diyafragma hernisi

Ben ve buradaki bir arkadaş test yaptırdık. Onun bi tane de dusugu var. Birimizde homozigot birimizde heterezigot olmak üzere farklı kan pihtilasmalari çıktı. Kan pihtilasmasi kan akışından dolayı bebeğin olumsuz gelisimine ya da dusugüne sebep oluyormuş. Bizim şubede bi bayanın ki hep düşüyordu. Onda da kan pihtilasmasi vardı. Coraspin vs bir takım ilaçlarla bebek ilk defa tutundu

Benim merak ettiğim ilk düşük arastirilmadan 2. Yi mi yaptılar size. Dr lar in çoğu malesef hastayı ticari görüp araştırmadan 2. Yapiyorlar. Ben sadece bunları duydukca üzülüyorum. Malesef ben de kaybettim. Umarım sizin ki sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder

Medical parktan memnun kalmadim zaten birsuru igne yediktek sonra yanlis protokol dediler..daha sonra bruksel tup bebek merk.gittim cok proforyonel bir ekip butun testlerim orda yapildi ama tutmayinca tutmuyor iste..

Sizin kacinci ayda teshis koyulmustu erken olmasi hastaligin seyrini zorlastiriyormus ve hangi organlari yukardaydi

Test sonuçlarınızı bizimlede paylaşırmısınız

Benim süreç malesef 16. Hafta da 1 Dr herni var dedi. Diğerleri böyle birşey yok dedi. 24. Haftada detaylı ultrasonda kesin teşhis kondu. Benimkinin kalbinde de sorun oluşmuş. Ekokalp yaparlarken dayanamamis kalbi durmus. 5 saat yasayabildi. Otopsi yapalım bakalım dediler istemedim. Ameliyat a kalamadi. Boşuna niye kestireyim

Sizin kacinci ayda teshis koyulmustu erken olmasi hastaligin seyrini zorlastiriyormus ve hangi organlari yukardaydi
Ben hamileligim 22.haftasinda ogrendim.sadece bagirsaklar toraksta dendi sonra mide cikti.ameliyatta ise dalak ve karacigerinin de kucuk bir kisminin yukarda oldugunu ogrendik.zaten fetal e mar cekildiginde diyaframinda buyuk bir defekt diye cikmisti sonucama ameliyatta yama kullanilmadi

Canım ne desem boş ömrümün en kötü zamanlarıydı. Allah sana kolaylık versin bu illet minicik yavruları alıp gidiyor. Hep ümitle kal Allahtan ümit kesilmez

İsta
İstanbul kadikoyde goztepe egitim arastirma hastanesinde cocuk cerrahi burhan aksu, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ameliyatini kendisi yapti daha sonra gelismeyen ciger su topladi ve onun icin de bir operasyon gecirdi. Tum ekip cok ilgiliydi gercekten. Suan 8 aylik olduk ve normal bir bebek gibi kontrole gelmenize bile gerek yok dedi. Ya pendik egitim arastirma da prof gursu kiyan ya da goztepe egitim arastirmada burhan aksu

Bebegim 6 aylik cok sukur herseyi iyi akcigeride gelisiyormus herseyi atlattik insallah diger anneler uzulmesin rabbim buyuk herkese umut olur insallah.

İnşallah birileri vardır burada. 2017 de antalya da eylül isimli kız bebek kurtulmuş. Darısı benim ve benim gibi şifa bekleyen tüm yavrulara. Geçen hafta 32.haftada ultrasonla gördük. Mr çekildi teşhis kondu. Bugünde başka bir doktora daha danışacağız.

Allah yardımcınız olsun evladınızı size bagışlasın inşallah buraya yazanları görünce çok üzülüyorum
Ayrıntılı ultrasona falan girmişmiydiniz baya geç teşhis koyulmuş

Allah yardımcınız olsun evladınızı size bagışlasın inşallah buraya yazanları görünce çok üzülüyorum
Ayrıntılı ultrasona falan girmişmiydiniz baya geç teşhis koyulmuş
21.haftada peri atolog prof baktı hatta her şey normaldi iyiydi. Onu arafık tekrra sonrafan oluşabilir dedi. Bilemiyorum napcaz. Başka dokyorlara da gidiyoruz. Sizde de var mıydı ?

21.haftada peri atolog prof baktı hatta her şey normaldi iyiydi. Onu arafık tekrra sonrafan oluşabilir dedi. Bilemiyorum napcaz. Başka dokyorlara da gidiyoruz. Sizde de var mıydı ?
Evet kızımda vardı 23 haftalıkken giridgm ayrıntılı ultrasonda hiçbir sıkıntı yoktu 28 hafta 4 günlükken normal muaynede teşhis koyuldu kızım dogar dogmaz aglatmadan küveze aldılar 7 gün yaşadı prensesim melek oldu allahım size bagışlasın evladınızı

Neden olduğunu söylediler mi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…