- 22 Mayıs 2016
- 72
- 3
- 36
- Konu Sahibi April wind
-
- #1.081
O zaman ondanda olabilir ama bilmiyorum o zamanın şartları yaşama şekli falan farklıydı ben en çok yıllarca bu sorunu bulamamalarına kızıyorum her yıl düzenli olarak röntgen çekilirdim mr falan ama hiç biri bulamadıÜzüntü korku stres bebeğin organ gelişimini etkilermis. Sizin de anneniz size hamileyken olmuş olabilir. 15 temmuzda çok korkmuştum. 16 temmuzda Dr gittim birşey yoktu 17 temmuzda çok kötü bir korku yaşadım. Ve aklımdan bu çocuğa kesin bişey olacak diye geçti. 30 temmuzda tekrar gittiğimde kalp sağda dendi. 2 agustosta da henri var bence dedi bu bebekte Liv deki dr. O yüzden soruyorum. O dönemde korku stres üzüntü yasayan oldu mu
Simdilik bobrek problemini astik.ama kandaki karbondioksit degeri dusmuyor.doktorlar bekleyecegiz diyorlar.Kadir 48 nasıl oldu bebeğiniz Allah şifa versin. Ameliyat olabildiğine sevindim inşallah iyi olacak
Her doktor yapmayı teklif etmiyor. Çünkü bebeğe zarar verdiği düşünülüyor. Bana da özgür bey yapmadı zaten. Başka bir doktor önerdi. Yaptırıp yaptırmamayı ben seçtim. Burada isim yazmak istemiyorum. Ne özgür bey ne de başkaları zan altında kalsın istemem. Ben de çok tereddüd ettim yaptırırken. Özgür beye se söyledim yaptırdığımı. Biz meredeyse yirmi yıldır yaptırmıyoruz dedi. O yüzden konunun özgür bey'le ilgisi yok. Ondan mı bundan mı diye düşünme lütfen kimseyle ilgisi yok. Ciğerlerinin gelişebilmesi sadece kortizon iğnelerine bağlı değil. Yukarıda da yazdım. Göğüs boşluğunda yeterli yer olmasına bağlı. Bebeğinin karaciğerinin yukarıda olmasından kaynaklanıyor ciğerlerinin gelişememesi. En büyük neden bu. Bir suçlu arıyorsun biliyorum. Suçlu yok. Artık arama. Ne doktorlar, ne temmuz ayı, ne sen ne de eşin. Tamamen tesadüf. Ayrıca işte bu nedenle buraya yazmaktan kaçınmıştım. Lütfen kendini daha fazla üzme srtık. Biliyorum bende yaşadım hiç kolay değil. Durumunu en başından itibaren takip ettim. Zaten biraz da senin durumun yüzünden yazacaklarımı ertelemiştim. İnternette bir ili tez ve genellikle birbirini tekrar eden çok sayıda makale var. Eğer onları okursan ne demek istediğimi anlarsın. Benim yazdıklarım zaten onların özeti. Sen böyle üzülmeye devam edersen. Bende üzülüp yazmaktan vazgeçeceğim. Ben insanlara faydalı bir şeyler yazmak ve ne yapacaklarını bilmedikleri noktada geçirdiğim süreçteki tecrübelerimi yazmak için girdim. Yukarıda da belirttim.
Çok sevindim böbrek sorununu aştıgınıza inşallah degerde düşer en kısa sürede bebeginize sütünüzü verip kucagınıza alırsınız allah büyüktür bol bol dua edinSimdilik bobrek problemini astik.ama kandaki karbondioksit degeri dusmuyor.doktorlar bekleyecegiz diyorlar.
. 23. Haftada teşhis konulduğunda sadece bağırsaklar yukarıdaydı. Sonra 28 hafta da miğde yukarı çıktı. 28. Haftadan sonra gittiğim kontrollerde miğde bir aşağıda bir yukarıda seyretti. Karaciğer hiç çıkmadı. En son ameliyattan sonra söylediklerine göre bağırsaklar miğde ve dalak yukarıdaymış. Ameliyattan 18 gün sonra çıktı. Ne kadar solunum cihazına bağlı kaldı hatırlamıyorum. sanırım bir hafta on gün kadar kaldı. Çok şükür herhangi bir sıkıntımız yok. Normal bir Bebek. İnşallah sizinki de en kısa zamanda iyileşir. Sizde hep beraber evinize dönersiniz.Merhaba rabbim bebeginize saglik versin.bebeginiz ne kadar kaldi solunum makinesinde ameliyattan sonra?bizim bir hafta oldu ameliyat olali ama kandaki karbondioksit dusmuyor bir turlu.sanirim uzun zaman alacak.sizin bebeginizin hangi organlari yukaridaydi?kacinci haftada teshis kondu?kac gunde taburcu oldunuz?taburcu olduktan sonra cok buyuk bir problem olmuyormus dediler bize.siz herhangi bir problem yasiyor musunuz?o kadar zor bir surecten geciyoruz ki.Allah bize bebeciklere yardim etsin ins.
. 23. Haftada teşhis konulduğunda sadece bağırsaklar yukarıdaydı. Sonra 28 hafta da miğde yukarı çıktı. 28. Haftadan sonra gittiğim kontrollerde miğde bir aşağıda bir yukarıda seyretti. Karaciğer hiç çıkmadı. En son ameliyattan sonra söylediklerine göre bağırsaklar miğde ve dalak yukarıdaymış. Ameliyattan 18 gün sonra çıktı. Ne kadar solunum cihazına bağlı kaldı hatırlamıyorum. sanırım bir hafta on gün kadar kaldı. Çok şükür herhangi bir sıkıntımız yok. Normal bir Bebek. İnşallah sizinki de en kısa zamanda iyileşir. Sizde hep beraber evinize dönersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?