Diyet arkadaşı arıyorum:)

Kahvaltın harika olmuş. Kesinlikle haklısın, hafif yediğimizde hemen hissediyoruz onu vücutta kütlesel olarak. En büyük derdimiz malesef selülit demen gibi. Tabiki bünyeye göre değişiyor misal bana çay, kahve, gazlı içecekler, kuruyem,iş, tatlı istinasız kilo yapıyor.

Çayı çardak çok sevmeme rağmen günde sadece bir bardak (o da hergün değil) içebiliyorum malesef.

çayı bende çok severim pael. özellikle sohbet edecek biri de varsa .. şöyle mis gibi semaverde çay harikadır. ama son zamanlarda dikkat ettim akşam çayında iştahım kabarıyor. o yüzden iki bardak içip ağzıma şekersiz sakız alıyorum. yatana kadar 2-3 saat bir şey yememiş oluyorum böylece.

bende başladım bendeee :) buğün 2. günüm daha ama 58den 6 ayda 75e çıktım eski kiloma dönmem gerek inşallah sizinle başarırım bende

öncelikle seydall hoşgeldin aramıza::)

Bugünkü full menumu yazıyorum

Sabah kahvaltı 7.30
2 yumurta, 1 domates, 1 roka, az peynir( ekmek yok) _258 kalori

Ara: 10:00:
2 eti form bisk+ form çayı_ 33 kalori

Öğlen: 13:00
pilav üstü döner, yoğurt, mantar çorbasından 2 kaşık(corbayı yemedim)_ 430.5 kalori

Ara: 16:00
Salatalık 1 tane _11 kalori

Akşam: NEsfit_ 156 kalori

TOPLAMDA 900 KALORİ BUGÜNKÜ PROGRAMIM:d:d

Biliyorum kızlar pilavı yememeliydim başka opsiyonum olmadığı ve döneri ayrıca veremedikleri için mecbur yedim. Ama form çayları ile sindirmeye çalışacağım.

Akşama bir de fitness yapacağım yarım saat:)

Kesinlikle hnd, sevdiğin bir arkadaşın varsa karşında çayın dibini görüyorsun Evet çay bir de yanında illahaki bir şey yedirtiyor o zaman ben de seningibi çok çok 2 bardak bırakıyorum:)

Kesinlikle hnd, sevdiğin bir arkadaşın varsa karşında çayın dibini görüyorsun Evet çay bir de yanında illahaki bir şey yedirtiyor o zaman ben de seningibi çok çok 2 bardak bırakıyorum:)

kızlar bende çaydan vazgeçemiyorum ve kendimi şu anda acyip yorgun halsiz hissediyorum,işden geldim,koşu bandına çıkcam ama çok yorgunum ve uykusuzum üstelik yemek yiyeli yarım saat oldu üstüne uyusam olduğu gibi yağa dönüşür mü acaba

Bence hiç uyuma çünkü yarım saat çok erken bir saat. Çayı da iş bence ama abartmadan misal bir demlik bitirme

canım tavsiyen için çok teşekkür ederimmm, daha önce de belirtmeme rağmen kaç kere ben suyu ihmal etmiyorum içtiğim ayran dediğim şeyin ne kıvamı var içinde ne yogurdu sadece uykumu cabuk getırısn dıye yogurt karısrıtyorum içine su ihtiyacımı o şekilde karşılıyorum yani içtiğim ayranın bir kıvamı yok cılbır cılbır su onun dışında 11de uyanıp kahvaltı yapsam 12 de bir daha yemek yesem çok daha mı sağlıklı olurdu? bence hayır. daha önce de belirttim ben öğrenci evnde kalıyorum çeşit çeşit yemek yapma şansım yok eve geldiğimde sebze yemegim corbam salatam önüme hazır gelmiyor o yüzden okuldaki yemegi kaçırmamaya çalışıyorum. ve kahvaltı yapmama sebebim oydu. yazmayı ihmal bile etsem su içiyorum ama daha çok ayrana çorbaya karıştırarak. onun dışında 5-6 bardak kadar da normal boş su içiyorum. tüm bunlar dışında 8de spordan dönüp onun üzerine 3 galeteden baska ne yiyebilridim uzmanlar 6dan sonra yemek yemenin zararlı olduğunu söylerken. Kendime göre doğru olanı yaptığıma inanıyorum, şayet o saatten sonra yemek hazırlamaya kalksam bi sebze yemegı vs saat 10da anca hazır olurdu galıba :) önerileriniz için teşekkür ederim.
bugünkü menüm
sabah: 7.00de nestle nsft
öğle:12de
1kase çorba
2-3yk yogurt
3-4yk pilav
3-4 yk kırmızı et(okulda çıkan yemek bu öğğle öğünü.)
13.30da spora başladım ve yeni eve geldm :) şu an her yerim ağrıyor felçli gibiyim
akşam yemek yemeyeceğim için şimdi 1 tabak dolusu çorba içicem yanında 3-4yeşil biber ve 1 bardak ice tea:)

günlük menün oldukça idel şekerim :) o pilavı yemiyeydin iyiydi ama toplama vurduğunda zararsız duruyo ekmek yok yanında sonuçta..

günlük menün oldukça idel şekerim :) o pilavı yemiyeydin iyiydi ama toplama vurduğunda zararsız duruyo ekmek yok yanında sonuçta..

