- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Dış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız varsa onlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ay benim de 39 numara ama hiç takmak aklıma gelmemiş şimdiye kadar...hatta 35 numara giyen bir arkadaşım var hiç istediği ayakkabı olnaz bazen çocuk reyonundan alır kizcagiz ben hep şükür etmiştim bir de bırak büyük diye üzülmeyi...Ayaklarım 39 numara bebek mezarı mübareknasıl aştın dersen de açık ayakkabı sandalet giyerek aşmaya çalışıyrm
Benimde 38 sivri burun giyince 41 gibi duruyo naapalım hamileyken gerçekten 40 olmuştu asker postalı gibi bişiler giyiyodum :) dost başa düşman ayağa sonuçta yanii.Çok güzel yorumlamışsınızAy benim de 39 numara ama hiç takmak aklıma gelmemiş şimdiye kadar...hatta 35 numara giyen bir arkadaşım var hiç istediği ayakkabı olnaz bazen çocuk reyonundan alır kizcagiz ben hep şükür etmiştim bir de bırak büyük diye üzülmeyi...
Yoo. Kendimi gayet seviyorum. Nazar boncuğu falan takıyorum, kendimi okuyup üflüyorum falanDış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız varsa onlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
sabah uyanır uyanmaz yatağınızın içindeyken hareket edebilen tüm organlarınız için şükür edin kendi kendinize olumlama yapın kendinizi ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin kendinize. güçlü olduğunuzu güzel olduğunuzu her şeyin en iyisine layık olduğunuzu söyleyin eğer zaten siz kendinize her gün "seni seviyorum kendim bugünde çok güzelsin" gibi cümleler kurarsanız başa çıkamayacağız hiç bir şey olmaz bence :)Dış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız varsa onlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
yas kacBen mesela burnumu beğenmiyorum. Herkes çok güzel olduğunu söylüyor ama ben beğenmiyorum. Sonra tırnaklarımı beğenmiyorum ama güzel değiler hakikaten çünkü yiyorum. Sonra kilo sorunum vardı kilo verdim bu sefer yaşlı görünmeye başladım. Hızlı kilo vermemek gerekiyormuş sanırım. Aynanın karşısına geçip saatlerce kendimi inceliyorum ve milyon tane kusur buluyorum kendimde.
Bence çok karizmatik gösteriyor insanları böyle detaylar:)Gözümün biri diğerine göre kapağı daha düşük
Yani biri az açılıyor
Makyajla kamufle ediyorum
Pek olmuyo öyle kabul ettim canım gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?