Hanımefendi sizin çocuğunuz en az yirmi yaşında yani ilköğretime en az 13 yıl önce başlamış, siz en az 40 yaşındasınız keza siz de en az 25 yıl önce zaten özel okula gitmişsiniz. Bir eğitimci olarak biri bana çok değil 5 yıl önce çocuğunu özel okula yollayacaksın dese çok gülerdim. ideolojik olarak da şiddetle karsıydım . Ama son 5-6 yılda eğitim sistemi o kadar hızlı bozuldu ki şu an bırakın karşı olmayı, gereklilik olduğunu düşünüyorum. O yüzden bundan 15-25 yıl öncesinin eğitimiyle karşılaştırıp ahkam okumayın derim, zira komik oluyorNasıl da abartmışsınız.Oğlum devlet okulunda hiç özel ders almadan dersaneye gitmeden okulun kursuyla ülkenin en iyi okullarından birine girdi.Derece yaptı.Asla üstün zekalı filan da değil.En başından beri düzgün çalıştı ve istekliydi başardı.İngilicesi de şu an çok iyi çünkü gittiği okul da dil eğitimi çok iyi.
Yani gerçekten eğitimde bu kadar göz boyanmasına, velilerin yolunmasına o kadar karşıyım ki.Bu durumu olmazsa olmaz gibi anlatmışsınız.
Çocuğun iyi bir yere girmesi için para dökmeye lüzum yok.Ailede sadece ben özelde diğer kardeşlerim devlette okudu.Hepsi çok başarılı ve çok iyi kazanıyorlar.Keşke ben de göz boyayan bir özel okula gideceğime düzgün bir devlet okuluna gitseydim diye düşünürüm hep.
Ay sus sus kudra , sözlük mözlük herhangi bişey okutmayı başardık ya,semantiki sentaksı da eksik oluversin razıyım. İnsanlık için küçük ama tontriko için çok büyük bir adım. Gurur duyuyoruz seninleSözlük okumayı öğrenmişler de semantikten haberleri yok hala
Yaw heaa bilmiyorum nasil kullancami demeyin felsefe yapin burdaAy sus sus kudra , sözlük mözlük herhangi bişey okutmayı başardık ya,semantiki sentaksı da eksik oluversin razıyım. İnsanlık için küçük ama tontriko için çok büyük bir adım. Gurur duyuyoruz seninletontriko . Böyle devam et emi....
Mutluluktan aglicam galiba
Yorum yaptığın yorum boydan boya ironik, yine anlamamışsınYaw heaa bilmiyorum nasil kullancami demeyin felsefe yapin burdakorler sagirlar birbirini agirlar sen git ironi yap artik dogrusunu ogrendiginize gore, orda burda rezil olmazsiniz en azindan
Anlatsana anlamadigim seyiYorum yaptığın yorum boydan boya ironik, yine anlamamışsınsenin adına biz utanıyoruz artık , yapma bunu kendine
Ben şimdi 26 yaşındayım on sene önce gitmeye başladım dershaneye üc sene gittim . Ankara da okudum okul arkadaşlarımdan dershaneye gitmeyen tanımıyorum puanı yüksek bir bölümdü . Açıkçası ben çevremde destek almayan öğrenci de bilmiyorum . Belki dediğim gibi sayılı bir Fen lisesine gidecek ya da çok çok iyi bir Anadolu lisesine bir ihtimal verebilirim söylediklerine . İyi İngilizce biliyor dediğine göre Fen lisesi olmalıHanımefendi sizin çocuğunuz en az yirmi yaşında yani ilköğretime en az 13 yıl önce başlamış, siz en az 40 yaşındasınız keza siz de en az 25 yıl önce zaten özel okula gitmişsiniz. Bir eğitimci olarak biri bana çok değil 5 yıl önce çocuğunu özel okula yollayacaksın dese çok gülerdim. ideolojik olarak da şiddetle karsıydım . Ama son 5-6 yılda eğitim sistemi o kadar hızlı bozuldu ki şu an bırakın karşı olmayı, gereklilik olduğunu düşünüyorum. O yüzden bundan 15-25 yıl öncesinin eğitimiyle karşılaştırıp ahkam okumayın derim, zira komik oluyor
NOT: ayrıca bundan 25 -30 yıl öncesinde ancak ayrıcalıklı sınıfların özel okula gidebildigi düşünülürse , sizin özel okula gidip, oglunuza ne kadar zeki olursa olsun üniversiteye hazırlık sürecinde ihtiyacı olmasa da destek vermemiş olmanız bana hiç inandırıcı gelmedi.
