Eğer böyle bir sebepten boşanmak isterse sakın ikiletme, kabul et olur mu? Çünkü böyle bir sebepten boşanma olmaz, oluyorsa farklı bir sebep vardır.
Anladim hakkinizda hayirlisi olsun o zaman. Siz ben bosanmak istemiyorum deyip sessiz kaldikca esiniz de bosanmaktan korkuyor diye yorumlayabilir. Boyle yorumlarsa bu davranisin tekrarlanma ihtimali de yukselir. Onun su an size kendini nasil affetireceginden cekinmesi lazimken siz cekiniyorsunuz. Alti ustu uykudan uyaninca sinirlenmis bundan bile kolay yatismayan biri ise isiniz zor. Kaldi ki siz de gun boyu cocuk bakiyorsunuz, eller havaya yapmiyorsunuz o zaman sizin de sinirlenme hakkiniz gayet normal. Buna ragmen bosanmak istemiyorum diyen de sizdiniz.
Şu an ne yapabilirim mesela. Kendim gidip asla konuşmam.
Normal iş çıkışı saatinde eve geldi, çocuğa bakarken ben de kendi işlerimi hallettim. Çocuğun yemek saati geldi yedirdim tekrar aldı oynadı sonra uyku saati olunca getirdi yanıma verdi.
Bir de stresten vertigo ve migrenim de yokladı. Hiç öyle çocuk uyuduktan sonra oturayım gibi bir enerjim de yoktu. Keyifsizim yani. Ne yapayım
Ya valla sizi uzmek degil niyetim uzduysem de kusura bakmayin lutfen. Cok gecmis olsun uzmeyin kendinizi.
En iyisi kimseye anlatmamak zaten. Sonra siz unutuyorsunuz. Onlar unutmuyor.Siz üzmediniz ki.
Zaten çok üzgünüm.
Bir de hiç kimseyle paylaşmadım durumu bir tek buraya yazdım.
Ailem, arkadaşlarım hiç bir zaman paylaşmam olumsuz durumları. O yüzden iyi geliyor burası.
Adama sinirimden eve yemek bile yapmadım sinirimden. Hiç çay kahve yapıp gidesim yok. yarın doğum günüm, belki de biraz da ondan bekliyorum adımı sanırım. Kalbimi yokluyorum hiç konuşalım demek istemiyorum.Bence bir kaç gün içinde uygun bir zaman bulunca , sakince “konuşalım “diyebilirsiniz
Belki o da sizden bir adım bekliyordur
Kocaman bir evliliği gurur yüzünden çıkılmaz hale getirmeyin
Eminim siz konuşalım diyince o da ılımlı yaklaşacaktır
Akşam bebeğinizi uyutunca , eşiniz seviyorsa çay ya da kahve yapın , biraz konuşalımmı diyin , gerçekten çözülmeyecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum ben
zeynones yeni gördüm konunu. Anlık öfkeler ile hareket edilmiş. tartışma ortamı olmayan bir evliliğin olduğu için böyle bir tartışmada gemiler yakılmış. toparlanmayacağını düşünmüyorum. biraz zaman verin birbirinize sonra da dediğin gibi terapi ikinize de iyi gelecektir
zeynones umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Bence güzel bir evliliğiniz var toparlanabilir bir durumda, olumlu bakıyorum o yüzden. umarım aklını başına toplar kurtarirsiniz yuvanızi. Bu boşanma gerektirecek bir mesele de değil. Henüz birkaç yıllık evlisiniz birikmiş şeyler de olacağını sanmıyorum. Belki de fazla anlayışlı olduğun için oldu bunlar.
Sonuç olarak inşallah en mutlu olacağınız şekilde sonuçlanır
En iyisi kimseye anlatmamak zaten. Sonra siz unutuyorsunuz. Onlar unutmuyor.
Mutlaka konuşun.
- "Bana neden öyle söyledin, gerçekten istediğin bu mu? " Demeniz lazım bu hakkınız. Ayrıca susarak hiç bı yere varilmiyor. Bende uzun zamandir eşimle beraberim. Susarak hiç birşey çözemedik. Herkes eteğindeki taşları döksün. Öyle devam edilsin yada tam tersi. Çocuk değiliz sonuçta. Birde bu adama fazla ebeveynce yaklaşımınız var neden? Hep üstüne titremek aman kirilmasin diye fazla ozenlisiniz
falan gibi geldi bana.
Çocuk işin içine girince evlilik kesinlikle çok yıpranıyor,bunu herkeste görüyorum ben dahilŞu an ne yapabilirim mesela. Kendim gidip asla konuşmam.
Normal iş çıkışı saatinde eve geldi, çocuğa bakarken ben de kendi işlerimi hallettim. Çocuğun yemek saati geldi yedirdim tekrar aldı oynadı sonra uyku saati olunca getirdi yanıma verdi.
