Çok geçmiş olsunMrb tek iğnede mi düşük yaptınız kaç günde değer 0 landı? Ben de tek iğne oldum ikinci gün değerim düştü ama çok yavaş düşüyoryarın iğne vurulalı 6 gün olacak bu arada hiç kanama yok.
Geçmiş olsun.Kemoterapi iğnesi yapılıyor kalçadan bana iki doz yapıldı kilo ve boyum baya var oyuzden çok halsizlik yaptı bende birazda mide bulantısı yaptı simdilik başka bi etkisini görmedim daha ama herkesde farklı oluyor galiba etkileri ama eğer cumarteside kese yi görmezse doktorun hemen yaptir bence cunki ben bekledim belki gözükür diye değerim 7300 lerdeydi iğne yapildiginda simdi iğne ise yaramazda ameliyat gerekirse diye korkuyorum cunki büyüdükçe bebek iğne ise yaramayabiliyomus ve patlarsa iç kanama riski var
Merhaba ben iki kez iğne oldum ama işe yaramadı cunki değerim 12000 lere kadar çıkmıştı sonra şiddetli ağrıyla hastaneye gittim ve patlamış acil ameliyatla sol tüpüm alindiGeçmiş olsun.
Kaç kez iğne oldunuz ?
Şimdiki durumunuz nedir?
İlk iğneyi olduğunuzda 12.000 miydi değer?Merhaba ben iki kez iğne oldum ama işe yaramadı cunki değerim 12000 lere kadar çıkmıştı sonra şiddetli ağrıyla hastaneye gittim ve patlamış acil ameliyatla sol tüpüm alindi
İlk iğne olduğumda değer 7000 di ama işe yaramadı ve bi hafta sonra benim değerim 12000 e çıktı ogun ikinci iğneyi oldum ikinci iğneden sonra değerim düşmeye başlamıştı ama patladığı gün ben acil ameliyata girmeden doktor tekrar baktı değere ve 4000 lere düşmüş dediİlk iğneyi olduğunuzda 12.000 miydi değer?
Kaçıncı gün beta kaçken ilk iğne oldu?
Allah en kısa sürede sağlığınıza kavuştursun inşallah.
Allah ne verirse hayırlısını versin.İlk iğne olduğumda değer 7000 di ama işe yaramadı ve bi hafta sonra benim değerim 12000 e çıktı ogun ikinci iğneyi oldum ikinci iğneden sonra değerim düşmeye başlamıştı ama patladığı gün ben acil ameliyata girmeden doktor tekrar baktı değere ve 4000 lere düşmüş dedi
Amin canım Allah herkese sağlıklı bebekler versinAllah ne verirse hayırlısını versin.
Çok çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşatmasın.
Sağlıklı bebekler doğsun ,olsun inşallah.
Merhabalar aynı durumu ben yaşıyorum şuan ilk değer 45 sonra 50 cikti iğne ilemi kürtaj yapiolar yardımcı olabilirmisinizİyi akşamlar canım. Dış gebelik gibi duruyor. Kimyasal ve dış gebelik birbirinden farklı. Dış gebelikte rahim içine yerleşmez, HCG artışı düzensiz bir artıp bir düşebilir. Kesinleştirmek için kürtaj yapılır. HCG düşüşe geçmezse dış gebelik olduğu kesinleşir. Erken teşhiste müdahale daha kolaydır. Metotreksat iğne ile düşük yaptırılır. Çok fazla beklememeni öneririm. Kasım'da yaşadım ben de.
HCG artisim 52-57-74-63-112 şeklinde ilerledi kürtaj oldum, ve HCG ertesi gün 126 ya çıktı. O yüzden tek doz metotreksat iğne yapıldı. 4.gunu düşük yaptım sancı ve 4 gün adet kanaması gibi oldu sonra HCG düştü.
Sizinkisi diş gebelikmiydiİyi akşamlar canım. Dış gebelik gibi duruyor. Kimyasal ve dış gebelik birbirinden farklı. Dış gebelikte rahim içine yerleşmez, HCG artışı düzensiz bir artıp bir düşebilir. Kesinleştirmek için kürtaj yapılır. HCG düşüşe geçmezse dış gebelik olduğu kesinleşir. Erken teşhiste müdahale daha kolaydır. Metotreksat iğne ile düşük yaptırılır. Çok fazla beklememeni öneririm. Kasım'da yaşadım ben de.
HCG artisim 52-57-74-63-112 şeklinde ilerledi kürtaj oldum, ve HCG ertesi gün 126 ya çıktı. O yüzden tek doz metotreksat iğne yapıldı. 4.gunu düşük yaptım sancı ve 4 gün adet kanaması gibi oldu sonra HCG düştü.
Ne gibi belirtileriniz vardı yardımıcı olurmusunuzDış gebelikmiş kesinleşti iğne oldum sonlandırmak için insallah işe yarar da ameliyata gerek kalmaz
Bende de.ayni durum var.cok korkuyorum psikolojim coktiNe gibi belirtileriniz vardı yardımıcı olurmusunuz
Geçmiş olsunBende de.ayni durum var.cok korkuyorum psikolojim cokti
Ben ilk gittim 45 sonra 2 gün sonra 50 cikti beta adetim 8 gün gecikti doktorlar normal değil bu sonuçlar dediler pazertesi gelin bakalim dedilerGeçmiş olsun
Sakin olun bir önce.
Evet zor biliyorum.
Ama beta değeriniz daha çok yüksek değil.
Süreci paylaşır mısınız?
Ayrıca bel ağrısı kaşık agrisi göğüs hassasiyeti mevcutGeçmiş olsun
Sakin olun bir önce.
Evet zor biliyorum.
Ama beta değeriniz daha çok yüksek değil.
Süreci paylaşır mısınız?
Kanamanız yok anladığım kadarıyla.Öyle çaresiz kaldım öyle üzgününki ne yapacagimi şâsirdim birde.oyle dayanacağım kimsem yok benim tek başıma bir eşim var eşte nekadar anlioki
Doktor söylemedi acil doktoruydu 2 gün arayla yapytidik aynen kanamam yokKanamanız yok anladığım kadarıyla.
Hangi günler bu sonuçlar çıktı?
Doktor kimyasal ya da dış gebelik her hangi bir şey söyledi mi?
Kaç gün arayla yaptırdınız testleri?
Ikinci beta dün cıktı pazertesi doktor altan bakıcak tekrar beta yapılacak sonuç belirlenecek sizce benimki neydir ne yapılacakİkinci beta bugün mu çıktı?
Kanama gelmiyor acil doktoru uzmanı aRadi oda paniklemesin hasta kana birde.ben bakayım müdahale edelim dediDoktor söylemedi acil doktoruydu 2 gün arayla yapytidik aynen kanamam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?