Öncelikle hem çalısıp hem ev işlerini yürütebilen (yardımcısız) kadınları tebrik ediyorum. Bende bu kabiliyet yok bekarken çalısıyordum eve kendimi attığım an yatıp kalıyordum o kadr yoruluyordum yorucu bir iş olmamasına rağmen. Simdi 5 aylık evliyim durumumuz iyi esim uzman ama bana bazen laf çakıyo sen de çalıssan çok iyi olur aslında vs vs. Gibi şeyler söylüyo böyle deyince kendimi kötü hissediyorm çok para harcayan gezmeyi seven biri de değilm yani ona hiçbir masrafım yok neredeyse. Maası da en çok kendi harcıyo harcasın tabii ki ama bana böyle çalıs memur ol demesi çok zoruma gidiyo bizim evde yaptıklarımz hiç görülmüyo bulasık ütü temizlik yemek çocuk bakmak bunları çalısırsam yapamicam ya da bi yerde biseyler eksik kalıcak o zamn mutlu olucaz mı ilerde çocuğmuz olsa onu kimseye emanet edemem hep yabancı memleketteyiz kimseyi tanımıyorm. Nasıl emanet edeyim. Ayrıca çalıssam paranın bi miktarı bakıcıya bi miktarı üstüme basıma kıyafete gider tabii aileme de göndermek isterim çünkü esim kendi ailesine gönderiyo. Yani çalısmak benim için evimi işimi aksatmak demek artı bi gelirimz olsa kaç para olucak. Çok bunalıyorm herkes kendi derdinden yakınıp memur ol calıs diyor kimse benim psikolojimi düsünmüyor. Simdi tek maasla geçim olmaz diyenler kusura bakmayın esim 10 milyar maas alıyo gayet geçiniyorz ben ona evlenmeden önce dedim beni çalıstrcaksan evlenmeyelim geçinemiceksen evlenmeyelim diye. Hem erkek çalısıp evi geçindirmekle yükümlü kadında o evi çekip cevirmek çocuklarıyla esiyle ilgilenmekle yükümlü. Eğer bi erkek karısına çalıs eve para getir diyorsa sartlar esitlenmeli kadın hem çalısıp evi ceviriyosa yeri geldiğin de erkek de yemek yapsn temizlik yapsn o zaman her seyi kadınlara yüklemeyin artık. Ne çocukla ilğilenirsinz ne de çıkardığınz çorapları yerden toplarsınz sonra da kadına çalıs dersiniz eğer tek maasla geçinemeyecekseniz kimse evlenmesin. Ben hep derdim ya bekar kalır memur olurm ya da evlenirm kocamın işini yapar yemeğini yapar çocuklarıma bakarım derdim ikisini bir arada yürütmek çok zor gerçekten. Erkekler çalısmaktan yoruluyoken kadınlar iki işi nasl yapsn? Uzun oldu kusura bakmayın.
