Siz ne deseniz sonuna kadar haklısınız. Aldatma mümkün değil diyorsunuz, gerçekten kötü bir dönemden geçiyor ve böyle saçmalıyorsa yardım etmek lazım diye düşünüyorum. Ama bu kadar hadsizleşmesinede izin vermeyin. Benimde öfkeme yenilip eşimin kalbini çok kırdığım bir dönem oldu. Terapiye başladım, bana çok iyi geldi, hem kendimi hep evliliğimi toparladım. Eşim beni anlamaya çalışmadan köprüleri yaksa işler yoluna girmezdi. Tabi bana dışarda erkek çok gibi saçma şeyler söylemedim. O yüzden iletişim kurmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum her türlü ilişkide. İletişim kurmanın bir yolunu bulsanız belki herşey kolayca çözülecek ya da kurtarılacak bir şey kalmamış deyip yolunuza bakacaksınız. Ama böyle belirsizlikte kalmak çok zor.Farkındayım... elim kolum bağlı gibi sanki ama diğer taraftan da bana kims eböyle davranamaz diye kükremek geliyor içimden.. Bu çok ağır oldu. ne konuşmalıyım bana dışarda kadın çok demekle ne demek istedin neden böyle davranıyorsun, neden böyle konuşıyorsun diye sormak daha kötü hissettirir sanki bana.
Benimde annem aldatıldı ve boşandı babamdan.aklım şunu almıyor eve hergün 3 de geliyor en geç geldiği saat 5 daha 2 gün önce belimi incittim eve geliyim dedi. Gerek yok kötü olursam söylerim dedim 20 dk sonra evdeydi. Maaşını benim hesaba atar. Hangi parayla hangi zamanda beni aldatacak. Telefonu ortada....Annesi 25yıl aldatılmış biri olarak söylüyorum, aldatılıyorsunuz, sadece ilk zamanlarda emin değildi, şimdi yaptığı şeyden emin ve daha cesaretli. Sizi tahrik ediyor ki hata yapasınız ve o yaptığı şey için haklı olduğuna kanaat getirsin.
Delilleri toplamaya başlayın, başka bir şey düşünmeyin
Diyen öküzü al kapinin onune koy elbiselerini de camdan at yallah de bi nevri dönsün sen sessiz kaldikca herif kendini bir bok sanacak gun gectikce. Lutfen sessiz kalmayin böylelerine lutfen ağırlığınızı koyun.Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter...
İlişki yaşamamanız sorun,bunu çözmelisiniz öncelikleArkadaşlar ben başkası olduğunu sanmıyorum hangi ara yapacak hergün saat 3 de evde. tüm maaşını bana veriyor benim hesabımdan yapılıyor ödemeler neyle gidecek kadına. Parasında yok dışarda harcadığı bir zamanda yok. İ
Erkekler düz mantıktır canım neden değil sonuç odaklı çalışıyor kafaları ve cinsel hayatları biraz sekteye uğrayınca agresifleşebiliyorlar yani emin ol anlayamıyodur o neden onunla birlikte olmadıgını o kafasında seni suçluyor sen onu. Tavşan dağa hesabı. belli ki küçük cocugun var yanaşamadınız birbirinize fazla işler büyüdü buralara geldi. Kocan seni falan aldatmıyor ama 3 ay cok uzun bi zaman sanki sende onu mu biraz anlamaya calışsan. Sizin konusmaya değil başka bişeye ihtiyacınız var sonra da tatlı tatlı konusursunuz en son söylencek lafı en başta söyleyip yüz göz olmamayı..Ben konuşucam onunla
Bence başka biri var10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Evet çok çirkin yaptığı ve söylediği,çok kabaca,çok kırıcı çok ağır vs. vs. Ama adam bariz birlikte olmadığınızdan dem vuruyor yani tercüman etmek gerekirse zaten benimle cinsellik yaşamıyorsun benimle bir şey paylasmiyorsun sadece çocuğunu düşünüyorsun "sadece" çocuğuma annelik yapmaya devam et diyorr. Huzurunuz için bir an evvel konuşmaya çalışın. İletişim kopukluğu bütün sorunlara kapı açıyor gerçekten soğumussunuz belliki ve ipin ucu bir yerde kaçmış her lafiniz ağır geliyor birbirinize ama sizi eleştirecegim nokta neden sorunlarınızı aylarca sürdürüp cinsellikle cezalandiriyorsunuz hem susmak ta çok yanlış kar topu gibi büyütüyor meseleleri düzeltmek için bir yerden başlayın fakat o lafının da haddini bildirin kalın sağlıcaklaBen konuşucam onunla
Hayatında başkası olduğunu hissediyor musunuz?Kadınlar hisseder ya hani.Bana öyle geldi çünkü de10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?