- Konu Sahibi Evreka1800
-
Napalım işte züğürt tesellisi gibi ben de öyle diyorum artıkBence çok karizmatik gösteriyor insanları böyle detaylar:)
Kilo ala vere bi hal oldum.70' im bu ara 20 kilo fazla var kendimden memnun değilim ve erken ihtiyarligimi yaşıyorum 10 kilo verince hafifledi biraz şükür.
Yüzümde gül hastalığı var sol yanagim 1 senedir yara.Başka yerde olsa kafaya takmam ama bekarim daha falan.
Kilo ile büyüyen göğüs ve hediyesi sırt ağrısı da cabası kambur olmaktan korkuyorum :/
Bunlar ara ara kafamı kurcalıyor gün içerisinde ölüm hissi gibi. Nasıl yaşıyorum mutluyum elhamdülillah genel olarak. Kendimi seviyorum. Ne çektiğimi ben biliyorum ve stresten hep bunlar
Stresle baş etmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Gül için ilaç ve bitkisel ürünler deniyorum olacağına inanıyorum.
Bir rüya görüyorum gülüm geçmiş o nasıl bi mutluluk oluyo bana çok kafaya takmisim.
Şimdi geçse de geçmese de dert değil diyorum şükür.
Bagisikligim çökmüş sağlıksız beslenme ile daha ağır hastalık yerine bu hastalığa şükürler olsun. 24 saat acısı dinmeyenler var biri de annem.
Hastalık hem de ayağıma değen taş bile gunahima kefaret yani " lütfu da hoş kahir da hoş "
Bi gün bi serçe evladını gagası ile yem taşıyor o minicik canlar sevgi veriyor.
Mutluluğu arıyorum hayatımın her parçasında bir söz vardı " insan hayattan istediği kadarını alır " ben istediklerimi alıyorum çünkü yaşam mücadele.
Dört beş bine nerede burun ameliyatı en azı on binden başlıyorHerkesin vardır
Ama gidip doktora kendimi baştan aşağı yaptırmam
Burun ameliyatı 4-5 bin lira
Artık çok değil
Dudak dolgusu öyle
Yani estetikli kadınlarda paran yok yaptıramıyorsun o yüzden de kıskanıp laf atıyorsun diye bir algı var
Halbuki bazıları biyonik robot şurat sevmiyor
Ben kendimi böyle seviyorum mutluyum çok şükür
Herkes birbirine benziyor zaten
Sırf takıntı yaptığım için karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı oldum o takıntı öyle hale geliyor ki uykulariniz bile kaçıyor benim öyle olmustuDış görünüşünüzle ilgili takıntılarınız varsa onlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Tırnağın çirkini nasıl oluyodr ki konu sahibesiAltı üstü tırnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?