Dış gebelik şüphesi yardım edin

Çok geçmiş olsun maalesef bu durumların tek bir gidişatı yok. Ben detaylı anlattım. Değer düşükken farkedildi, tek doz igne etkisini gösterdi. 4.gun kanamam başladı normal adet gibi oldu bitti 5 gün kadar sürdü. Sadece kanamanın ilk günü sancıdan ölücem sandım ve avcumun içi büyüklüğünde parça düştü. O kanamadan sonra iğnenin 5.gunu hcg 30'a düşmüştü. Ama ben en fazla 126 HCG gördüm

Geçmiş olsun.
Kaç kez iğne oldunuz ?
Şimdiki durumunuz nedir?

Geçmiş olsun.
Kaç kez iğne oldunuz ?
Şimdiki durumunuz nedir?
Merhaba ben iki kez iğne oldum ama işe yaramadı cunki değerim 12000 lere kadar çıkmıştı sonra şiddetli ağrıyla hastaneye gittim ve patlamış acil ameliyatla sol tüpüm alindi

Merhaba ben iki kez iğne oldum ama işe yaramadı cunki değerim 12000 lere kadar çıkmıştı sonra şiddetli ağrıyla hastaneye gittim ve patlamış acil ameliyatla sol tüpüm alindi
İlk iğneyi olduğunuzda 12.000 miydi değer?
Kaçıncı gün beta kaçken ilk iğne oldu?

Allah en kısa sürede sağlığınıza kavuştursun inşallah.

İlk iğneyi olduğunuzda 12.000 miydi değer?
Kaçıncı gün beta kaçken ilk iğne oldu?

Allah en kısa sürede sağlığınıza kavuştursun inşallah.
İlk iğne olduğumda değer 7000 di ama işe yaramadı ve bi hafta sonra benim değerim 12000 e çıktı ogun ikinci iğneyi oldum ikinci iğneden sonra değerim düşmeye başlamıştı ama patladığı gün ben acil ameliyata girmeden doktor tekrar baktı değere ve 4000 lere düşmüş dedi

Allah ne verirse hayırlısını versin.
Çok çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşatmasın.
Sağlıklı bebekler doğsun ,olsun inşallah.

Merhabalar aynı durumu ben yaşıyorum şuan ilk değer 45 sonra 50 cikti iğne ilemi kürtaj yapiolar yardımcı olabilirmisiniz

Sizinkisi diş gebelikmiydi

Geçmiş olsun
Sakin olun bir önce.

Evet zor biliyorum.
Ama beta değeriniz daha çok yüksek değil.

Süreci paylaşır mısınız?
Ben ilk gittim 45 sonra 2 gün sonra 50 cikti beta adetim 8 gün gecikti doktorlar normal değil bu sonuçlar dediler pazertesi gelin bakalim dediler

Öyle çaresiz kaldım öyle üzgününki ne yapacagimi şâsirdim birde.oyle dayanacağım kimsem yok benim tek başıma bir eşim var eşte nekadar anlioki

Öyle çaresiz kaldım öyle üzgününki ne yapacagimi şâsirdim birde.oyle dayanacağım kimsem yok benim tek başıma bir eşim var eşte nekadar anlioki
Kanamanız yok anladığım kadarıyla.

Hangi günler bu sonuçlar çıktı?

Doktor kimyasal ya da dış gebelik her hangi bir şey söyledi mi?

Kaç gün arayla yaptırdınız testleri?

İkinci beta bugün mu çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…