Diyet arkadaşı arıyorum:)

merhaba bende zayıflamak için arkadaş arıyorum şu anda 73 kiloyum benimde temmuza kadar 65 olmam gerekiyor daha önce dogumdan sonra 12 kilo
verdim şimdi yine başladım bana katılmak isteyen varmı

merhabaaa,hoş geldin aramıza...
hepimiz aynı amaç için burdayız
Nasıl bir program uyguluyorsun,daha önce nasıl verdin kilolarını paylaşırmısın..

Aslinda guzel bisey denemek lazim
Ama herhalde ben aksam ogununde ondan yesem evdekilere yemek hazirlamam diye korkuyorum

Gunaydin canim
Ben de seni merak etmistim dun :18:
Verdigin kilo gayet iyi canim tebrik ederim
Bende bu sabah kahve icerek basladim cok uykum vardi kahveyi sade ictim bende +1 kilo aldigim icin ekmegi birden keserek hata yaptim diye dusunuyorum az da olsa kullanip sonra tamamen birakicam.
Birazdan kucuk bi sandvic yapicam peynir domates ve kivircikla yaninda da mate cayi icicem

Tablo isi super canim
Hele bir de dun esim evdeydi gorunce listeyi aferin sana diye bir dalga gecmeye basladi
Daha da kamcilandim bu hafta en az 3 kilo vericem insaallah

akşam menü bildirimimi yaparım kızlar size

Burdayım canım burdayım merak etme :))teşekkür ederim canım..
hiç sağlıklı bir başlangıç olmamış yalnız senin için,ekmekle ilgisi yok bence senin düzensiz beslenmeden ötürü olmuştur öyle sıkma canını,güzel bir program yapıp eski rutinine dönersin eminim

Son düzenleme:
Aslinda guzel bisey denemek lazim
Ama herhalde ben aksam ogununde ondan yesem evdekilere yemek hazirlamam diye korkuyorum
sen bilirsin canım ama kolay olurduu
buldun mu canım sağlıklı bir diyet ?
aynen canım cay ve kahve içince şişkinlik oluyor ve canım su istemiyor ama ben çaresini buldum yanimda hep şişe su bulunduruyorum çay içmek yerine onu içiyorum dene bence :)
merhaba bende zayıflamak için arkadaş arıyorum şu anda 73 kiloyum benimde temmuza kadar 65 olmam gerekiyor daha önce dogumdan sonra 12 kilo
verdim şimdi yine başladım bana katılmak isteyen varmı
merhaba hosgeldin canım aramiza :) şimdi emziriyor musun

kızçeleeer :) zumba diye bir dans buldum zumba fitness diye de geçiyor yaklaşık 1 saat ama 500 600 kal civarı yaktırıyor ben daha önce jillian ve leslie yaptım ( yalnız hep bir iki günde biraktim ) ama bu hem daha çok kalori yaktırıyor hemde videoyu izleyin mükemmel eğlenceli duruyor latin müziği eşliginde dans ediyorsun :)

Bayilirim latin muziklerine yaa
Ben bunu bi yerde daha okumustum ama hic arastirmamistim bu sefer arastircam
Yapabilirsem hem oglusla oyun gibi yapip spor yapmis olurum yaa 500 600 kal cok iyiii
Sagol canim benim

Bayilirim latin muziklerine yaa
Ben bunu bi yerde daha okumustum ama hic arastirmamistim bu sefer arastircam
Yapabilirsem hem oglusla oyun gibi yapip spor yapmis olurum yaa 500 600 kal cok iyiii
Sagol canim benim
ne demek canım benim araştır uygun gelirse birlikte yapalım birbirimizi denetleyelimm :)

Selam Kızlar:)
ben iyice zıvanadan çıktım

Sabah 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek,

09:30 Yeşil çay,

Öğle 9'lu çay,
1,5 iskender (yeni çıkmış, patlıcanlı mecbur 1,5 oluyomuş :) )

Akşam 9'lu çay,
Kabak yemeği, salata, yoğurt.
gün boyu 2 litre su.

