Tel sadece parasıda değil her yönden sıkıntı. Binlerce lira istiyorlar düzeleceğide kesin değil. Senelerce takıyorsunn o tel parasını biriktirene kadar tel takılıp çıkana kadar benim lise hatta üniversite bile bitmiş olur neredeyse.En güzel yıllarımı telli geçirmekte istemiyorum.Acısı yasakları çok çok gayret isteyen birşey. Bide senelerce telli gözükmekte cabası.Çok zor benim içinn ne yapıcam bennnKesinlikle ve kesinlikle, son care olmadigi surece porselen kaplamayi onermiyorum. Dogru, asla kendi disin gibi olmaz. Bu sefer de hep disleri kendinin olanlara ozenirsin, imrenirsin. Tel takmaya simdi durumun yoksa, para biriktirmeye calisin biraz ailecek ve tel taktirin sana. Tel her yasta takiliyor, ille de cok genc olmaya gerek yok. Ayrica dislerinin sekli gayet guzel, evet bozuk ve duzensiz ama telle inci gibi olur onlar. Ben ne disler gordum, duzelince inci gibi olan.
Ben kucukken yaramazligimla 1 on disimi kirdim da, porselen taktirdim daha 9 yasinda. Hala pismanim ne diye yaramazlik yaptim da disimi kirdim, keske orada bulunmasaydim diye.
Asla boyle birsey icin kaplama/takma dusunme, ilerde pisman olursun. Bence tabii.
Ama eksik diş değilki süt dişimi çektirmemişiz küçükken ana dişim yukardan çıktı. Aslında çekilen dişim sağlamdı ama çürüktü resime dikkatli bakın havada kalan bi dişim var onu tel taktır aşağı indir dedi doktor.canım eksik dişinin yerine diş yaptır.diğer dişlerin daha da açılmasın.baban sigortalıdır.sigortalılara diş hastaneleri çok çok ucuza yapıyor.
İstanbuldayım seneler sonraya randevu veriyorlar geçen yaz gittik. 4-5 sene sonra tel takılacak 6 ay sonra diş temizleme için çağırıcaz dediler.Nerdeyse 1 yıl oluyor onada çağırmadılar.Sen hangi ildesin devlet hastaneleri neden takmıyor anlamadım...Ben daha dün çapadaydım diş için diş bozukluğu olan bir kaç genç kız vardı gelmişlerdi hatta teli olanlar da vardı...Bence iyi araştırmalısın
Ama eksik diş değilki süt dişimi çektirmemişiz küçükken ana dişim yukardan çıktı. Aslında çekilen dişim sağlamdı ama çürüktü resime dikkatli bakın havada kalan bi dişim var onu tel taktır aşağı indir dedi doktor.
İstanbuldayım seneler sonraya randevu veriyorlar geçen yaz gittik. 4-5 sene sonra tel takılacak 6 ay sonra diş temizleme için çağırıcaz dediler.Nerdeyse 1 yıl oluyor onada çağırmadılar.
Benim şimdi 7 yaşından beri çürük dişim vardı yani süt dişi 7 yaşından sonra çekilmesi gereken dişim. Ama biz onu çektirmedik hep ihmal ettik. Diş çürüktü ama sağlamdı yani sallanmıyordu.Biz bu aralıklar için doktora gittiğimizde doktor bize dedi bu dişi niye çektirmediniz diğer dişleride çürütür dedi.O muayenede çekti hemen dişi.Yukarda kalan dişiminde aşağı inmesi için tek şartın diş teli olduğunu söyledi.Ya hangi doktor dedi onu sana allah aşkına...Benimde aynen senin gibi dişlerim hep süt dişlerimin üstünden çıktı ve onlar çıkar çıkmaz alttaki süt dişim çekildi çünkü zarrlı o şekilde...Bence daha iyi bir hastanede tekrar muayene olmalısın
Ama eksik diş değilki süt dişimi çektirmemişiz küçükken ana dişim yukardan çıktı. Aslında çekilen dişim sağlamdı ama çürüktü resime dikkatli bakın havada kalan bi dişim var onu tel taktır aşağı indir dedi doktor.
Bize mektup yollucaz demişlerdiEvet ileri tarihe veriyorlar doğru ama eğer vereceğin masrafı bütçen kaldıramıyorsa bu daha iyi bir seçenek senin için... Ben de çene ağrım için gittim diş temizliği de yaptırmam söylendi ama onun için ayrı randevu aldım yani biz çağırcaz demediler yanlışlık olmasın sana söylenende :44::44::44:
Benim yaşım büyük ya belki ondan dememiştir 16 yaşındayım.benim çocuklarımda olmadı ama arkadaşımın oğlunda olmuştu.süt dişini çektiler,zamanla diğer diş yerine geldi.dişçi tel taktırın falan dememiş
Benim yaşım büyük ya belki ondan dememiştir 16 yaşındayım.
Bize mektup yollucaz demişlerdi
benim çocuklarımda olmadı ama arkadaşımın oğlunda olmuştu.süt dişini çektiler,zamanla diğer diş yerine geldi.dişçi tel taktırın falan dememiş
Benim şimdi 7 yaşından beri çürük dişim vardı yani süt dişi 7 yaşından sonra çekilmesi gereken dişim. Ama biz onu çektirmedik hep ihmal ettik. Diş çürüktü ama sağlamdı yani sallanmıyordu.Biz bu aralıklar için doktora gittiğimizde doktor bize dedi bu dişi niye çektirmediniz diğer dişleride çürütür dedi.O muayenede çekti hemen dişi.Yukarda kalan dişiminde aşağı inmesi için tek şartın diş teli olduğunu söyledi.
Telden çok korkuyorum ama benEvet benimkilerde çekildi hemen...
Diş ihmale gelmezİltihap yaparsa vücuduna bile dağılır allah korusun... Kulak,boğaz,baş ağrısı bile yapar
Telden çok korkuyorum ama benPorselen falan kolaydaaa ...:26::26::26:
Telden çok korkuyorum ama benPorselen falan kolaydaaa ...:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?