merhaba bende zayıflamak için arkadaş arıyorum şu anda 73 kiloyum benimde temmuza kadar 65 olmam gerekiyor daha önce dogumdan sonra 12 kilo
verdim şimdi yine başladım bana katılmak isteyen varmı
14 gün boyunca iki ogun ondan yiyorsun ama istersen bir ogun de yiyebilirsin ki daha iyi çünkü
başlarda biraz aç geziyorsun :) ben kahvaltimi ekmek domates salatalık yada yumurta öğle sebze yemeği yoğurt çorba akşamda bunu düşünüyorum hem ne yesem derdi de yook :) ben çok zor kilo veren biriyim o yüzden böyle şeyler arıyorum canım ya bununla iki haftada 4 kilo veren varmış
canımm incelmelerin bence gayet iyiii :)
bende bu hafta çok yedim o yüzden beni de sıkı bir diyet bekliyor :/
GÜNAYDIIIINNN...
Arkadaşlar 23 nisan münsebetiyle dün siteye giriş yapmadım,ama diyetimdende taviz vermedim tabi..(dün bütün gün dışarda olduğum halde) Dün sabahki kahvaltım (domates,salatalık,peynir,kırmızı biber) öğlen (1 simit)Akşam (1porsiyon döner 1bard.ayran)
ayrıca booll boolll yürüdüm bütün gün spor maksatlı olmasda onun kadr oldu zaten
bu sabah güne1 kase sütlü nesfit yiyerek başladım az sonra 1 limonlu yeşil çay alıcam kendime:82:
Tablo işi harika değil mi? :)) +1 inşAllah haftaya pazartesi -2 yada -3 olacak :))
Kızlar pazartesi saat 20:00'a kadar bildirim vermeyenleri almayalım buraya, valla gider başka gruba takılırımŞaka bi yana biraz daha ciddiye alalım lütfen. Tablo kendimize çeki düzen vermemizi sağlıyor...
o AVM'ler yok mu, gezip yoruluyosun, tabi mis gibi kokularda gelince diyet hak getire :) Mümkün olduğunda gitmemek lazım. Ama hatanı telafi etmişsin canım 47' koşu, 50 mekik bravo :))
14 gün boyunca iki ogun ondan yiyorsun ama istersen bir ogun de yiyebilirsin ki daha iyi çünkü
başlarda biraz aç geziyorsun :) ben kahvaltimi ekmek domates salatalık yada yumurta öğle sebze yemeği yoğurt çorba akşamda bunu düşünüyorum hem ne yesem derdi de yook :) ben çok zor kilo veren biriyim o yüzden böyle şeyler arıyorum canım ya bununla iki haftada 4 kilo veren varmış
canımm incelmelerin bence gayet iyiii :)
bende bu hafta çok yedim o yüzden beni de sıkı bir diyet bekliyor :/
Gunaydin canim
Ben de seni merak etmistim dun :18:
Verdigin kilo gayet iyi canim tebrik ederim
Bende bu sabah kahve icerek basladim cok uykum vardi kahveyi sade ictimbende +1 kilo aldigim icin ekmegi birden keserek hata yaptim diye dusunuyorum az da olsa kullanip sonra tamamen birakicam.
Birazdan kucuk bi sandvic yapicam peynir domates ve kivircikla yaninda da mate cayi icicem
sen bilirsin canım ama kolay olurduuAslinda guzel bisey denemek lazim
Ama herhalde ben aksam ogununde ondan yesem evdekilere yemek hazirlamam diye korkuyorum
buldun mu canım sağlıklı bir diyet ?slm kızlar, bende bugün 23 nisan dolayısıyla avm ye gittim,yediklerimi saymaya utanırım.çok çok çok azlaydı ama akşam yorgunluktan mahvolmama rağmen 47 dk koşu bandında 247 kalori harcadım üstüne 50 mekik egzersiz hareketleri va azönce duş aldım,yediklerim için çok pişmanım.üstelik bu hafta benim 2 kilo kesin vermem gerek.heralde problem benim bir diyete tabi olmayışım,birazdan araştırıp kendime sağlıklı bir diyet bulmalıyım....
aynen canım cay ve kahve içince şişkinlik oluyor ve canım su istemiyor ama ben çaresini buldum yanimda hep şişe su bulunduruyorum çay içmek yerine onu içiyorum dene bence :)Kızlar ya ben bugun biraz şekerleme yedim. Bi de yatmadan meyve yemiş bulundum. Ceza olarak yarın sabah yürüyüse çıkıp 8tur atcam (8*400=3200metre). Diyetimi uygulamaya gelince su içmekte yetersizim sanırım daha çok su içmeliyim. Cay ve kahve çok içtiğim günler suyu ihmal ediyorum.
