Diş teli taktıramam devlet hastaneleri yapmadı maddi durumumuzda iyi değil. Porselen dişlerde pahalı ama diş teli kadar değil belki taksitle falan halledebiliriz. Ama porselendede benim içim rahat etmiyorr üst dişlerim hep yapma olacak porselen bana ilerde nasıl sıkıntılar yaratır ? İnsanlar garipsermi ? Kendi dişin kadar rahat olmuyormuş ama böylede hiç rahat değilim zaten.Üstteki aralıkları dolguyla falan kapatsalar porselen olmadan alt ve üst dişler arasındaki aralık nasıl kapanacak porselen şartmı başka yolu yokmu lütfen birşeyler önerinAma lütfen diş teli demeyin en doğrusu o olurdu biliyorum ama olmayınca olmuyor.
Telden çok korkuyorum ama benPorselen falan kolaydaaa ...:26::26::26:
Ne kadara yaptırmıştınız çok güzel bir yönteme benziyor ama çok pahalıdır büyük ihtimalle.Cnm benm dişler de seninki gibiydi ben lazer yaptırdım. Şuan adı tam aklıma gelmiyo ama önce sakız tarzı bir maddeyle dişini uzatabiliyiyorlar. Ayrıca aradaki açıklıklarda dolduruyorlar. Sonra üzerine lazer geçip sağlamlaştırıyorlar. Ama ondan sonra biraz dikkat etceksin dişine ve çok sert şeyleri daha az yiyceksin ben yinde yiyorum. Bişy olsa bile kırılmak gibi hemen dra gidip tekrar ekletyom acısız ağrısız güzel bi yöntem tavsiyte ederm
Ne kadara yaptırmıştınız çok güzel bir yönteme benziyor ama çok pahalıdır büyük ihtimalle.
Benim elimde olan birşey değilki kime sorsam en az 3 bin tl diyor bizim o kadar durumumuz yok taksitle bile yaptıramayız. Ben teli istemediğim için yaptırmıyorum değil sadece zaten bu kadar zahmetli olan birşey için bu kadar uğraşıp bu kadar para dökmeyi istemiyorum parası porselenle aynı olsaydı koşa koşa giderdim.daha kaç yaşındasınız ya, niye porselen diş istiyorsunuz ki, dişiniz kırık değil birşey değil... ya diş teli taktıracaksınız, ya da hayatınıza böyle devam edeceksiniz. hiç bir diş hekimi de bu yaşta bir çocuğa böyle porselen diş yapmayı kabul etmez bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?