Diyet arkadaşı arıyorum:)

Zumbayı ben ilk türkmax herşey tadında programında görüp uygulamıştım ama,çocukla olmuyo tabi :) çok keyifli ve enerjik..becede deneyin mutlaka..

Gunaydin kizlar
Siz de benim gibi ayni seyleri yemekten slklLdlnlzmi ?
Degisik menuler mi olustursak
Degisik tarifler ozellikle oglen ve aksam icin.
Resimli diyet tarifler paylassak nasil olur sizce kizlar ?

Canim menun cok guzelmis
Cok begendim
Ben tam bir balik hastasiyim
Ama esim nefret ediyo onun yuzunden eve sokamiyorum offf off :))) benim yerime de ye balik

Günaydın kızlar;

dün öğlen yemeğim 1 kase çorba(mercimek) 1 küçük tavuk but 1dilim kepek ekmeği
akşam yemeğim yarım kase çorba (şehriye) 1 parç tavuk biftek 2 yemek kşığı bulgur pilavı ve cacık..

bu sabahta güne 1 kase nesfit yiyerek başladım,şimdi kahvemi yudumluyorum

Gunaydin kizlar
Siz de benim gibi ayni seyleri yemekten slklLdlnlzmi ?
Degisik menuler mi olustursak
Degisik tarifler ozellikle oglen ve aksam icin.
Resimli diyet tarifler paylassak nasil olur sizce kizlar ?

evet yaaa insa farklı tadlar arıyo zaman zaman gerçekten iyi fikir aslında bu tarz paylaşımlar olursa en azından,bazen acaba bu gün ne pişirsem derdide ortadn kalkar öyle değilmi

evet yaaa insa farklı tadlar arıyo zaman zaman gerçekten iyi fikir aslında bu tarz paylaşımlar olursa en azından,bazen acaba bu gün ne pişirsem derdide ortadn kalkar öyle değilmi

Aynen oyle canim
Guzel ve pratik tarifler paylasalim
Begendigimizi menumuz yapalim

canım simitin de kalorisi epey fazladir susamdan dolayı dikkat etmekte fayda var bu arada menünu çok begendim :)

ya normalde yemem böyle şeyler ama satan küçük bir çocuktu kıyamadım ondan aldım birazda kızlar azıcık yufka yürekliyim galiba ben bugün böyle bir hata yapmam asla zaten

Canim menun cok guzelmis
Cok begendim
Ben tam bir balik hastasiyim
Ama esim nefret ediyo onun yuzunden eve sokamiyorum offf off :))) benim yerime de ye balik

teşekkür ederim
aslında ayça kayayı uyguluyordum ama sonra kendi uyguladığım onun karışımı birşey ortaya çıktı
olur kasımpatıcım yerim seve seve ben haftada bir muhakak alıyorum balık yapıyorum bol salata ile yiyoruz,
benim eşimdeki tek sorun küçükken kılçık yüzünden boğulacağı için küçük balık yiyemiyor o nedenle hep büyük balık yiyioruz bende istavrit hastasıyımdır ama olsun idare ediyorum

Valla ben de belli diyet programina uyamiyorum canim
Ohhh ne guzel miss ya cocuk icin cok gerekli ama iste napim bende alip annemlerde yapiyorum bazen balik yada esim nobetci oldugunda yapiyorum kacak kacak
Sonra da bi dunya ugrasiyorum evden kokusu ciksin diye
Benim esimin basindan ne gecti bilmiyom hayatinda hic balik yememis ailesi de oyle diyo bilmiyorum cok tuhaf
insan nasil balik denemez ya hic cocukken falan

evet haklısın nasıl denemez hadi denemedi bu yaşa gelmiş merak edip denemek neden istemez çünkü gerçekten çok lezzetli, sen bence salata yap balıklı belli olmayacak şekilde kandır bunu ondan sonra bak nasıl yiyor
-

Canim nobetten dondugunde kapinin girisinde anliyor o yokken balik yaptigimi hayatta yutmaz bunu
Adam balikcinin onunden gecmez yol degistirir karsi kaldirima falan gecer takmis kafaya bi kere
Babasi benimle iddiaya girdi hatta ona balik yedir dile benden ne dilersen diye ama nerdeee nuh diyo peygamber demiyo

merhaba kızlaar :)
sabah
1 avuç cranberry (kızılcık) kurusu
1 dilim ekmek domates salatalık

öğle
1 kase naneli yoğurt çorbası
1 tabak sebze graten ( üzerinde kaşar vardı )
minik parça kepek ekmek

ara
1 adet eti form pirinç patlaklı
1 avuç beyaz leblebi
eve geldim şimdi ve
nestle nesfitin meyvelerini yedim
1.5 avuç kızılcık kurusu iki adet günkurusu
akşam
bol yeşillik
brokoli haşlama çok az yoğurt
biraz fazla mi olmuş ?

