Dış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız var mı? Varsa bunlarla nasıl barışık yaşıyorsunuz?

Dış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız varsa onlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Kilo ala vere bi hal oldum.70' im bu ara 20 kilo fazla var kendimden memnun değilim ve erken ihtiyarligimi yaşıyorum 10 kilo verince hafifledi biraz şükür.

Yüzümde gül hastalığı var sol yanagim 1 senedir yara.Başka yerde olsa kafaya takmam ama bekarim daha falan.

Kilo ile büyüyen göğüs ve hediyesi sırt ağrısı da cabası kambur olmaktan korkuyorum :/

Bunlar ara ara kafamı kurcalıyor gün içerisinde ölüm hissi gibi. Nasıl yaşıyorum mutluyum elhamdülillah genel olarak. Kendimi seviyorum. Ne çektiğimi ben biliyorum ve stresten hep bunlar

Stresle baş etmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Gül için ilaç ve bitkisel ürünler deniyorum olacağına inanıyorum.
Bir rüya görüyorum gülüm geçmiş o nasıl bi mutluluk oluyo bana çok kafaya takmisim.

Şimdi geçse de geçmese de dert değil diyorum şükür.
Bagisikligim çökmüş sağlıksız beslenme ile daha ağır hastalık yerine bu hastalığa şükürler olsun. 24 saat acısı dinmeyenler var biri de annem.
Hastalık hem de ayağıma değen taş bile gunahima kefaret yani " lütfu da hoş kahir da hoş "
Bi gün bi serçe evladını gagası ile yem taşıyor o minicik canlar sevgi veriyor.

Mutluluğu arıyorum hayatımın her parçasında bir söz vardı " insan hayattan istediği kadarını alır " ben istediklerimi alıyorum çünkü yaşam mücadele.

Olmaz mı?
Elbette var, ama önceden daha çoktu.
Nasıl aştım konusuna gelirsek, fark ettim ki ne kadar boş olursam kendimle o kadar uğraşıyorum, o kadar eleştiriyorum, o kadar acımasız oluyorum.
Bence hayat böyle boş şeylerle harcanmayacak kadar güzel.
Daha çok okuyorum, daha çok geziyorum, daha çok izliyorum ve daha çok öğreniyorum. Fark ettim ki zamanla böyle şeyler bana iyi geliyor, geliştiriyor, özgüven kazandırıyor ve kendimi daha çok sevmemi sağlıyor.
Tavsiyem kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve sevin. Kendinize bir şeyler katın bol bol.
Şu sözü çok severim, 'yaratılanı severim yaradan da ötürü'
Sevgiyle kalın :)

Benim kulaklarim biraz buyuk, kepcelik yok fakat buyuk yani..
Oy ne takardim kafama lisede filan, ciddi kucultturme ameliyati filan arastiriyodum.
Sonra esimle tanistim, kulaklarin cok guzel dedi adam ikinci bulusmada saka gibi :) orjinal gelmis meger.
Bide ust dudagim cok ince, kabullendim ama firsatini buldugum an bi tik buyutmek istiyorum,azcicik.. O da surdugum rujun rengi gorunsun diye :)

Ayaklarım 39 numara bebek mezarı mübarek nasıl aştın dersen de açık ayakkabı sandalet giyerek aşmaya çalışıyrm
Ay benim de 39 numara ama hiç takmak aklıma gelmemiş şimdiye kadar...hatta 35 numara giyen bir arkadaşım var hiç istediği ayakkabı olnaz bazen çocuk reyonundan alır kizcagiz ben hep şükür etmiştim bir de bırak büyük diye üzülmeyi...

Benimde 38 sivri burun giyince 41 gibi duruyo naapalım hamileyken gerçekten 40 olmuştu asker postalı gibi bişiler giyiyodum :) dost başa düşman ayağa sonuçta yanii.Çok güzel yorumlamışsınız

Evet vücudumda beğenmediğim bir yer var. Ayaklarım gocamannn.
Dalga geçiyorum kimse bişi demeden dile getiriyorum.
Oh valla barıştık ne güzel hayat varmış böyle.
Ayaklarımı gizlerdim önceden şimdi parmak arası terlik bile giyiyorum hıh göz zevki bozulan bakmasın.

dişimin biri önde, sadece görsel değil baya da sorun oluyor, dudağımı kaç kez patlattım onun sebebiyle.
ama böyle farklı duruyor ya hoşuma gidiyor benim şahsen, kafama takmıyorum.

Yoo. Kendimi gayet seviyorum. Nazar boncuğu falan takıyorum, kendimi okuyup üflüyorum falan Her insan gibi benim de kusurlarım var, ama onlara takılı kalarak yaşayamam. Kendin kusurlarına odaklanırsan başkalarının da dikkatini oraya çekersin. Herşeyden önce kendini sev ve kimse kusursuz değil

Bı dış görüntüyle ilgili takıntılar va hepsi bize dayatılan suni şeyler.yani bu dünya aslında gerçek insanın değil bize dayatılan sistemin dünyası.kendimden bi örnek vereyim bütün arkadaşlarım yurtdışında instagramda fotolar vs.benim yemek benzin alacak param yok ama yurtdışı tatilini ihtiyaç gibi görüyorım.halbuki ihtiyaç değil yurt dışına gitmek ama sosyal medyadan dayatılıyor.arjaaşlarım da belki bütün sene bu tatil için çalışıyor.şuna eminim yurt dışına gideceksiniz ama hiç fotoğraf çekemeyeceksiniz deseler yarısı gitmezdi
Neyse güzellik de bize dayatılıyor konunuza dönecek olursam.burnunu kaldırt aaaa kaşın düşük aaaa sen çok şişmansın böğğğğ...herkes shopla mopla dünya güzeli oluyor dışarıda makyajla...bu dünya sanal gerçeklik üzerine kuruldu artık ve ben bir defa geldim kimsenin sanal gerçekliği için yaşayamam.varsın selülitim olsun.varsın burnum karga gibi olsun.kendimi seviyorum eende sev.
Ha şunu da söyleyeyim ben bu kafaya bu sene eriştim.buna erişeme kadar bir burun bir göğüs ameliyatı geçirdim.notox doguları söylemiyorum bile.sen kendini sev gerisi gelir

sabah uyanır uyanmaz yatağınızın içindeyken hareket edebilen tüm organlarınız için şükür edin kendi kendinize olumlama yapın kendinizi ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin kendinize. güçlü olduğunuzu güzel olduğunuzu her şeyin en iyisine layık olduğunuzu söyleyin eğer zaten siz kendinize her gün "seni seviyorum kendim bugünde çok güzelsin" gibi cümleler kurarsanız başa çıkamayacağız hiç bir şey olmaz bence :)

Olmaz mı saymakla bitmez bunun sebebi de küçüklükten beri bize dayatılan güzellik anlayışları.Burnum ve göğüslerim çok büyük onları kucultturmek istiyorum çaresi olan şeyleri çok da takmamak lazim

Olmaz mii
Ayaklarim kojaman bisey alnim baya bir genis ve 63 kiloyum 55 e inmem lazim kilo harici heryerimi begeniyorum alnimi saklıyorum ayaklara yapacak bisey yok boyle seviyorum kendimi çünkü tip demis annemin burnundan dusmusum

Dış görüntüdeki farklılıklarımız bizi biz yapan şeyler. Nefes alıyor olmaktan daha güzel ne var? Boşverin kendinize kusur aramayı, sevdiklerinize ve kendinize sarılın
anam bugün bir atar yapıyorum bir iç huzura yöneliyorum, derdim ne anlamadım

yas kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…