- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Görkem Karmanı tanır mısın yoksa o musun ya kulaklarını göstermeyen dünyada tek insan bilirdik onu:)Kulaklarim kepce dusunmemeye çalışıyorum sacimi toplamiyorum mesela bunun caresi bu ameliyat olmayida düşünmüyorum 18 yasima kadar saçımı toplamadim bir donem atlattım bu takıntıyı
Topuz vs yapiyordum
Ama atlatamamisim demekki suan saclarimi yine toplamıyorum Allah saglik sihhat versin dis görünüş önemli degil temiz ol bakimli ol guzel giyin kilon yerinde olsun gerisi halloluyor cok şükür ölüm haric herşeyin caresi var biraz paraya biraz cesarete bakiyor bu isler Allah basks dert vermesin ya sağır olsaydim cok sukur 2 kulagim var duyuyorum.
Yok kız o kim kiGörkem Karmanı tanır mısın yoksa o musun ya kulaklarını göstermeyen dünyada tek insan bilirdik onu:)
Youtuber :))Yok kız o kim kitanımıyom
Simdi baktim google dan :) hahahahhahahahahah yazik kız ona da demekki takıntı yapmis :)Youtuber :))
Kızın düğünü oldu doğum yaptı göremedik yaaa bir o bir sen demekSimdi baktim google dan :) hahahahhahahahahah yazik kız ona da demekki takıntı yapmis :)
Vallahi öyleymiş demek.. ben saclarimi toplardim,yanlardan saclari çıkartırdım onlari da tel tokayla kulagimin ustunden tuttururdum. Zavalliga bakKızın düğünü oldu doğum yaptı göremedik yaaa bir o bir sen demek
O kadar mı büyük yaaa sen abartıyor olmayasın.Vallahi öyleymiş demek.. ben saclarimi toplardim,yanlardan saclari çıkartırdım onlari da tel tokayla kulagimin ustunden tuttururdum. Zavalliga baksonra eve gelirdim okuldan saçımı açardım kulagim.kipkirmizi olmuş baskıdan
Esim diyor ameliyat ettirelim yok diyorum korkuyorum :)
Büyük degil,boyutu normal ama açık yelken gibiO kadar mı büyük yaaa sen abartıyor olmayasın.
Bence yelken gibide değildir ya sana öyle geliyor :)Büyük degil,boyutu normal ama açık yelken gibi
Cok guzel moral verdin hayatım su bayram günüBence yelken gibide değildir ya sana öyle geliyor :)
Düğününde toplamadın mı yoksa saçınıCok guzel moral verdin hayatım su bayram günü
Evet benden beterleri var...
Bende de aynısı var dismorfobi deniliyor buna kendini çirkin hisseder buna inanırsın herkes güzel olduğunu söyler fakat sen inanmazsın. Pskiyatri ye bir uğra cnmBen mesela burnumu beğenmiyorum. Herkes çok güzel olduğunu söylüyor ama ben beğenmiyorum. Sonra tırnaklarımı beğenmiyorum ama güzel değiler hakikaten çünkü yiyorum. Sonra kilo sorunum vardı kilo verdim bu sefer yaşlı görünmeye başladım. Hızlı kilo vermemek gerekiyormuş sanırım. Aynanın karşısına geçip saatlerce kendimi inceliyorum ve milyon tane kusur buluyorum kendimde.
Beybisi 39 numaralilari gömmeseydin keskemAyaklarım 39 numara bebek mezarı mübareknasıl aştın dersen de açık ayakkabı sandalet giyerek aşmaya çalışıyrm
Estagfurullah kuzum ya haddim değilBeybisi 39 numaralilari gömmeseydin keskem
Topladim ama kamufle ederek yanlardan sac cikartarak belli bile olmadiDüğününde toplamadın mı yoksa saçını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?