Dısarıda çalısmak istemiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Hanımefendi sizin çocuğunuz en az yirmi yaşında yani ilköğretime en az 13 yıl önce başlamış, siz en az 40 yaşındasınız keza siz de en az 25 yıl önce zaten özel okula gitmişsiniz. Bir eğitimci olarak biri bana çok değil 5 yıl önce çocuğunu özel okula yollayacaksın dese çok gülerdim. ideolojik olarak da şiddetle karsıydım . Ama son 5-6 yılda eğitim sistemi o kadar hızlı bozuldu ki şu an bırakın karşı olmayı, gereklilik olduğunu düşünüyorum. O yüzden bundan 15-25 yıl öncesinin eğitimiyle karşılaştırıp ahkam okumayın derim, zira komik oluyor
NOT: ayrıca bundan 25 -30 yıl öncesinde ancak ayrıcalıklı sınıfların özel okula gidebildigi düşünülürse , sizin özel okula gidip, oglunuza ne kadar zeki olursa olsun üniversiteye hazırlık sürecinde ihtiyacı olmasa da destek vermemiş olmanız bana hiç inandırıcı gelmedi.

Sözlük okumayı öğrenmişler de semantikten haberleri yok hala
Ay sus sus kudra , sözlük mözlük herhangi bişey okutmayı başardık ya,semantiki sentaksı da eksik oluversin razıyım. İnsanlık için küçük ama tontriko için çok büyük bir adım. Gurur duyuyoruz seninle tontriko . Böyle devam et emi....
Mutluluktan aglicam galiba

Yaw heaa bilmiyorum nasil kullancami demeyin felsefe yapin burdakorler sagirlar birbirini agirlar sen git ironi yap artik dogrusunu ogrendiginize gore, orda burda rezil olmazsiniz en azindan

Yaw heaa bilmiyorum nasil kullancami demeyin felsefe yapin burdakorler sagirlar birbirini agirlar sen git ironi yap artik dogrusunu ogrendiginize gore, orda burda rezil olmazsiniz en azindan
Yorum yaptığın yorum boydan boya ironik, yine anlamamışsın senin adına biz utanıyoruz artık , yapma bunu kendine

Ben şimdi 26 yaşındayım on sene önce gitmeye başladım dershaneye üc sene gittim . Ankara da okudum okul arkadaşlarımdan dershaneye gitmeyen tanımıyorum puanı yüksek bir bölümdü . Açıkçası ben çevremde destek almayan öğrenci de bilmiyorum . Belki dediğim gibi sayılı bir Fen lisesine gidecek ya da çok çok iyi bir Anadolu lisesine bir ihtimal verebilirim söylediklerine . İyi İngilizce biliyor dediğine göre Fen lisesi olmalı

B

Bu devirde degil 10 bin 20 bin bile ev gecindirmeye care degil.ekonomiden haberiniz yok

Bildirelim bakalım.
O ikinci çalışmak istiyorum diye açılan konuya aynı başlık ne alaka diye sordular aynı kişi misiniz diye.
O da hayır ana konularda görünce başlıktan ilham aldım gibi bir şey dedi. Konular çok farklı nasıl aynı kişi olabiliriz dedi.
Allah Allah ilginç anlamına gelen bir şey dedi benzerliği yakalayanlar da

Benim diyecek hali yok zaten o kişiyse başlıktan ilham almış olabili mi ? Olabilir yazarken karşısına çıktığı için de ne biliyim neden tıpa tıp benzer başlık seçsinki özelikle de tam zıttı bir başlıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…