Kaçamaklarım : 2 tane kurabiye, 4 tane minik çikolata (arkadaşım yurt dışından getirmiş, harikaydı dayanamadım ama sadece 4 tenecik

Kızlar geçen hafta 3 kilo verdim ama bu sabah itibariyle bırakın kilo vermeyi +100 gr almışım ühüüüüüüüüüü :'(

kızlae merhaba bu günkü menüm:
Sabah: nestle nesfit
öğle: 3-4yk kuru fasulye
3-4yk pilav
bi kase çorba
2-3yk yogurt.

akşam: havuç salatası
3kuru kayısı.
1 avuç çekirdek (çekirdek olmamalıydı ama stresliyim bu aralar kızlar )

sporumuda yaptım bu arada:)

canım yaaa bak emeğine yazık şimdi sadece 100 gr almışsın ama böyle olursa devamı gelir :/ iskenderde ekmeklerini pilavını falan hepsini yedin mi ? olsun canım çekirdek 1 avuçtan fazla olmasinda birşey olmaz :) nestle nesfitle aran nasil canım acikiyor musun ben yiyince midem kazıniyor ama yarın baslicam bende :)

kızlar bugün çok geç kalktım o yüzden öğle yemeğim = kahvaltım oldu :)
13.30
2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet
2-3 yemek kaşığı yoğurt
biraz krem peynir

14.45
3-4 yemek kaşığı kuru fasulye

15.45
yeşilçay , tarçınlı elma

17.30
1 adet gün kurusu

18.30
3-4 yemek kaşığı patates puresi ( yag koymadim )
4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
marul ve domates :)

birazdan da belki yarım bardak süt içerim tabii yağsız
muhteşem yüzyılı izlemezsem zumba yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,
bu aralar iş yerinde yabancı misafirimiz var onunla ilgilendiğim için çok yorgun geliyorum eve yorum yazamıyorum..,

Vücudumdaki şişlerim de inmedi malum dönemim hala olmadı, çok endişeliyim.

Size detaylı şekilde yediklerimi yazacağım.

benimde karnımı çok acıktıyor canım ama ben sadece sabahları okula giderken yiyorum ondan sırf aç karna çıkmayayım diye öğle yemeği 12.00 de çıkıyor okulda o zamana kadar beni tutsun diye. :) (pek tutmuyor ama neyse birde bnm aç karna sabahları dışarı çıkınca midem bulanıyor o yüzden)

Normal evde olduğım günlerde hafta sonalrı falan peynir zeytin kepekli ekmek yumurta falan tarzı kahvaltı hazırlıyorum kendıme :)
kızlar 1 bardak da icetea içmiştim onu yazmayı unutmuşum.

Tabakta tek bir lokma bile kalmadı ühüüüüüüüüüü :'(((((
"emeğine yazık" bu iki kelime içime acayip oturdu buseirem, teşekkürler daha dikkatli olucam :'(((

emeğime yazık...emeğime yazık...emeğime yazık...emeğime yazık...

merhaba kızlar bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı

Beyaz peynir
domates salatalık
5 zeytin
1 bardak yeşil çay

öğlen bişey yemedim pazara çıkmıştım baya dolaşmış olmalıyımki acıktım
bir simit yedim sonrasında da bir muz

akşam
balık ve bol salata
1 bardak light cola

1 saat spor yaptım bugün plates günü idi sonrasında karın bölgesine yoğunlaştım işte böyleeee

canım simitin de kalorisi epey fazladir susamdan dolayı dikkat etmekte fayda var bu arada menünu çok begendim :) canım seni uzmek için söylemedim yanlış anlama sakin çok üzülürüm hakkaten..ama bu kadar sarfedip tekrar bozmak hakkaten emeklerimize aç kaldıgımıza acıyorum yoksa bende esasli bozuyorum bozunca insan doğası gereği biraz açgözlü olabiliyor malesef yanlış anlaşılmak istemem benimde bozduğum çok oluyor o yüzden önümüze bakmak lazım

kızlar bu arada olabildiğince birbirimizin menülerine iyi veya kötü yorum yapalım ki yanlışlarımızı daha iyi değerlendirelim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…