kızlar bugün evdeydim o yüzden biraz fazla yedim :/
sabah
1 yuvarlak kepek ekmeği üzerine light krem peynir sürdüm yedim
ara
1.5 elma 1 armut
sonra uyuyakalmısım öğle yemeği yemedim ve
1 parça cezerye yedim 1 2 parcada cips
akşam
yağsız patlican yemeği ve yanına yağsız havuç marullu salata
yemeği hazırlarken de küçük bir elmanın yarisi
galiba biraz antep fıstığı ve yer fıstığı yicem simdi de
o değil de bana diyeti bozduracak şeylerin başında tatlı geliyor. akşam 6dan sonra gelen tatlı yeme isteği her şeyi mahvediyor. bugün olduğu gibi
gayet iyi canım ama paele katılıyorum böyle devam :)selam herkese maşallah hepiniz çok iyi gidiyorsunuz
ben bu gün 1simit,1 kase çorba ,3 kaşık barbunya,3 kaşık bulgur pilavı ,1 kase yoğurt yedim birde arkadaşım bisküvi ikram etti içinden 1 tane alım :) toplamda- 1100-1200 kalori arası aldım 1.5 litrede su içtim
canım olur öyle arada malesef yemekhaneye uymak zorunda kalıyor insan ama tatlı yememen niye başarılı :) tek söyleyecegim keşke akşam ekmek yemeseydin daha iyi olurdu o kadar bozmak yok yola devam :)Merhabalar :))
Bu sabah ilk işim tartılmak oldu ve gözlerime inanamadım, dün sabah aç karna 78,2 gelirken bu sabah 77,6 gösteriyordu tartı acayip mutlu oldum 9'lu çayın etkisi olabilir mi sizce? :)) Çokta ümitlenmek istemiyorum çünkü diyetin ilk haftası verilen kilo diğer haftalarda verilemiyor bunun farkındayım(
Sabah uyandığımda ilk işim aç karna 9'lu çayımdan içmek oldu.
Sonra klasik sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık, zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
sonrasında saat 09:30 gibi yeşil çay, 10:30 gibi meyve ve 11:30 da tekrar 9'lu çay:))
öğlen malesef dikkat edemedim(
yemekhanede çorba, milföy hamurlu kebap, salata ve kazan dibi vardı, ben sadece milföy hamurlu kebabı yedim ama sanırım 500 kalori civarıydı( kazan dibine dokunmadım bu bile başarıdır değil mi? :))
15:30 gibi meyve 16:30 gibi bir bardak ayran içtim.
Eve gelir gelmez 18:30 gibi tekrar 9'lu çayımı içtim, akşam yemeğinde ise karnıyarık, 1 dilim ekmek ve salata tükettim.
o kocaman milföy hamurlu kebabı nasıl yedim hala kendime kızıyorum(
canım niye antep fistigi yedigime gelince geçen bir yerde okudum bir antep fistigi yaklaşık 4 kaloriymis o yuzden yedim yoksa çok korkuyorum kuruyemişten :) birde canım sen gayet bilgilisin anladigim kadariyja benim menum kaç kalori civari merak ettim :)hmmmmmm.. aslında çok yememişsin sadece besin değerleri karışık yemişsin:) misal bir porsiyon meyve bence yeterli ara için, elma ve armut aynı anda çok etkilemez gerçi ama şekerini dengelemesi açısından bir tanesini tercih edersen daha iyi bence:) Ama meyve salatası yapıp öğün yapacaksak muz dışında yiyebilirsin elbet:) Cips aklını çelmiş bana da versen zor reddederim ama düşmanımız malesefAntep fıstığı bayaa kalorili onun yerine ceviz, badem kuş üzümü tercih edersen çok daha sağlıklı olur:)
kızlar bugün evdeydim o yüzden biraz fazla yedim :/
sabah
1 yuvarlak kepek ekmeği üzerine light krem peynir sürdüm yedim
ara
1.5 elma 1 armut
sonra uyuyakalmısım öğle yemeği yemedim ve
1 parça cezerye yedim 1 2 parcada cips
akşam
yağsız patlican yemeği ve yanına yağsız havuç marullu salata
yemeği hazırlarken de küçük bir elmanın yarisi
galiba biraz antep fıstığı ve yer fıstığı yicem simdi de
hemen ballı yoğurt yap, yağ yakar ballı yoğurt hem de şekerli:)
baldan sakınıyordum ben, karatay diyetinin etkisinde kalmış olmalıyım herhaldeama yağ yaktığını bilmiyordum ballı yoğurdun, yarın tatlı yerine yerim öyleyse
Evet evet bir dönem 78 kiloya kadar çıkmıştım 69' a kadar öyle indim geceleri yiyip yatacaksın aslında en etkilisi o. NAsıl yağ yakıyor anlatamam
kızlar merhaba anca eve gelebildim yediklerinizi yaptıklarınızı okudum şimdi de ben yazıyorumdersimin geç başladığı tek gün salı günü o yüzden 10.30a kdar uyudum :) 11 gibi evden çıktım ve kahvaltı yapmadım çünkü 12.de okulda çıkan yemeği yiyecektm :)
12.30gibi
1kase çorba
3-4yk teze fasülye (suyunu yemedim)
4-5yk havuç salatası
3-4çatal kavurma eti
15.30 gbi arkadaşım büsküvi yiyiyordu uzattı bir tanecik aldım.
