diyet arkadası arıyorum

gerçekten alışıyor insan.ben isveç diyet listesini görünce bu nee hayatta yapamam dedim ama isteyince gayet güzel yapılıyormuş

dimi ya alışıo insan bu aksam ya salata ya tavuk fazla geldı mıdeme sasırdı yawrum kıyamam sabahları kahve de iyi oluo inanmıodum ama tok da tutuo.aç kalmadan zayıflıoruz işte ne guzelll

wallahi listedeki kahveyi ben türk kahvesi olarak algıladım hiç nescafe aklıma gelmedi. ama bence türk kahvesi daha mantıklı

Son düzenleme:
1 hafada 200 gr haksızlık bugün iyice çöktüm başım çok döndü enerjim bitti yürüyüşü zor yaptım sabah eşimi işe yoladıktan sonra tekrar yattım kalktığımda saat 4 tü dikkat edin enerjiniz bitmesin ne yapıcam şimdi

aman canımm dikkat et bırak dıyeti saglığından önemli degl.

ip atlamak saatte 1000 kalori yaktırıomuş ayrıca tum kasları calıştırıp vucudun sıkılaşmasını da sağlıomuş.yavastan buna da baslayalım kızlar

ip atlamak saatte 1000 kalori yaktırıomuş ayrıca tum kasları calıştırıp vucudun sıkılaşmasını da sağlıomuş.yavastan buna da baslayalım kızlar

ben ip atlıyodum ama 1 saatte atlayamam ki..200 defa atlıyorum en fazla 10 dk.zaten kalbim küt küt 1 saati düşünemiyorum

günaydın kızlar . kalkar kalkmaz tartındım ve geldim 58 kiloyum 2 günde giden toplam 1.400 iyimi sizceya. ya bide bişey sorcam biz böle kendimizi paralıyoz ama incelmede olcakmı ki gözle görülür farkedilir yani ? aklıma takıldı

gunaydın canm bence ıyı 1.400.bende merak edıyorum baya baya ıncelcezmı yoksa bosa mı ugrasıyoruz?? kıyafetlarden anlarız bende 61.8 kıloyu gordum az once yanı 1.700 gitmiş 2 gunde mutluyum sımdı kahvemı ıcıyorum bırazdanda cıkıp ıp alcam bebegm uyurken atlarım npım bantta yuruyemıyorum sese uyanır dıe zayıflıyoruuzzzz

benim göbek içine kactı ac gezmektende baska yerimde bi degişim yok ooff su kalcalarımın küçülmesini istiyom benya. seninde güzel gidiyo canım tam gaz devam bende yürüyüşten geldim kahvemi içiyorum simdi . hmm süper olur canım ip atlaman nette baya arastrmıstım ip atlarken vücudun heryeri calıştığı için daha cabuk kilo veriliyomus bi kacgün önce atlamaya baslamıstım bende günde 500 falan ama bacaklarım cok acımıstı yaa hamlamısım iice tabi alıştıkca kalmıcak bu acılar . dünde bisiklet sürdüm bacaklarımın arkası acıdı bütün gece yeminle 90 yasında nine gibi hissettim kendimi yatmaya ii alışmısım vala (

kıyamaaaam ama dayan gececek hepsi kaslar alışacak sonra sen durduramycaksın.4 sene önce yaz okulundaydım yalnız basıma canım sıkılıodu cıkıp yuruyus yapıodum tempolu en az 4 km.super olmuştu 1 bucuk ay aradan sonra sımdıkı eşim o zmankı sevgılım sasırmıştı gordugunde işte o yuruyuslerde bi zamandan sonra bacaklarım kendi gidiodu otomatiğe bağlıodum yani bugun ip almak için cıktım bulamadım yuruyus yaptım eve geldıkten sonra yarım saatte bantta yurudum(oglen meyve yerine 110kcallik dondurma yedim de:26:) halım kalmadı ama olsun durmak yok devaaaam

süpersin ya cok motive oldum vala ama yalnız haftasonları yürüyabilirim hafta içleride ipimle idare etcem artıkın. ben bugün öğlenle aksamın yerini degiştrdim meyvemi aksam yicem .bişe olmaz azcık dondurmadan canımya ben ilk gün tam 1 kilo yemiştim ((

ee nerdesiniz ya millet . ben dünden bugüne 300 gram eksilerek geri geldim 57.700 üm 55 i görebilcemmi merakediyorum cok yavas gidiyorum benya (

bende 500 gr verdım amaaaa bugun pazar gezmesıne cıkınca öğle yemegı olan yumurta havuç tarıh oldu hıc bısey yemeden aç açç gezdım dolaştım eve gelınce kucuk kase nanelı kekıklı yogurt yedım 6 gıbı elım ayagım tıtrıodu..ee birde 7 bucuk gıbı 5 adet kofte 1 ince dılım ekmek yedım.vazgcmedım ama devam edıyorum dıyetıme.sonuç guzel cunku dapdar olan pantolonum bır guzel oldu kı bugun ohh ohh inceldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…