Bir de stresten vertigo ve migrenim de yokladı. Hiç öyle çocuk uyuduktan sonra oturayım gibi bir enerjim de yoktu. Keyifsizim yani. Ne yapayım
Fatih civelekoğlu diye bi psikolog var onu araştırın derim. Kendisi şefkat ve şehvet dengesini çok güzel anlatıyor.Aynen öyle biz unutsak da unutmuyorlar o yüzden sessiz kalıyorum.
Aslında şu an o kırılmasın diye değil kendimi duygusal olarak içe çektiğim bir durumdayım.
Dediğiniz gibi belki de şefkat dengesi fazla şaşmış olabilir önceki durumlarda.
Fatih civelekoğlu diye bi psikolog var onu araştırın derim. Kendisi şefkat ve şehvet dengesini çok güzel anlatıyor.
Evde tum gun bebekle ilgilenmek asiri asirı zor . Resmen hafta ici gelse de gidop calissam diyorum resmen işte dinleniyorum. Kizim bir bucuk yasinda ce sürekli ama surekli ilgi istiyor. Duzgun yemek yapamiyorum. Dediginiz gibi banyo yapmak icin bile esimi bekliyorum. Tavsiyem arada bebekle onu basbasa birakın evde. İsim cikti deyin alişverise gidin vs. Onlar evde kalsın. Ancak öyle anlar halinizi. Anlayissız adam. Sizin patlamaniz yersiz ve sert olmus ama tek bebek bakmak uykusuzluk alvs. Tetikliyor insan oldugundan farkli oluyor. Kendimi bebek oncesi ce sonrasi diye ikiye ayirabilirim. Esinizin halden anlamasi lazım yardim etmesi lazım. Iş verin yapsin siz herseyi yaptikca elini etegini cekiyor erkekler hatta cekmekle kalmayip takdir de etmiyor. Birdaha ayrilalim derse kapi orda gidebilirsin deyinİlgisiz bir baba değil ama bu ara ilgisiz bir koca. Haftasonu da çalıştı. Geçtiğimiz haftalarda şehir dışında idi. Kızım da son günlerde aşırı enerjik ve tek başıma yetişemedim. Bugün yemek dahi yiyemedim. Dolayısıyla ben de iyi değildim. İkimizin ki çarpıştı. Sabah gayet güzel gitti işe, gelirken telefonla konuştuk. Ama sonrası böyle...
Aranızda ki problemi halletmenize çok sevindim Zeyno. Mutluluğunuz daim olsun.Güncelleme yapmak için geldim.
Konuşalım dedi.
Bugün bebeğimizi ailemize emanet edip dışarı çıktık.
Konuştuk.
Boşanma kelimesi için özür diledi.
Boş yere çok yükseldim falan filan dedi.
14 senede ilk kez böyle bir şey yaşadık düşününce çok gereksiz ama anlık bir şeydi dedi.
Aslında burada konuştuğumuz şekle bağlandı.
Kendini hazır hissettiğinde terapi alalım, ikimizde çok yıprandık dedim.
O da önce bireysel tedaviye devam etmek istediğini ifade etti.
Sen de iyi değildin o gün hem çok yükseldin hem çok ağladın falan filan dedi.
Bende anlattım kaç gündür yorgunum dedim onu bile görmedin deyince bu kadar yorulduğunu anlayamamıştım dedi.
Maddi sıkıntıları halletmek için bir süredir yurtdışı gündemi vardı vazgeçmişti, çıkamıyorum işin içinden gideyim başka türlü olmayacak.
Böyle daha çok zararım dokunuyor öfkeme hakim olamıyorum sorunları çözmeden dedi.
Konu daha sonra oraya evrildi tabi.
Evde tum gun bebekle ilgilenmek asiri asirı zor . Resmen hafta ici gelse de gidop calissam diyorum resmen işte dinleniyorum. Kizim bir bucuk yasinda ce sürekli ama surekli ilgi istiyor. Duzgun yemek yapamiyorum. Dediginiz gibi banyo yapmak icin bile esimi bekliyorum. Tavsiyem arada bebekle onu basbasa birakın evde. İsim cikti deyin alişverise gidin vs. Onlar evde kalsın. Ancak öyle anlar halinizi. Anlayissız adam. Sizin patlamaniz yersiz ve sert olmus ama tek bebek bakmak uykusuzluk alvs. Tetikliyor insan oldugundan farkli oluyor. Kendimi bebek oncesi ce sonrasi diye ikiye ayirabilirim. Esinizin halden anlamasi lazım yardim etmesi lazım. Iş verin yapsin siz herseyi yaptikca elini etegini cekiyor erkekler hatta cekmekle kalmayip takdir de etmiyor. Birdaha ayrilalim derse kapi orda gidebilirsin deyin
Aranızda ki problemi halletmenize çok sevindim Zeyno. Mutluluğunuz daim olsun.
zeynones Canim seni uzmek istemem. Konuyu okumak icin gelmistim ama eşinin hayatinda baska biri olma ihtimali var mi ? Boşanmak ve bunlari soylemesi onceden kafasinda planlamis ve sanki yanlis zamanda agzindan cikivermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?