merhaba hosgeldin canım aramiza :) şimdi emziriyor musunmerhaba bende zayıflamak için arkadaş arıyorum şu anda 73 kiloyum benimde temmuza kadar 65 olmam gerekiyor daha önce dogumdan sonra 12 kilo
verdim şimdi yine başladım bana katılmak isteyen varmı
kızçeleeer :) zumba diye bir dans buldum zumba fitness diye de geçiyor yaklaşık 1 saat ama 500 600 kal civarı yaktırıyor ben daha önce jillian ve leslie yaptım ( yalnız hep bir iki günde biraktim ) ama bu hem daha çok kalori yaktırıyor hemde videoyu izleyin mükemmel eğlenceli duruyor latin müziği eşliginde dans ediyorsun :)
ne demek canım benim araştır uygun gelirse birlikte yapalım birbirimizi denetleyelimm :)Bayilirim latin muziklerine yaa
Ben bunu bi yerde daha okumustum ama hic arastirmamistim bu sefer arastircam
Yapabilirsem hem oglusla oyun gibi yapip spor yapmis olurum yaa 500 600 kal cok iyiii
Sagol canim benim
canım yaaa bak emeğine yazık şimdi sadece 100 gr almışsın ama böyle olursa devamı gelir :/ iskenderde ekmeklerini pilavını falan hepsini yedin mi ?Selam Kızlar:)
ben iyice zıvanadan çıktım
Sabah 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek,
09:30 Yeşil çay,
Öğle 9'lu çay,
1,5 iskender (yeni çıkmış, patlıcanlı mecbur 1,5 oluyomuş :) )
Akşam 9'lu çay,
Kabak yemeği, salata, yoğurt.
gün boyu 2 litre su.
Kaçamaklarım : 2 tane kurabiye, 4 tane minik çikolata (arkadaşım yurt dışından getirmiş, harikaydı dayanamadım ama sadece 4 tenecik
Kızlar geçen hafta 3 kilo verdim ama bu sabah itibariyle bırakın kilo vermeyi +100 gr almışım ühüüüüüüüüüü :'(
olsun canım çekirdek 1 avuçtan fazla olmasinda birşey olmaz :) nestle nesfitle aran nasil canım acikiyor musun ben yiyince midem kazıniyorkızlae merhaba bu günkü menüm:
Sabah: nestle nesfit
öğle: 3-4yk kuru fasulye
3-4yk pilav
bi kase çorba
2-3yk yogurt.
akşam: havuç salatası
3kuru kayısı.
1 avuç çekirdek (çekirdek olmamalıydı ama stresliyim bu aralar kızlar)
sporumuda yaptım bu arada:)
canım yaaa bak emeğine yazık şimdi sadece 100 gr almışsın ama böyle olursa devamı gelir :/ iskenderde ekmeklerini pilavını falan hepsini yedin mi ?
olsun canım çekirdek 1 avuçtan fazla olmasinda birşey olmaz :) nestle nesfitle aran nasil canım acikiyor musun ben yiyince midem kazıniyorama yarın baslicam bende :)
canım simitin de kalorisi epey fazladir susamdan dolayı dikkat etmekte fayda var bu arada menünu çok begendim :)merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Beyaz peynir
domates salatalık
5 zeytin
1 bardak yeşil çay
öğlen bişey yemedim pazara çıkmıştım baya dolaşmış olmalıyımki acıktım
bir simit yedim sonrasında da bir muz
akşam
balık ve bol salata
1 bardak light cola
1 saat spor yaptım bugün plates günü idi sonrasında karın bölgesine yoğunlaştım işte böyleeee
canım seni uzmek için söylemedim yanlış anlama sakin çok üzülürüm hakkaten..ama bu kadar sarfedip tekrar bozmak hakkaten emeklerimize aç kaldıgımıza acıyorum yoksa bende esasli bozuyorum bozunca insan doğası gereği biraz açgözlü olabiliyor malesef yanlış anlaşılmak istemem benimde bozduğum çok oluyor o yüzden önümüze bakmak lazımTabakta tek bir lokma bile kalmadı ühüüüüüüüüüü :'(((((
"emeğine yazık" bu iki kelime içime acayip oturdu buseirem, teşekkürler daha dikkatli olucam :'(((
emeğime yazık...emeğime yazık...emeğime yazık...emeğime yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?