Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

sokakta mutsuz,suratsız,kavgacı tipler görmektense aşk dolu bakışlar ve davranışlar görmeyi tercih ediyorum. benim için sıkıntı yok. aksine ne güzel.

ayrıca sevgilisiyle evlenenen çok insan var. şekil-a bakınız ben :)

ayrıca bakmayın sizde. doğaya ağaçlara hatta önünüze bakın görmezsiniz onları.

Kadın kelimesinin bacak arasında ki zarla bağlantılı olduğunu sanacak kafa yapısında ki bir insana laf anlatmak bile ona mükafat.
Kadın kelimesini aşağılamak için kullanan yapıya sahip biri olman, senin için çok üzüldüm ve acıdım. Kadın kadındır. Bunun bakire olması ile alakası yoktur.

kızlar ya da kadınlar mı demeliyim ben gidiyorum siz devam edin böyle yazmaya.umrumda mı? sadece gülmek için bakarım belki bi ara foruma hadi size iyi yazmalar pardon saçmalamalar.PPP
Babamızın forumu olmadığı için öyle kafamıza göre konuşup,ara ara bakıp eğlenmiyoruz canım. Girebilirsen haber et beraber gülelim Mune

Bizde eşimle el eleyiz
Ona bile bön bön bakan tipler var 'ne ayıp' tarzında
Evlilik cüzdanımızı göstermek zorunda olmadığımıza göre ister bön bön baksınlar ister kapı dışarı çıkmasınlar ne yapalım

Herkes özgür. Birileri rahatsız oluyor diye birilerinin özgürlüğunü kısıtlamaya kalkarsak, bir gun gelir bizin özgürlüğümüz de kısılanır. Ben de öyle sarmaş dolaş olunmasını sevmem ama olanlar var, Birşey diyemem ama onlara bakmayabilirim. Bence bu modernlik değil zaten. Ama eşimle de el ele gezerim, buna da müdahale edilemez zaten..

Simdi bu kız namuslu da diğer hepimiz namusuzmuyuz ne sanıyor kendini, maden öyle çıkmasın dışarı dert yanmasın bana kimse bakmıyo diye, erkek olsam ben de bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…