Dış gebelik şüphesi yardım edin

Cok geçmiş olsun canim Allah bidaha yaşatmasın ama benim beta biraz yuksekti iğne yapildiginda ya oyuzden fayda etmez diye korkuyorum bide benim öyle şiddetli bi ağrım yok olmadı hafif var ve baskı var kasiklarimda kanamamda çok az tuvalete girdigimde sadece peçeteye geliyo

Beta baktirdim bugün yine inşallah sonuç düşüşte çıkar 3 4 gibi alicam sonucu

Dış gebelikmiş kesinleşti iğne oldum sonlandırmak için insallah işe yarar da ameliyata gerek kalmaz
Geçmiş olsun bugün doktor bana da iğne yapalım dedi. Değerim iki günde 900den 1146ya yükseldi ancak. Vajinal baktı dış gebelik gibi duruyor cumartesi iğne yapalım dedi. Merak ediyorum iğne nasıl yapılıyor ne gibi etkileri var paylaşabilir misiniz?

Kemoterapi iğnesi yapılıyor kalçadan bana iki doz yapıldı kilo ve boyum baya var oyuzden çok halsizlik yaptı bende birazda mide bulantısı yaptı simdilik başka bi etkisini görmedim daha ama herkesde farklı oluyor galiba etkileri ama eğer cumarteside kese yi görmezse doktorun hemen yaptir bence cunki ben bekledim belki gözükür diye değerim 7300 lerdeydi iğne yapildiginda simdi iğne ise yaramazda ameliyat gerekirse diye korkuyorum cunki büyüdükçe bebek iğne ise yaramayabiliyomus ve patlarsa iç kanama riski var

Merhaba suan ne durumdasiniz kanamaniz durdumu değeriniz yükseldimi merak ettim

İnşallah iğne işe yarar başka bir operasyona gerek kalmaz. Doktor istersen şimdi yapalım iğneyi istersen cumartesi gel dedi. Ben bilemediğim için doktora bıraktım cumartesi gel dedi. İnşallah sağlık problemi yaşamadan kurtuluruz. Hiç düşmüyor değerler dengesiz yükseliyor. 87-238-516 şeklinde normal ilerliyordu üç gün sonrasına yaptığımda 900 çıktı doktor az dedi. İki gün sonra yani bugün ise 1146 çıktı. Sağlıklı olmadığı kesinmiş ama bir ihtimal belki dış gebelik değildir diye cumartesiyi bekleyelim dedi doktor. Vajinal ultrason ile baktı şüpheli bi görüntü var ama kesin diyemem dedi.

İnsallah bi mucize olur da görür keseyi benim değerlerimde hep artmıştı ama iki katı değil yüzde 40 yüzde 50 civari artıyordu oyuzden bende bekledim bi ihtimal diye ama maalesef olmadı inşallah sizin olur

Benimde kilom oldugu için 2 doz yapmışlardı. 4. Gün yüksek çıkmıştı tekrar iğne vuruldum 2 doz öyle geçmişti. Korkma eğer yüksek çıkarsa iğne vurulursun yine

Benimde kilom oldugu için 2 doz yapmışlardı. 4. Gün yüksek çıkmıştı tekrar iğne vuruldum 2 doz öyle geçmişti. Korkma eğer yüksek çıkarsa iğne vurulursun yine
Cok sağol yaa içimi rahatlattin inşallah benimde öyle olur ama sizin ilk iğne yaptiklarinda beta degeriniz kaçti

İğne etkisini hemen göstermiyor canım dediğim gibi benimki erken farkedildiği için tek dozda 4.gün etkisini gösterdi. Senin HCG bayağı yükselmiş ama ikinci iğne yapılır mutlaka etkisini gösterir. Ne zaman yapıldı iğne?

İlk iğne pazartesi yapıldı bugün beta verdim 7300 den 8943 çıkmış doktoruma konuştum şimdi normal dedi biraz yükselmesi dedi çok az yükselmiş dedi pazartesiye kadar bekliycez eğer acil bisey olmazsa pazartesi tekrar beta testi artık ogun düşmesi gerekiyomus

İnsallah bi mucize olur da görür keseyi benim değerlerimde hep artmıştı ama iki katı değil yüzde 40 yüzde 50 civari artıyordu oyuzden bende bekledim bi ihtimal diye ama maalesef olmadı inşallah sizin olur
Yüzde 30 bile artmıyor artık beklentim yok ama inaşallah tek doz iğne ile sıkıntısız atlatırız. Doktorum tüplerde bi sorun ya da hasar varsa dış gebelik olabileceğini söyledi. Daha önce enfeksiyon geçirmiştim ben ama tüpler açıktı. Tabi tüplerin açık olması ile hasarsız olması aynı şey değilmiş. Bir de merak ettiğim sonrasında ne kadar zaman korunmamız gerekecek? Bizim zaten bir buçuk yılda ilk kez oldu eşimde problem vardı bu da kısmet olmadı. Hayırlısı olsun hakkımızda

Ne zaman yaşadınız bu durumu acaba? Kaçtı beta?

Hayırlısı olsun canim hepimiz hakkında korunma doktorun ne kadar derse ona göre korunun bence cunki her doktor farklı zaman veriyo burda gördüğüme göre bizim durumumuza göre zaman veriyorlardır heralde bende pazartesi değerim düşerse sorucam nekadar korunmamiz gerektiginj

Dış gebelik mis maalesef iğne yaptı doktor yok etmek için bekliyoruz suan bugün 4. Gün kan verdim tekrar sonucu 3 4 gibi cikcak insallah düşer değer de ameliyat gerekmez
İnşallah canım benim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…