Bu devirde degil 10 bin 20 bin bile ev gecindirmeye care degil.ekonomiden haberiniz yokÖncelikle hem çalısıp hem ev işlerini yürütebilen (yardımcısız) kadınları tebrik ediyorum. Bende bu kabiliyet yok bekarken çalısıyordum eve kendimi attığım an yatıp kalıyordum o kadr yoruluyordum yorucu bir iş olmamasına rağmen. Simdi 5 aylık evliyim durumumuz iyi esim uzman ama bana bazen laf çakıyo sen de çalıssan çok iyi olur aslında vs vs. Gibi şeyler söylüyo böyle deyince kendimi kötü hissediyorm çok para harcayan gezmeyi seven biri de değilm yani ona hiçbir masrafım yok neredeyse. Maası da en çok kendi harcıyo harcasın tabii ki ama bana böyle çalıs memur ol demesi çok zoruma gidiyo bizim evde yaptıklarımz hiç görülmüyo bulasık ütü temizlik yemek çocuk bakmak bunları çalısırsam yapamicam ya da bi yerde biseyler eksik kalıcak o zamn mutlu olucaz mı ilerde çocuğmuz olsa onu kimseye emanet edemem hep yabancı memleketteyiz kimseyi tanımıyorm. Nasıl emanet edeyim. Ayrıca çalıssam paranın bi miktarı bakıcıya bi miktarı üstüme basıma kıyafete gider tabii aileme de göndermek isterim çünkü esim kendi ailesine gönderiyo. Yani çalısmak benim için evimi işimi aksatmak demek artı bi gelirimz olsa kaç para olucak. Çok bunalıyorm herkes kendi derdinden yakınıp memur ol calıs diyor kimse benim psikolojimi düsünmüyor. Simdi tek maasla geçim olmaz diyenler kusura bakmayın esim 10 milyar maas alıyo gayet geçiniyorz ben ona evlenmeden önce dedim beni çalıstrcaksan evlenmeyelim geçinemiceksen evlenmeyelim diye. Hem erkek çalısıp evi geçindirmekle yükümlü kadında o evi çekip cevirmek çocuklarıyla esiyle ilgilenmekle yükümlü. Eğer bi erkek karısına çalıs eve para getir diyorsa sartlar esitlenmeli kadın hem çalısıp evi ceviriyosa yeri geldiğin de erkek de yemek yapsn temizlik yapsn o zaman her seyi kadınlara yüklemeyin artık. Ne çocukla ilğilenirsinz ne de çıkardığınz çorapları yerden toplarsınz sonra da kadına çalıs dersiniz eğer tek maasla geçinemeyecekseniz kimse evlenmesin. Ben hep derdim ya bekar kalır memur olurm ya da evlenirm kocamın işini yapar yemeğini yapar çocuklarıma bakarım derdim ikisini bir arada yürütmek çok zor gerçekten. Erkekler çalısmaktan yoruluyoken kadınlar iki işi nasl yapsn? Uzun oldu kusura bakmayın.
Bu devirde degil 10 bin 20 bin bile ev gecindirmeye care degil.ekonomiden haberiniz yok
İçeriğini merak ettim şuan
İçerikler farklı da başlıkların bu kadar benzer olması garip geldi bana.İçeriğini merak ettim şuan
Evet bukadar birbine benzer bir başlık bence tesadüf olamaz .. Bence yöneticiler araştırmalıİçerikler farklı da başlıkların bu kadar benzer olması garip geldi bana.
Bildirelim bakalım.Evet bukadar birbine benzer bir başlık bence tesadüf olamaz .. Bence yöneticiler araştırmalı
Bu iki konunun başlıkları niye hemen hemen aynı acaba?
Eki Görüntüle 3053163
Buradaki üye konuyu açtığı gün kayıt olmuş buraya.. Diğeri de 1 senedir üye ..Bildirelim bakalım.
O ikinci çalışmak istiyorum diye açılan konuya aynı başlık ne alaka diye sordular aynı kişi misiniz diye.Bildirelim bakalım.
Benim diyecek hali yok zaten o kişiyseO ikinci çalışmak istiyorum diye açılan konuya aynı başlık ne alaka diye sordular aynı kişi misiniz diye.
O da hayır ana konularda görünce başlıktan ilham aldım gibi bir şey dedi. Konular çok farklı nasıl aynı kişi olabiliriz dedi.
Allah Allah ilginç anlamına gelen bir şey dedi benzerliği yakalayanlar da
O konu sahibine de başlığın neden çok benzer olduğunu sormuşlar zaten..Onu gördüm kopya çektim demiş..İçerikler farklı da başlıkların bu kadar benzer olması garip geldi bana.
İlginçO konu sahibine de başlığın neden çok benzer olduğunu sormuşlar zaten..Onu gördüm kopya çektim demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?