Dışarda bana kadın çok

Siz ne deseniz sonuna kadar haklısınız. Aldatma mümkün değil diyorsunuz, gerçekten kötü bir dönemden geçiyor ve böyle saçmalıyorsa yardım etmek lazım diye düşünüyorum. Ama bu kadar hadsizleşmesinede izin vermeyin. Benimde öfkeme yenilip eşimin kalbini çok kırdığım bir dönem oldu. Terapiye başladım, bana çok iyi geldi, hem kendimi hep evliliğimi toparladım. Eşim beni anlamaya çalışmadan köprüleri yaksa işler yoluna girmezdi. Tabi bana dışarda erkek çok gibi saçma şeyler söylemedim. O yüzden iletişim kurmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum her türlü ilişkide. İletişim kurmanın bir yolunu bulsanız belki herşey kolayca çözülecek ya da kurtarılacak bir şey kalmamış deyip yolunuza bakacaksınız. Ama böyle belirsizlikte kalmak çok zor.

Neden bu kadar sessizsiniz?
O bagirirken cocugu düşünmüyor ama sizin cocugu dusunerek sesinizi çıkarmadığınızı bilerek uste cikma hakkini kendinde buluyor!
Ben olsam bir daha sesini yukseltirsen kendini kapinin önünde bulursun ya da polis çağırır siddet uyguluyor derim diye kisa ve net bir konusma yaparım
Ya adam gibi davran ya da seni bosar nafakami alir catir catir yerim sen de defolup gidersin derdim
Cocukla.tehdit ediyorsa da sen cocugunu düşünseydin önce annesini mutlu ederdin diyip sustururdum
Ay sinir oldum okurken siz de gel beni ez demissiniz resmen susa susa
Emin olun bazi insanlar susmanin asaletini anlayacak kapasitede değil, kafalarina kakmak gerekir.

Benimde annem aldatıldı ve boşandı babamdan.aklım şunu almıyor eve hergün 3 de geliyor en geç geldiği saat 5 daha 2 gün önce belimi incittim eve geliyim dedi. Gerek yok kötü olursam söylerim dedim 20 dk sonra evdeydi. Maaşını benim hesaba atar. Hangi parayla hangi zamanda beni aldatacak. Telefonu ortada....

Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter...
Diyen öküzü al kapinin onune koy elbiselerini de camdan at yallah de bi nevri dönsün sen sessiz kaldikca herif kendini bir bok sanacak gun gectikce. Lutfen sessiz kalmayin böylelerine lutfen ağırlığınızı koyun.

Herhalde biri yolda gördü selam verdi belki incelik etti yol verdi günaydın dedi belki bir komşusu belki bir kasiyer iyi akşamlar dedi gülümsedi kocanız da iş atıyorlar sanıp bana kadın çok diye bağırmış olabilir size. Çünkü inanınki bunları yanlış anlayan çok büyük bir yobaz kitle var

Çalışıyor musun? Işin var mi?
Tüm parasi bende ve benim hesabımdan yapiliyor ödemeler demişsin...
Sana güveniyor demek bu ... Kadin yok demissin, eminsin yani. Peki niye böyle davranıyor sence? Senin bir fikrin var mı? @poga

İlişki yaşamamanız sorun,bunu çözmelisiniz öncelikle

Adamdaki yirtikliga bakar mısınız,
Madem çocuğuna bakıcı diye tutuyor sizi çocuğu da alıp uzaklasin evden

Ben konuşucam onunla
Erkekler düz mantıktır canım neden değil sonuç odaklı çalışıyor kafaları ve cinsel hayatları biraz sekteye uğrayınca agresifleşebiliyorlar yani emin ol anlayamıyodur o neden onunla birlikte olmadıgını o kafasında seni suçluyor sen onu. Tavşan dağa hesabı. belli ki küçük cocugun var yanaşamadınız birbirinize fazla işler büyüdü buralara geldi. Kocan seni falan aldatmıyor ama 3 ay cok uzun bi zaman sanki sende onu mu biraz anlamaya calışsan. Sizin konusmaya değil başka bişeye ihtiyacınız var sonra da tatlı tatlı konusursunuz en son söylencek lafı en başta söyleyip yüz göz olmamayı..

Bence başka biri var
Ben konudan öyle bir çıkarım yaptım.
Evi terk etmeyin o gitsin.
Gözlem yapın bakalım neler olacak..
Allah yardımcınız olsun..

Ben konuşucam onunla
Evet çok çirkin yaptığı ve söylediği,çok kabaca,çok kırıcı çok ağır vs. vs. Ama adam bariz birlikte olmadığınızdan dem vuruyor yani tercüman etmek gerekirse zaten benimle cinsellik yaşamıyorsun benimle bir şey paylasmiyorsun sadece çocuğunu düşünüyorsun "sadece" çocuğuma annelik yapmaya devam et diyorr. Huzurunuz için bir an evvel konuşmaya çalışın. İletişim kopukluğu bütün sorunlara kapı açıyor gerçekten soğumussunuz belliki ve ipin ucu bir yerde kaçmış her lafiniz ağır geliyor birbirinize ama sizi eleştirecegim nokta neden sorunlarınızı aylarca sürdürüp cinsellikle cezalandiriyorsunuz hem susmak ta çok yanlış kar topu gibi büyütüyor meseleleri düzeltmek için bir yerden başlayın fakat o lafının da haddini bildirin kalın sağlıcakla

Hayatında başka biri olabilir. Çok üzgünüm ama inşallah öyle bir şey degildir.

Durup dururken aklına bu cümle nerden gelmiş acaba? Başka biri olabilir gibi

Hayatında başkası olduğunu hissediyor musunuz?Kadınlar hisseder ya hani.Bana öyle geldi çünkü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…