddetli bi ağrım yok olmadı hafif var ve baskı var kasiklarimda kanamamda çok az tuvalete girdigimde sadece peçeteye geliyo
İlk iğne pazartesi yapıldı bugün beta verdim 7300 den 8943 çıkmış doktoruma konuştum şimdi normal dedi biraz yükselmesi dedi çok az yükselmiş dedi pazartesiye kadar bekliycez eğer acil bisey olmazsa pazartesi tekrar beta testi artık ogun düşmesi gerekiyomusİğne etkisini hemen göstermiyor canım dediğim gibi benimki erken farkedildiği için tek dozda 4.gün etkisini gösterdi. Senin HCG bayağı yükselmiş ama ikinci iğne yapılır mutlaka etkisini gösterir. Ne zaman yapıldı iğne?
Yüzde 30 bile artmıyor artık beklentim yok ama inaşallah tek doz iğne ile sıkıntısız atlatırız. Doktorum tüplerde bi sorun ya da hasar varsa dış gebelik olabileceğini söyledi. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim ben ama tüpler açıktı. Tabi tüplerin açık olması ile hasarsız olması aynı şey değilmiş. Bir de merak ettiğim sonrasında ne kadar zaman korunmamız gerekecek? Bizim zaten bir buçuk yılda ilk kez oldu eşimde problem vardı bu da kısmet olmadı. Hayırlısı olsun hakkımızdaİnsallah bi mucize olur da görür keseyi benim değerlerimde hep artmıştı ama iki katı değil yüzde 40 yüzde 50 civari artıyordu oyuzden bende bekledim bi ihtimal diye ama maalesef olmadı inşallah sizin olur
Ne zaman yaşadınız bu durumu acaba? Kaçtı beta?İğne etkisini hemen göstermiyor canım dediğim gibi benimki erken farkedildiği için tek dozda 4.gün etkisini gösterdi. Senin HCG bayağı yükselmiş ama ikinci iğne yapılır mutlaka etkisini gösterir. Ne zaman yapıldı iğne?
Hayırlısı olsun canim hepimiz hakkında korunma doktorun ne kadar derse ona göre korunun bence cunki her doktor farklı zaman veriyo burda gördüğüme göre bizim durumumuza göre zaman veriyorlardır heralde bende pazartesi değerim düşerse sorucam nekadar korunmamiz gerektiginjYüzde 30 bile artmıyor artık beklentim yok ama inaşallah tek doz iğne ile sıkıntısız atlatırız. Doktorum tüplerde bi sorun ya da hasar varsa dış gebelik olabileceğini söyledi. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim ben ama tüpler açıktı. Tabi tüplerin açık olması ile hasarsız olması aynı şey değilmiş. Bir de merak ettiğim sonrasında ne kadar zaman korunmamız gerekecek? Bizim zaten bir buçuk yılda ilk kez oldu eşimde problem vardı bu da kısmet olmadı. Hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah canım benim geçmiş olsunDış gebelik mis maalesef iğne yaptı doktor yok etmek için bekliyoruz suan bugün 4. Gün kan verdim tekrar sonucu 3 4 gibi cikcak insallah düşer değer de ameliyat gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?