- 7 Ekim 2016
- 175
- 17
- 98
- 41
- Konu Sahibi April wind
-
- #1.281
Mrb bu testlerde yapildi arkadasim bunlarin yaninda bicok kan testimde var bir sorun gorunmuyor dusuklerimin nedeno cok arastirildi bir nedeni yok sadece sagliksiz embriyo..baska tedavi dusunmuyorum zaten cok yoruldum hic kolay bir surec degildi hem maddi hem manevi cok yiprandim
Sizin kacinci ayda teshis koyulmustu erken olmasi hastaligin seyrini zorlastiriyormus ve hangi organlari yukardaydiBenim merak ettiğim ilk düşük arastirilmadan 2. Yi mi yaptılar size. Dr lar in çoğu malesef hastayı ticari görüp araştırmadan 2. Yapiyorlar. Ben sadece bunları duydukca üzülüyorum. Malesef ben de kaybettim. Umarım sizin ki sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder
Test sonuçlarınızı bizimlede paylaşırmısınızMrb bu testlerde yapildi arkadasim bunlarin yaninda bicok kan testimde var bir sorun gorunmuyor dusuklerimin nedeno cok arastirildi bir nedeni yok sadece sagliksiz embriyo..baska tedavi dusunmuyorum zaten cok yoruldum hic kolay bir surec degildi hem maddi hem manevi cok yiprandim
Ben hamileligim 22.haftasinda ogrendim.sadece bagirsaklar toraksta dendi sonra mide cikti.ameliyatta ise dalak ve karacigerinin de kucuk bir kisminin yukarda oldugunu ogrendik.zaten fetal e mar cekildiginde diyaframinda buyuk bir defekt diye cikmisti sonucama ameliyatta yama kullanilmadiSizin kacinci ayda teshis koyulmustu erken olmasi hastaligin seyrini zorlastiriyormus ve hangi organlari yukardaydi
Canım ne desem boş ömrümün en kötü zamanlarıydı. Allah sana kolaylık versin bu illet minicik yavruları alıp gidiyor. Hep ümitle kal Allahtan ümit kesilmezbebeğinde diyafragma hernisi olan var mı? yaşayan varsa nolur bana ulaşın.. çok zor durumdayım.. iyi yada kötü yaşadıklarınızı yazar mısınız lütfeeennn.. Diyafragma hernisi bebeğin diyaframından geçen yemek borusu boşluğundan diyafram altındaki organların yukarıya çıkması durumudur. benim bebeğimin midesi yerinde ama bağırsakların birazı yukarıya çıkmış. bu da kalbi sağa itip akciğerlere gelişecek yer bırakmamış. doğuma kadar yapılabilecek hiçbir şey yok. doğumda bağırsakları yerine çekmek için hemen ameliyat olacak, ciğerleri gelişmediği için de solunum cihazına bağlanacak, yoğun bakımda kalacak. ama oradan çıkışımız olacak mı, ne kadar orada kalacak, Allah onu bize bağışlarsa ne kadar zamanda toparlanacak? yaşayan varsa nolur bana yazın.
