Diyet arkadaşı arıyorum:)

iyi gidiyorsun canım bozma moralini arada fazla kaçırabilirsin :)
yarın daha çok dikat edersin :)

o değil de bana diyeti bozduracak şeylerin başında tatlı geliyor. akşam 6dan sonra gelen tatlı yeme isteği her şeyi mahvediyor. bugün olduğu gibi

o değil de bana diyeti bozduracak şeylerin başında tatlı geliyor. akşam 6dan sonra gelen tatlı yeme isteği her şeyi mahvediyor. bugün olduğu gibi

hemen ballı yoğurt yap, yağ yakar ballı yoğurt hem de şekerli:)

gayet iyi canım ama paele katılıyorum böyle devam :)
canım olur öyle arada malesef yemekhaneye uymak zorunda kalıyor insan ama tatlı yememen niye başarılı :) tek söyleyecegim keşke akşam ekmek yemeseydin daha iyi olurdu o kadar bozmak yok yola devam :)
canım niye antep fistigi yedigime gelince geçen bir yerde okudum bir antep fistigi yaklaşık 4 kaloriymis o yuzden yedim yoksa çok korkuyorum kuruyemişten :) birde canım sen gayet bilgilisin anladigim kadariyja benim menum kaç kalori civari merak ettim :)

Estağfirullah buseiremcim sadece kaloriye çok saplantılı ve takıntılı oldum son 3 aydır. Her şeyi takip etmeye çalışıyorum hemen hesaplayayım yediklerini aşağı yukarı. 1 elma 60 kalori , 1.5 elma 90 kalori, armut 70 kalori, cezeryenin adeti 92 (ne kadar yedin bilmiyorum) cips olarak da ne yedin o çok önemli mısır cips ise adeti 490 kalori patates cips ise gramı 5.68 kalori. paylıcan yemeği 200 kalori, karışık salata yaklaşık 123 kalori( miktar ve adete göre değişir ama çok fark etmez) . Antep fıstığı ise adeti 4 kalori.
Şimdi net olarak adet ve ne yediğini bilmediğim için hesaplarıma göre en az 1100 en fazla 1400 gibi bir şey çıkıyor.
Tabi ki miktarlar çok önemli daha net yaz bir daha ki sefere net bulabilelim:)

baldan sakınıyordum ben, karatay diyetinin etkisinde kalmış olmalıyım herhalde ama yağ yaktığını bilmiyordum ballı yoğurdun, yarın tatlı yerine yerim öyleyse

Evet evet bir dönem 78 kiloya kadar çıkmıştım 69' a kadar öyle indim geceleri yiyip yatacaksın aslında en etkilisi o. NAsıl yağ yakıyor anlatamam

Evet evet bir dönem 78 kiloya kadar çıkmıştım 69' a kadar öyle indim geceleri yiyip yatacaksın aslında en etkilisi o. NAsıl yağ yakıyor anlatamam

yahu ben de diyorum neden kilo veremiyorum diye, demekki işin sırrı buymuş! hemen denemeliyim!
(öhm, ironisini anlıyorum ama devam ettirirsek gerçekten de gidip 2 kase ballı yoğurt yiyeceğim)

kızlar merhaba anca eve gelebildim yediklerinizi yaptıklarınızı okudum şimdi de ben yazıyorum dersimin geç başladığı tek gün salı günü o yüzden 10.30a kdar uyudum :) 11 gibi evden çıktım ve kahvaltı yapmadım çünkü 12.de okulda çıkan yemeği yiyecektm :)
12.30gibi
1kase çorba
3-4yk teze fasülye (suyunu yemedim)
4-5yk havuç salatası
3-4çatal kavurma eti
15.30 gbi arkadaşım büsküvi yiyiyordu uzattı bir tanecik aldım.
5te dersim bitti spor esyalarımı yanımda götürmüştüm direk okuldan dönüşre 18.00 gibi spor salonundaydım ve 20.00 a kadar spor yaptım... :)m sonra yarım saat yürüyerek eve zor gelebildim:) şimdi de 3 galete ve 3 bardak ayran içtim 1 tane de elma yiyeceğim şimdi:)
bu arada dün gece açlık krizimin tutması buseiremin nazar değdirmesi değilmiş ,:)))))) spordan dönünce farkettim özel durum alarmı :)
böyle işte kızlarrrrrrr :)

