Dış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız var mı? Varsa bunlarla nasıl barışık yaşıyorsunuz?

Kollarım bacaklarım incecik, göbeğimden ve göğüslerden alıyorum kiloyu.

3 kilo alsam 8-10 kilo gibi duruyor. Bazen salıyorum 58-60 a çıkıyorum dikkat edice 48-52 arasında oluyorum. Çözüm bende ama insanlar acımasız ezmek vs zevk veriyor mesela kendi 85 kilodan 80 e inmiş bana akıl veriyor ayy canım dikkat et bak çok kilolusun diye ben 58 kiloyum bu arada :))
Yapmam normalde ama insanlar sizin kendinizi kötü hissetmenize neden oluyorsa siz daha çok ezin onu. Ciddiyim. Kötü kalpli olan ve Karşıdakini üzmekten keyif alanları pişman ediyorum :))

Yüzümde cilt lekeleri ve çil var. Çok takıyordum bu konuyu evet çiller sempatik deniyor ama ben cildimi berbat olarak görüyordum. Sonra gögüs kısmı cok buyuk boyuma göre, burnum büyük hafif yamuk zaten boyum da kısa. Çok takıntı haline getirdim sonra dikkatimi daha çok iş sosyal yaşama odaklayınca bu takıntılar hafifledi.

Göz rengime takıktım ben eskiden. Beni ölü balık gibi gösterdiğini düşünüyordum. Lens aldım daha mutluyum. Yani değiştiremeyeceğin özelliklerinle barışık olmak iyidir ama böyle ufak müdahalelere de karşı değilim kişi mutsuzsa durumundan. Diş estetiği, burun estetiği, dudak dolgusu, göz rengi vs.

Burnumu beğenmiyorum. Millet “hokka fındık burun” dese de beğenemiyorum. Onun dışında bol bol şükrederim sağlıklıyım.

G gercekneydi Dogrusu gül hastaligi hakkinda hic burda yorum okumamistim. Bende de var 3 yildir. Ondan once yoktu. Ben Ivermectine adli bir krem kullaniyorum benim cildimde 3 yil once cok kotu durumdaydi. Sadece yanaklarim degil benim alnim disinda her yerdeydi. Bir ara insan icine cikamaz oldum tum özgüvenimi yitirdim fakat sonra kendine gel dedim. Yuzu ne halde olan insanlar var bu kisiler kendilerini eve mi kapatiyorlar dedim. Kremi kullanmaya devam ettim. 5 ay surdu iyilesmesi cildimin. Hala ara ara cikiyor yaralar ama cok az. Fazla da kalmadan geciyorlar. Allah'a sukur iz fazla kalmadi. Kizariklik var ama olsun. Hic makyajta kullanmiyorum kapatmak icin. Türkiye'de bu krem var mi bilmiyorum ben yurtdisindayim. Bana kendimi herseyimle sevmeyi ogretti bu hastalik aslinda ve küçük seyleri kafaya takmamayi:)

Tek buldugum kusur mememin kucuk olmasiydi. Hatta cok takardim, ameliyat dusundum ama vazgectim sonunda, esimin de etkisi var.
Bu tarz ameliyatlar cok gerekli oldugunda yapilmali diye dusunuyorum kendi icimde. Mesela gogsum kucuk diye degilde dümdüz olsaydi ya da asiri sekilsiz olsaydi ozaman ameliyat mantikli olabilirdi.

Insanlar su donemde surekli biseylerin ameliyatini oluyor, asiri makyajlar, sahte sac rengi, sahte göz rengi, sahte tirnaklar, korseler...

Ben neredeyse 3 yildir saç boyamayi dahi biraktim, kendi rengi de cok guzelmis meger. Bir ara takma tirnak kullaniyordum biraktim onu da. Kendim uzattim azicik ve bakimini yaptim gayet guzel oldular.
Coook zayiflamistim spora basladim buyuzden 34 bedenim ama daha iyi gorunuyorum.

Herkesin vardır
Ama gidip doktora kendimi baştan aşağı yaptırmam
Burun ameliyatı 4-5 bin lira
Artık çok değil
Dudak dolgusu öyle
Yani estetikli kadınlarda paran yok yaptıramıyorsun o yüzden de kıskanıp laf atıyorsun diye bir algı var
Halbuki bazıları biyonik robot şurat sevmiyor
Ben kendimi böyle seviyorum mutluyum çok şükür
Herkes birbirine benziyor zaten

Dört beş bine nerede burun ameliyatı en azı on binden başlıyor

Ben yaşayamıyorum ç. Burnumu küçükken kuzenim yüzüstü düşürdüğü için ucu eğri. Estetik yaptırmayı düşünüyorum

Gozkapaklarim düşük. Annemin de düşüktü ameliyat oldu. Bir iki kez ben de dillendirdim eşim sevdiğini söylüyor, klasik görünmüyormuşum, yersen.
Iki çocuktan sonra memeler de halsiz. Ama onu pek sallamıyorum.

Elimden geldiğince sorunlu gördüğüm taraflarımı düzeltmeye uğraşıyorum.Ama abartmadan tabi hiçbirimiz mükemmel değiliz.Fazla kafayada takmıyorum yani.

Dişlerimden bir tanesi dışarı doğru çıkık eğri gibi yani. Zaten öyle çok gülen ya da gülümseyen biri değilim ama yakın zamanda tel taktırmayı düşünüyorum. Ha bi de burnum hafif kemerli geniş etinden dolayından yıllarda belli olmaya başladı, belki geniz etimi aldırırsam geçer diye düşünüyorum.. kısaca vücudumda sevdiğim tek şey ellerim ama herşeye çok şükür ki sağlıklıyım ve bu herşeye bedell:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…