İstanbul kadikoyde goztepe egitim arastirma hastanesinde cocuk cerrahi burhan aksu, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ameliyatini kendisi yapti daha sonra gelismeyen ciger su topladi ve onun icin de bir operasyon gecirdi. Tum ekip cok ilgiliydi gercekten. Suan 8 aylik olduk ve normal bir bebek gibi kontrole gelmenize bile gerek yok dedi. Ya pendik egitim arastirma da prof gursu kiyan ya da goztepe egitim arastirmada burhan aksu.ben de oglumu diyafram hernisinden kaybettim.35 gun savasti minigim.sagolsun doktorlar da cok emek verdi ogluma ama olmadi.son hafta oglumu uyandirdilar cunku hersey iyiye dogru gidiyordu.solunum makinesinin ayarlarini iyice kistilar boyle giderse yavas ventilatore alacagiz dediler ama omru o kadarmis yavrumun.biz hamileligim 22 .haftasi ogrendik hasta oldugunu .yuzde 50 yasar dendi amniyosentez yapildi hicbir sorun cikmadi.iki doktor birden takip etti gelisimini oglumun.ilk haftalarda bagirsaklar yukardaydi sonra mide de cikti.sol diyafram hernisiydi bizimki 38.haftada ameliyatini oldu ameliyat basarili gecti yama bile konmadi ama diyaframdaki yirtik buyukmus.sol akciger gelismemis.akdeniz universitesinden profesorumuz bizi ozel hastaneye yonlendirmisti ama size tavsiyem deneyimli bir universite hastanesi secmeniz diyafram hernili bebegin sık geldigi bir hastane.insallah hersey iyi olur.gorusmek isterseniz numarami bile veririm bi grup kurduk oraya eklerim.ben bircok anneyle gorustum hem turkiye den hem ingiltereden yasayan ve saglikli olan bi o kadar cok da bebek var.hep umut oldu onlar bize.bana videolarini fotograflarini gonderdiler bebeklerinin cocuklarinin okula baslamis kimi , kimi evlenmis .lutfen moralinizi cok yuksek tutun onun size o kadar cok ihtiyaci var ki.insallah hersey iyi olur sizin icin meleginiz icin hep dua edecegim insallah saglikla kucaginiza verirler yavrunuzu.siz o kadar zor yollardan gecip anne olmak istemissiniz Rabbim annelik duygusunu saglikla tattirsin size de.
Dr.Gürsu Kıyan a ulaşabileceğimiz bir telefon var mı sizde özel ?Naptın cnm Pazartesi doğumun vardı merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.
Arkadaşım merak ettim seni. Ne oldu doğumdan sonra. Bende geçen hafta öğrendim.32.haftamda. Şoktayız hala.Dr.Gürsu Kıyan a ulaşabileceğimiz bir telefon var mı sizde özel ?
Allah yardımcınız olsun evladınızı size bagışlasın inşallah buraya yazanları görünce çok üzülüyorumİnşallah birileri vardır burada. 2017 de antalya da eylül isimli kız bebek kurtulmuş. Darısı benim ve benim gibi şifa bekleyen tüm yavrulara. Geçen hafta 32.haftada ultrasonla gördük. Mr çekildi teşhis kondu. Bugünde başka bir doktora daha danışacağız.
21.haftada peri atolog prof baktı hatta her şey normaldi iyiydi. Onu arafık tekrra sonrafan oluşabilir dedi. Bilemiyorum napcaz. Başka dokyorlara da gidiyoruz. Sizde de var mıydı ?Allah yardımcınız olsun evladınızı size bagışlasın inşallah buraya yazanları görünce çok üzülüyorum
Ayrıntılı ultrasona falan girmişmiydiniz baya geç teşhis koyulmuş
Evet kızımda vardı 23 haftalıkken giridgm ayrıntılı ultrasonda hiçbir sıkıntı yoktu 28 hafta 4 günlükken normal muaynede teşhis koyuldu kızım dogar dogmaz aglatmadan küveze aldılar 7 gün yaşadı prensesim melek oldu allahım size bagışlasın evladınızı21.haftada peri atolog prof baktı hatta her şey normaldi iyiydi. Onu arafık tekrra sonrafan oluşabilir dedi. Bilemiyorum napcaz. Başka dokyorlara da gidiyoruz. Sizde de var mıydı ?
Neden olduğunu söylediler mi size?Evet kızımda vardı 23 haftalıkken giridgm ayrıntılı ultrasonda hiçbir sıkıntı yoktu 28 hafta 4 günlükken normal muaynede teşhis koyuldu kızım dogar dogmaz aglatmadan küveze aldılar 7 gün yaşadı prensesim melek oldu allahım size bagışlasın evladınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?