- Konu Sahibi April wind
-
- #1.301
Doktorlar nedensiz oldugunu söylüyorlar hacettepede dogum yaptım kızım orada vefat etti dogumdan sonra perinatoloji anabilim dalı başkanı mehmet sinan beksaç takip etti 14 ay ona gittim tahliller ilaçlar zman geçti korunmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım şuan bursada yaşıyorum mehmet aral atalay doktorumNeden olduğunu söylediler mi size?
Doktor ve hastane çok önemli gerçekten eger imkanınız varsa ankara hacettepeye yada istanbul çapaya giderseniz çok iyi olur gebeliginiz de ilerlemiş çünküBir de hangi hastaneye gitmiştiniz? Şu an ki gebeliğinizde kim takip ediyor?
Ege üniversitesi ne gidiyorum bende orada teşhis konuldu. Hastalığı bildiklerini belirttiler buraya bu hastalıktan gelen olduğunu da söylediler . Amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Ameliyatı hemen olmuş muydu?Doktor ve hastane çok önemli gerçekten eger imkanınız varsa ankara hacettepeye yada istanbul çapaya giderseniz çok iyi olur gebeliginiz de ilerlemiş çünkü
Hacettepede diyafram henrisinden taburcu olan bebekler de var bu biraz şans cigerin gelişimi çok önemli çünkü bu hastalıgı her doktor bilmiyor bu hastalıkta deneyimi olan hastaneler her zman daha iyi bence
Allahım saglıklı hayırlı uzun ömürler versiniz bebeginize sag saglim kucagınıza alın inşallah
Kan gazı degerlerine göre ameliyat belli oluyor canım bebegm küvezde 3 gün kaldıktan sonfa cihazla bile nefes alamaz duruma geldi ecmo ameliyatı oldu 4 günde yogun bakımda kaldı diyafram kasındaki deligi kapatabilmek için olan ameliyatı olamadı malesef canım kan gazı degerleri düşmedi durumu stabil olmadı yaniEge üniversitesi ne gidiyorum bende orada teşhis konuldu. Hastalığı bildiklerini belirttiler buraya bu hastalıktan gelen olduğunu da söylediler . Amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Ameliyatı hemen olmuş muydu?
İlk cocugunuz muEge üniversitesi ne gidiyorum bende orada teşhis konuldu. Hastalığı bildiklerini belirttiler buraya bu hastalıktan gelen olduğunu da söylediler . Amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Ameliyatı hemen olmuş muydu?
Evet. Tüp bebek aynı zamandaİlk cocugunuz mu
Rabbim size bagışlasın inşallahEvet. Tüp bebek aynı zamanda
AminnnRabbim size bagışlasın inşallah
Çocuk doktoruyla falan görüştünüz müAminnn
Genel cerrahiye geçmiş o. Poliklinik değiştirmiş.https://m.haberler.com/uc-gunluk-silan-bebege-nestersiz-ameliyat-3390654-haberi/
Emre divarcı ege üniversitesinde şuan görüştünüz mü ona gidin mutlaka
R ruyam28
Genel cerrahiye geçmiş o. Bizede doktor onu söyledi görüşün diye ama. Doç.dr.zafer ile görüştük. Emre bey yoktu orada.https://m.haberler.com/uc-gunluk-silan-bebege-nestersiz-ameliyat-3390654-haberi/
Emre divarcı ege üniversitesinde şuan görüştünüz mü ona gidin mutlaka
R ruyam28
İstedigin yerden istedigin zman yazabilirsin sorun degil yardımcı olabilirsem ne mutlu bana 2.bebekte olma olasılıgı düşük diyor doktorlar şimdi hamileyim ben ayrıntlı ultrasona giridm hem kendi doktorum hemde radyolog baktı şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama korkuyorum yinede inşallah sıkıntı çıkmaz pıhtılaşam genlerime baktırdımEzmu0810 peki 2.bebekte çıkma ihtimali var mı? Genetik baktırmış mıydın? Burdan yazmak istemezsen özelden de yazabilir miyim mesaj olarak
Aminnn inşallah sağ salim kucağına alırsın. Senin de benim gibi ilk bebekdi demk ki. Rabbim sağlıkla sıhhatle mutluşukla huzurla onu sana bağışlasın. Çok sağolasın. Çok teşekkürlerİstedigin yerden istedigin zman yazabilirsin sorun degil yardımcı olabilirsem ne mutlu bana 2.bebekte olma olasılıgı düşük diyor doktorlar şimdi hamileyim ben ayrıntlı ultrasona giridm hem kendi doktorum hemde radyolog baktı şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama korkuyorum yinede inşallah sıkıntı çıkmaz pıhtılaşam genlerime baktırdım
Hemosistein c4 kompleman anti nükleer antikor anti periyatel antikor anti ds dna b12 çinko mthfr genlerime bakıldı paı faktör v lein doktorum 3 ayda bir bu testleri yaptı 8 tüp kan verdim 3 ayda bir ilaç falan içtim şükür hamileym allahım nasip ederse oglum olucak inşalkçlah sorunsuz sıkıntısız kucagıma alırım
Allah yardımcın olsun evladını sana bagışlasın inşallahUzun zamandır yazan olmamış. Bende bebeğimde herniye olduğunu öğrendim malesef..Mide kalbi sağa itmiş ve maalesef karaciğerimizde yıkarıda şuan. İlerleyen haftalarda diğer organlarda çıkabiliyormuş sanırım.. Ciğer gelişimini etkilemez inşallah.
AminAllah yardımcın olsun evladını sana bagışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?