5te dersim bitti spor esyalarımı yanımda götürmüştüm direk okuldan dönüşre 18.00 gibi spor salonundaydım ve 20.00 a kadar spor yaptım... :)m sonra yarım saat yürüyerek eve zor gelebildim:) şimdi de 3 galete ve 3 bardak ayran içtim1 tane de elma yiyeceğim şimdi:)
bu arada dün gece açlık krizimin tutması buseiremin nazar değdirmesi değilmiş ,:)))))) spordan dönünce farkettim özel durum alarmı :)
böyle işte kızlarrrrrrr :)
kızlar merhaba hepiniz hoş geldiniz ilk gün kimse bir şey yazmayınca demiştim acaba tek mi kaldım :) Ama çoookk sevindim yorumlarınızı görünce :)
Boyum:159
kilom:76
hedef kilom:60
uyguladığım diyet: kendime göre :)
Belirli bir diyete bağlı kalmayı inanın ben de isterdim fakat öğrenci evinde kaldığım için ve her işime kendim koşmam gerektiği için her gün salatadır sebze yemeğidir yapamıyorum kızlar.Benim sağlıklı oalrak tek beslenebildiğim öğün okulda çıkan öğle yemeklerinde yediklerim. ama öyle fast food falan değil. :) her gün bir çorba, bir etlisebze yahut zeytınyaglı sebze yemegi, salata yahut kimi zaman tatlı ve pilav veya makarna cıkıyor. yani 4 çeşit :) ama bunlardan tabaklar dolusu değil sadece 3-4 kasık anca düşüyor tabaklara (iyiki o kadar düşüyor tepeleme doldursalar halimiz ne olurdu düşünsenize :) ) Sabahları genellikle nestle nesfiti ufacık bir kase sütle tüketiyorum ya da bir dilim kepek ekmeği, azıcık peynir, 3-4 zeytin, ve bir haşlanmış yumurta yemeye çalısıyorum (okula yetişme telaşesinde üşenmeyip hazırlyabilirsem tabi :) ) benim tek sıkıntı çektiğim öğün akşamları genellikle okulda geldiğim için oldukça yorgun oluyorum ve evde yemek olmadığı için abur cubura saldırıyorum bunu önlemek için tarhana çorbası yaptım güzelce dolabımda akşamları 1 tabak dolusu ekmeksiz onu içiyorum(birde ben çorbayı normaline göre biraz daha cıvık yaptım ki midem suyla dolsun diye, o yüzden bir tabak dolsuu içiyorum ve çok azıcık yağla pişirdim) ve ayran içiyorum midemi şişirsin diye. evde ayranımı kendım yapıyorum kızlar azıcık tuz koyuyorum bir kase yogurt yerine iki bardal ayrana çevirip onu öyle içiyorum bu gün diyetimin 3. günü:) sizler neler yapıyorsunuz, iyiki varsınız şu an yalnız olmadığıma çok mutluyum :)
Çok teşekkür ederim Canım:)
YA ben daha evvel kellogs/ nesfit ile inanılmaz zayıfladım yine aynı şeyi yapmaya çalışıyorum.
Şu aşamada sen yumurta, peynir, domates, salatalık, roka ile git ki seni tok tutsun. Çünkü gevrek gerçekten çok çabuk acıktırıyor.
Eşim akşam yemek yerken ben nesfit yediğimde üzülmüyor değilim ama hedeflediğim şu 4 kiloyu verdiğimki anımı düşünüyorum yüzüme nur iniyor:
Sana da bir liste çıkaralım istersen Hnd?
bi kaç yıl evvel bede kahvaltılık gevrekle beraber yapıla diyet uygulamıştım 2. gün kahvaltısıda gevreği yedikten sonra doymdığımı anlayıp üzerine 1 porsiyon börek yemiştimçok ttlı oluyor meyvelileri ve içini bayıyor insanın.benim eşimde diyetisyen desteğiyle kilo verdi ve devam ediyor vermeye,bizdeki durum tam tersiydi ben oun karşısında yiyordum o diyet menüsünü yerken
ama şimdi azimliyim ve kararlıyımgidecek bu kilolar,bu sbh khvaltımda peynir,domates,salatalık,t.kırmızıbiber,roka,nane ve dere otu yedim
ahahah hepimizin hemen hemen aynı şeyleri paylaşıyoruz. Allah başka dert vermesin, kilolar da verilir sorun değil:) amaç sağlığımız gitmesin. SAğlık giderse o sorun işte.
Arzuu sende de şöyle bir his oluyor mu.. misal az yiyorum hergn spor yapıyorum şimdi. Misal sporumu yapıyorum hemen gidip aynaya kendime bakıyorum. Sanki hemen dal gibi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?