Evet Arzu, pilav yediğime üzüldüm ama 1 saat evvel form çayı içtim, çok afedersiniz wc ye çıkartacağı için atmış olurum bünyeden.
bir de akşama şöyle güzel bir spor yapacağım ki vicdanım rahat etsin:)

Merhaba kızlar:))
Bu sabah wc' den sonra ilk işim tartılmak oldu. Pazartesi 78,2 salı ise 77,6'yı gösteren tartı bu sabah 76,7 yi gösterdi.3 günde 1,5 kilo gitti :))
sonra ilk işim 9'lu çay ve arkasına klasik peynir, zeytin, domates ve 1 dilim çok tahıllı ekmekten oluşan kahvaltı geldi.

işte 09:30 gibi 1 bardak yeşil çay,

10:30 da 1 meyve,

11:30'da yine 9'lu çay,

öğle yemeğinde;
yemekhanede (şehriye çorbası vardı çok unlu olduğu için içmedim), sebzeli türlü, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve ayran içtim.

16:30 gibi 1 elma ve arkasına 1 bardak ayran,

eve geldiğimde akşam yemeği öncesi 9'lu çay,

akşam yemeğinde sadece bol salata, 1 dilim çok tahıllı ekmek ve mercimek çorbası yedim

sonrasında 1 elma ve belki yatarken yulaflı yoğurt yiyebilirim:))

kızlar 3 günde 1,5 kilo biraz fazla değil mi? Acaba su mu atıyorum vücuttan?
9'lu çayı bıraksam mı devam mı etsem?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda, kafam karıştı? :))

kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyorumama telefondan cevap vermek çok zor oluyor :/
bugünku menumu yazip geldiğimde yorum yapmaya caliscam :)

sabah
önce 4 adet minik kuru kayisi
1 kepekli yuvarlak ekmek
krem peynir
1 elma
birazda m.suyu

ara
yoğurt( az yedim bir kase etmez )
1 armut
7 8 tane antep fıstığı

akşam
bol iceberg domates limon
1 kase yoğurt ( hep light yogurt tuketiyorum ) içine biraz semizotu attim
2 tanede patates kizartmasi yedim babam çok güzel yiyordu :)

3 kupa yesilcay ve 2 lt su :)

tatlım bende çok duydum onu bence çayin etkisi var ben epey arastirdim .peki iştahsizlik var mi

tatlım bende çok duydum onu bence çayin etkisi var ben epey arastirdim .peki iştahsizlik var mi

İştahımda minicik de olsa bi azalma oldu ama en büyük etkisi tatlı krizlerimi azalttı.
Tadı güzel değil, içilemeyecek kadar da berbat değil :)) Fakat hangi bitki olduğunu kestiremedim, kötü kokan bi tat geliyo içerken sanırım tatlı krizini engelleyen o:))

herkese merhaba
ben bu gün
sabah: 1 tost
öğle: 1simit 1 ayran
akşam: 2 galeta,1 paket kremalı tavuklu çabuk çorba, yarım kase helva ve sadece 1 kaşık dondurma yedim
toplam 2 litre su içtim 1300 kaloride almış oldum ayrıca sabah tartıldığımda 2gün içinde 600 gr vermiş olduğumu fark ettim :)

a evet hatırladım tatlı krizini engelliyordu :) çok sevindim canım ya bende yarın mate çayı alıcam içine de yeşilçay aticam o da etkiliymis :) bu arada o kötü tat bence tarçından geliyor çünkü çok acı o ya :) normalde hızlı kilo veren biri misindir :)
canım tosttan sonra simit biran karbonhidratlı olmuş ama çok önemli değil :) fakaat gelgelelim helva hiç olmamış bir kaşık neyse ama yarım kase çok fazla çünkü içinde inanılmaz yağ ve şeker var çok kalorili çikolatadan farkı malesef yok ..yarın hiç tatlı yemeyerek duzeltirsin :)

evet canım farkındayım benim karbonhidrat ve şekere karşı bir bağımlılığım var yarım ase dediysem çooook küçük bir kasenin yarısı kadar yani toplamda ancak 2 kaşık eder o yüzden sorun olacağını hiç zannetmiyorum

Kizlar ben de yarin baslamayi dusunuyorum beni de araniza alirmisinizz ben nesfit programini deniycem su an kilom 59-60 hedefimse 50 kilo olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…