Son düzenleme:
slm kızlarrr
kaç gündr giremedim ablama gittim kalmaya. fırsat bulamadım ama yılmak yok kaldıgım yerden devam ediyorum :)
diyetteyim abla dedim benm yanımda diyet yapma gidince yap dedi ipin ucunu pek kaçırmadım ama biraz bozuldu ister istemez diyetim akrabalar makara muhabbet derken zaten çay fasılları üç gündür ara vermiş oldum ama işin ilginç tarafı 3.5 kg vermişim inanamıyorum demek ki emeklerim karşılıksız kalmamış ağustosa kadar 18 kg vermiş olmayı umut ediyorum.. bakıyım ben yokken neler olmus :)

gayet güzel ve sağlıklı bir menü bence, abartı olacak bir şey yok için rahat olsun :)

çok iyiymiş cnm.3,5kg. azımsancak bir rakam değil,bravo valla,demekki psikolojik olarak oldukça motiveli gitmişsin.aman ne güzel

iyi akşamlar herkese.bugünki menüm.sabah bir dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin.öğlen 100 gr ızgara tavuk salata yoğurt ara 2 adet susamlı çubuk akşam bir kase çorba yarım tabak yeşil fasulye bir kse yoğurt ve 50 dk.koşu bandında 6 ile 8 hızında yürüdüm koştum.üstüne 50 mekik....şu andada yeşil çay yudumluyorum....bu arada memlekete anneme gitme hakkım varken iptal ettim hazirana erteledim sırf annemde bu program yürümez diy e.......

bugün kendimi nasılda hafif hissediyorum bilemezsiniz .bi de öğlen mağazaya uğradım eskiden olmayan 42 bedenler olunca havalara hopladım.ama almadım çünki 40 bedenini alıcam 1 ay sonraaaaaaa......................

iyi akşamlar herkese.bugünki menüm.sabah bir dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin.öğlen 100 gr ızgara tavuk salata yoğurt ara 2 adet susamlı çubuk akşam bir kase çorba yarım tabak yeşil fasulye bir kse yoğurt ve 50 dk.koşu bandında 6 ile 8 hızında yürüdüm koştum.üstüne 50 mekik....şu andada yeşil çay yudumluyorum....bu arada memlekete anneme gitme hakkım varken iptal ettim hazirana erteledim sırf annemde bu program yürümez diy e.......

cnım menün çok güzel aynen böyle devam:) Bende yeni geldim spordan haşat oldum resmen ya yazıyorum menümü:)

Sabah:
nestle nesift

öğle:12.00de
1kase mantar çorbası
3-4 çatal haşlanmış tavuk göğsü (patatesli yemeğin içindeydi et parçaları suyunu yemedm sadece etleri yedm kızlar)
1 dilim börek (valla okulda çıktı bu menü o yüzden yedm yoksa gidip özel oalrak börekçide kendime börek ismarlamadım (bu bahanem oluyor ) )
1 kase hoşaf

2 saat sonra 1kupa nescafe

veeeeeee saat5te evden çıktım yürüyerek sporuma gttm geldm kızlar. hatta saat geç oldu diye sekiz buçukta koştur koştur çıktım salondan duş bile almadm orada. Daha yeni giricem duşa. 5 bardak su içebildim. ve 10dk önce bir yemek tabağı dolusu semitotlu yogurt salatası yedm ama içine yağ tuz vs. hiçbirsey koymadım boş öyle yedm. bu saatte yemekle hata mı ettim.? ama en son 12de yediğim için acıkmıştım. Yorumlarınızı bekliyorum fıstıklar:)

Iyiaksamlar canim menun gayet guzel :))
Iyi olmus ertelemeniz gitttiginizde anneniz sizi kilolar gitmis gorunce nasil sasiracak kimbilir,guzel supriz olacak :))

Yok yok bence degil hepsinden az az yemissin super bence :))
Yalniz gun kurusu ile kizilcik kurusunun faydalari neler onu meraketttim ben canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…