Diş gıcırdatması

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.218
2.970
333
Trabzon
Evet arkadaşlar derdim bu. 21 aylık bir kızım var ve bu sorunumuz gerçekten gittikçe büyüyor. Doktora söyledim fakat çok önemsemedi. Tekrar farklı doktora gideceğiz fakat ondan önce size de bir danışmak istedim. Bunu yaşayan var mı bebeğinde. Uykusunda duymadım bilemiyorum. Fakat uyumak üzereyken oyun oynarken sürekli yapıyor. Bir de gerçekten çok şiddetli. Sinirlerim bozuluyor yani o kadar.

Bağırsak paraziti neden olur diye biliyorum baktıracağım ona. Yalnız sinirsel olabilir mi? Beni asıl üzen bu. Çok yaramaz bir çocuk ve ben ona bağırırken buluyorum kendimi. Benim yüzümden mi acaba. Beni asıl üzen düşündüren bu. Lütfen bir bilginiz varsa benimle paylaşın.

Evet arkadaşlar derdim bu. 21 aylık bir kızım var ve bu sorunumuz gerçekten gittikçe büyüyor. Doktora söyledim fakat çok önemsemedi. Tekrar farklı doktora gideceğiz fakat ondan önce size de bir danışmak istedim. Bunu yaşayan var mı bebeğinde. Uykusunda duymadım bilemiyorum. Fakat uyumak üzereyken oyun oynarken sürekli yapıyor. Bir de gerçekten çok şiddetli. Sinirlerim bozuluyor yani o kadar.

Bağırsak paraziti neden olur diye biliyorum baktıracağım ona. Yalnız sinirsel olabilir mi? Beni asıl üzen bu. Çok yaramaz bir çocuk ve ben ona bağırırken buluyorum kendimi. Benim yüzümden mi acaba. Beni asıl üzen düşündüren bu. Lütfen bir bilginiz varsa benimle paylaşın.
Olabilir kalıcı olmaz inş benim eşim bugün olmuş bırakamadı dikkat ediyorum stresli dönemler de artıyo bu durum gerçekten sinir bozucu

Kardeşim ve eşi doktor.
Bu sorun oğlumdada var.bağırsak paraziti dediler.
Dra gittik.o da aynını dedi.
Tedavi başlattı.
Oğlum çok iştahlı.6 yaşında 19 kg.
Boyu uzun kendi zayıf.parazit yüzünden muhtemelen.
Ağzı akıyor mu uykysunda

Kardeşim ve eşi doktor.
Bu sorun oğlumdada var.bağırsak paraziti dediler.
Dra gittik.o da aynını dedi.
Tedavi başlattı.
Oğlum çok iştahlı.6 yaşında 19 kg.
Boyu uzun kendi zayıf.parazit yüzünden muhtemelen.
Ağzı akıyor mu uykysunda

Ağzının aktığını görmedim. Bağırsak paraziti dediler bize de en başta. Tedavi gördü. Ama sanırım geçmemiş olacak ki devam ediyor. Nasıl kurtulacağız bundan bilmem. Babam da vardı ve tamamen kurtulana kadat neler çekti

Back
X