Sabah kahvaltı yapmaman bence doğru değil, öğle güzel ama akşam yemeği olarak 3 galeta ve 3 bardak ayran ne kadar doğru? :))
Spor azmine hayran kaldım bravo :))
Ama sudan hiç bahsetmemişsin en az 2 litre :))

Tatlım su içme durumun ne? Ben düzenli takibe gidiyorum ya, geçen hafta içmediğim sular yüzünden sadece 900 gram vermişim ve hepsi de kastan gitmiş. Yarım saatlik seans boyunca diyetisyenimin dediği tek şey "SU İÇMELİSİN Kİ YAĞLAR İSTEDİĞİMİZ YERDEN GİTSİN. ÜSTELİK VERDİĞİN KİLOLARIN KALICI OLMASINI İSTİYORSAN MUTLAKA SU İÇMELİSİN." Yani su şartmış

Kızlaaarr .. telefondan okudugum için met göremedim ama sanırım buseirem arkadaşımız yazmıştı bu 9lu çay nedir. Ben de sadece yeşil çay var. 9 lu çay neler içeriyor etkili mi?

Kızlar hepimize az kalorili, bol sulu, az acıkmalı fit günler

bi kaç yıl evvel bede kahvaltılık gevrekle beraber yapıla diyet uygulamıştım 2. gün kahvaltısıda gevreği yedikten sonra doymdığımı anlayıp üzerine 1 porsiyon börek yemiştim çok ttlı oluyor meyvelileri ve içini bayıyor insanın.benim eşimde diyetisyen desteğiyle kilo verdi ve devam ediyor vermeye,bizdeki durum tam tersiydi ben oun karşısında yiyordum o diyet menüsünü yerken
ama şimdi azimliyim ve kararlıyım gidecek bu kilolar,bu sbh khvaltımda peynir,domates,salatalık,t.kırmızıbiber,roka,nane ve dere otu yedim

ahahah hepimizin hemen hemen aynı şeyleri paylaşıyoruz. Allah başka dert vermesin, kilolar da verilir sorun değil:) amaç sağlığımız gitmesin. SAğlık giderse o sorun işte.

ahahah hepimizin hemen hemen aynı şeyleri paylaşıyoruz. Allah başka dert vermesin, kilolar da verilir sorun değil:) amaç sağlığımız gitmesin. SAğlık giderse o sorun işte.

Evet aklın yolu bir :) Öyle tabi canım herşeyin başı sağlık,onu kaybettikten sonra kilo kaybetmenin ne anlamı olurki?

Arzuu sende de şöyle bir his oluyor mu.. misal az yiyorum hergn spor yapıyorum şimdi. Misal sporumu yapıyorum hemen gidip aynaya kendime bakıyorum. Sanki hemen dal gibi olacağım

Arzuu sende de şöyle bir his oluyor mu.. misal az yiyorum hergn spor yapıyorum şimdi. Misal sporumu yapıyorum hemen gidip aynaya kendime bakıyorum. Sanki hemen dal gibi olacağım

Evet evet olmazmı hiç hemen ayna karşısında popo ve göbek kontrolü "sanki biraz gitmiş gibi hımmm" tarzıda :)) kendini motive etmek işte bu

kızlar :) kahvaltımı yazayım dedim .
3 kuru kayısım
1 haşlanmış yumurta
1 domates - dereotu
yeşil çay . . . son.
ama pael ve arzuuu nun konuştuğu gibi şimdiden zayıflamış hissediyorum. sanırım şundan : kadın vücudu yuvarlak hatlı olduğundan biz biraz fazla kaçırsak karnımız midemiz şişiyo. aynısını erkeklerde gözlemlemedim. onlar daha rahat selülit dertleri de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…