Dışarda bana kadın çok

Ne kadar suredir birlikte olmuyorsunuz peki ozel degilse. Uzun sureyse geriliyor olabilir.

Ne kadar suredir birlikte olmuyorsunuz peki ozel degilse. Uzun sureyse geriliyor olabilir.
Bişey dicem. Ben de geriliyorum. Bi ara sağlam gerildim, ağır laflar ettim. Ama başka adamlar girmedi işin içine, kimse ile kıyaslamadım eşimi. Aklıma bile gelmedi.

Evet geriliyor. 3 aydır hiç birlikte olmadık pandemi başladığı ilk sıralarda birlikte değildik. So ra ayda bir iş ki derken kavgalar artı ca ben istemedim yapamıyorum istemiyorum bana bağıran bir adamla nasıl yapıcam. Kim yapabilir ki

Bişey dicem. Ben de geriliyorum. Bi ara sağlam gerildim, ağır laflar ettim. Ama başka adamlar girmedi işin içine, kimse ile kıyaslamadım eşimi. Aklıma bile gelmedi.

Tabi canim yine de boyle konusmaya hakki yok. Ben durup dururken kadina gitsin diye yukleniyor gibi algiladim hani belki baskasina asik oldugu icin. Eger karisini sevip birlikte olamadigi icinse ofkesi en azindan baskasi oldugu icin diyemeyiz.

Tamam da niye kavga ediyorsunuz iste, yada diyelim ettiniz cook mu uzatiyorsun acaba kuslugu. Hani kari kocasiniz bu kadar uzatmak insani bir yerden sonra biktirir.

Başka kadın olma ihtimali yüksek. Eğer yoksa bile edepsiz ve saygısızlığı ele almış bu adam.. sen cekip niye gideceksin ki
Cocugunla otur sıcak evinde o defolsun gtsin her ayda nafakani versin ayrılırken adam olsun da size baksin

Çok üzüldüm gerçekten. Susmayın lütfen. Haddini bildirin.

Hayatınızın şu kadarcık kesitine hakim olarak şunu yapın bunu yapın demek bana saçma geliyor ama şuan aranızdaki problem sanırım uzun zamandır düzenli bir cinsel hayatınız yok eşinizde buna dolmuş sizde soğudum diyince soğudugunuz için onunla birlikte olmuyosunuz gibi anlamış ve direk aşağılık kompleksine baglayıp sizi aynı yerden vurmaya calısarak dışarıda bana kadın çok demiş. Ben hayatında başkası oldugunu düşünmüyorum tek probleminiz cinsel hayatınız bence. Aldatan adamlar böyle çirkefleşmiyor genelde hatta aksine yalakalıkta çığır açıyolar

Tamam da niye kavga ediyorsunuz iste, yada diyelim ettiniz cook mu uzatiyorsun acaba kuslugu. Hani kari kocasiniz bu kadar uzatmak insani bir yerden sonra biktirir.
Herleye kavga edebilir hale geldi dün kahka attım hatta ben daha kelimeyi tamamlamadan bağırmaya başladın farkında mısın diye. O hala zorluyor açıkçası ben o her bağırdığında susuyorum çünkü çocuğumuz var o korkmasın diye hep susarak uzaklaşıyorum.

Eş sorunludur okuzdur neyse de eve bak yeter bana kadın çok demesinin altını kurcalayin derim. Ne oldu da 3 aydır uzaklastiniz? Böyle davranip çocuğunu düşünmeyen adamı idare etmeye çalışmanız ne kadar doğru. Olan size olucak

Iste takmis kafayi sana o zaman, hem benimle yatmiyor hemde hic umrunda degil diye sinir basmis
Al karsina konus, ozur dileyin birbirinizden. Sonra sarilin sonra opusun, sonrasi gelir zaten...
Ikinizin de gevsemeye ihtiyaci var gibi

Konuşmayı denediğinizde hemen agresifleşiyor mu? Normal zamanlardan geçmiyoruz yoksa terapiye gidin hemen derdim. Çocuğu uyuttuktan sonra konuşmaya çalışsanız derdi neymiş. Söylesin ne söyleyecekse ya düzeltmeye çalışın ya yollarınızı ayırın. Niye hergünü zindan ediyor hem kendine hem size.

Denedim ama hoşuna gitmeyen birşey söylediğimde hemen bağırmaya başlıyor neden biliyor musun çünkü çocuğumuz uyanmasın diye konuyu kapatıcağım. Nasıl olsa bana bağırmıyor diye düşünüp geniş geniş takılıyor. Ben susuyorsam rezillik çıkmasın diye benim çocuğum bunları yaşamasın diye. Benim bağırmam onunkine benzemez çünkü.

Bu bağırmalar arasında hiç derdini anlatacak bir şey söylemiyor mu? Birlikte olmadığınız için başına vurdu desem yine olmaz çünkü haddini epey aşmış. Ya oturup düzgünce konuşalım yada artık hiç konuşmayalım deseniz yine bağıracak gibi mi? Gerçekten çok kötü zamanlardan geçiyoruz kimsede sabır falan kalmadı. Virüs, ekonomik durum peşpeşe geldi herşey. O yüzden kestirip atmak için doğru bir zaman değil sanki.

Farkındayım... elim kolum bağlı gibi sanki ama diğer taraftan da bana kims eböyle davranamaz diye kükremek geliyor içimden.. Bu çok ağır oldu. ne konuşmalıyım bana dışarda kadın çok demekle ne demek istedin neden böyle davranıyorsun, neden böyle konuşıyorsun diye sormak daha kötü hissettirir sanki bana.

Annesi 25yıl aldatılmış biri olarak söylüyorum, aldatılıyorsunuz, sadece ilk zamanlarda emin değildi, şimdi yaptığı şeyden emin ve daha cesaretli. Sizi tahrik ediyor ki hata yapasınız ve o yaptığı şey için haklı olduğuna kanaat getirsin.
Delilleri toplamaya başlayın, başka bir şey düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…