Diyecek hiçbir şeyim yok.

Neden bu kadar maddi sorun yaşadınız? Gereksi Z harcama mi oldu,?
ev araba mı aldniz

ev araba mı aldniz
Suan ulke sartlarinda maddi sikinti cekmek icin ev veya araba almak gerekmiyor ki.

1 aylik prima 350 tl gibi, formul sut kullaniyor ise onun masrafi. E suan dogalgaz yok ama bu aya kadar vardi. Elektrik, su, tlf, mutfak masraflari ayri. Suan eminim ki cogu kisi kiyafetinden kisiyordur. Pazarlik yaptiginizda 2 kisilik bir ailenin 1 haftalik en az 200 250 tl arasi. Sut, kiyma, et saymiyorum bile. Kuafor masraflari saymiyorum. 1 depo benzin 1300 tl gibi. Yani demem o ki ekstra birsey cikmadiginda 1 ayda en az 10 bin tl. Kasko zorunlu trafik saglik harcamalari ozel asilar. Suan eminim ki herkes kredi kartindan fazlasini harciyor.

Bence uyandırmanız bahane olmuş onun içinde. Daha önce böyle tartışmalarınız oldu mu bilmiyorum ama sinirleriniz ikinizinde bozuk olduğu için fazla patlamışsınız birbirinize. Ama şiddet olmadığı sürece hemen boşanma olayına girmesi yanlış. Sanırım o kafasında önceden kurmuş bunları. Size tavsiyem kabul edin ve hiç tartışmaya girmeyin bakalım ne yapacak ısrarla boşanalım derse zaten ne yaparsanız yapın yine kavga çıkartıp aynı konuya getirecektir. Sizi de anlıyorum çocuk için çabalamak istiyorsunuz ama böyle çocuk daha çok yıpranıyor en azından tartışmasız bir ortamda büyümeli.

ev araba mı aldniz

Aslında o kadar büyük bir meblağ değil. Doğum, bebek ihtiyaçları, akabinde araba ile ilgili bir kaç beklenmedik masraf, evlilikten kalan az bir borcumuz da kalmıştı. Hepsi katlandı açıkçası geçen sene iş yerinin verdiği zam hepsini idame ettiriyordu ama ortalık malum hiç bir şey yetişmeyince bunaldı.

Tam da dediğin gibi.
Minimum tutuyoruz harcamalarımızı.
Hatta market masrafımız çok azdır ailelerimiz o konuda maddi sıkıntımız bu derece değilken bile yardımcı olurlardı.
Ben şu an çalışmıyorum bir de. İş başvurularımdan olumlu bir haber gelse gerçekten rahatlayacağım.

Oturduğum evden çıkacak olsam kira fiyatlarına yaklaşacak vaziyetimiz yok. Bunları düşündükçe bunalıyor. Zaten eskiden beri karamsar biridir şimdi daha da fazla. Ben bu çocuğa iyi bir hayat sunamayacağım diye diye...

14 senedir eşimle birlikteyiz çok zor zamanlar geçirdik buna rağmen ilk kez bu kadar yüksek tonda kavga ettik.
Öte taraftan aslında biraz yanlış anlaşıldı bebek meselesi de dediğiniz gibi ben de tartışmasız ortamda büyümesini tercih ederim çocuğumun. Eğer ilişkimiz öyle kavgalı gürültülü olsaydı baştan bebek sahibi olmaya karar vermezdim.
Konuştuk hallettik çok şükür hatasını kabullendi, ne kadar kırıp döktüğünü anladı.

Kavga sebebiniz ne olursa olsun büyük bir birikmişlik var.İrem Derici boşanma sebeplerini, kuliste konser öncesi bornozla gezmeme sinirlendi eşim ve biz de boşanma kararı aldık demişti.Şu sebebe bakar mısınız? Ne saçma dimi ama değil aslında.Evi temizlemiyormuş,kabaymış vs aslında sorunlar büyükmüş.Demem o ki,sizin de ayrılalım cümlesini duyma nedeninizin gerçek sebebi bu değil o yüzden hayırlısı olsun hakkınızda bebeğiniz için sürdürmeye çalışmayın bittiyse derinlerde.

Ay ben de evi temizlemiyorum ondan mı ki bir saat bak sen ben evi temizleyim deyince amaaan kirli kalsın yat dinlen diyen biri ama bence o düzensizlikte gerginlik yapıyor ikimizde de.

Evet bi birikmişlik vardı baya bunalmıştık. Sanırım bağırıp çapırınca rahatladık bugün spora yazılmak istiyordun akşamları git istersen ben bakarım bebeğe dedi. Dellendiğimi yeni anlamış bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…