Diyet arkadaşı arıyorum:)

canım menün güzel ama olabildiğince makarnadan az yemeye çalış çünkü hep hamur :)))

bu günkü menüm:
sabah: nestle nesfit
öğle:
1kase çorba
3-4yk pilav
3-4 yk kırmızı etli bezelye yemeği (türlü gibi birşeydi)

spora gittim geldm
akşam menüm:
1tabak dolusu çorba
1 salata tabağı dolusu havuç salatası(yağsız)
1 bardak icetea

ilerleyen saatlerde nescafe içebilirim kızlar ve elma falan yiyebilirim.Şuan akrnım tıka basa dolu başka birsey yemeyi düşünecek halde değilim ama gece acıkabilirim o yüzden elma yiyebilirim saat 10 gibi. :)

Gunaydinnn kimsecikler yok sabahin yedisinde banyo yapan bebisim uyudu kahvalti edildi nette biraz takilip gune baslicam yilmak yok diyete devam

Günaydın kızlar :)

Yep yeni ve sağlıklı beslenmek için mükemmel bir gün :)))
Ben günü yine nesfitle açıcam sonrasında okula geçeceğim ve orada öğle yemeği yiyeceğim. Akşam geldiğimde neler yediğimi ayrıntılı yazarm öpüyorum :)

Gunaydin kizlar :)
Topicte herkes biyerlere dagilmis gibi neyse 2-3 gune herkes doner umarim :)
Selma bende bebisimi uyutuom suan uyuyunca bi kahve icip gune baslicam baska turlu acamiyorum uykumu.
Msgsu tatlim nasilsin nasil gidiyor diyet.?

Selma bende bebisimi uyutuom suan uyuyunca bi kahve icip gune baslicam baska turlu acamiyorum uykumu.

iyiyim canım diyet aynen devam :) akşam öğünlerini çorba ve salata ile geçiştiriyorum :))) senin nasıl gidiyor? :)

kac aylik bebisin uslu mu bi de benim ki cok hareketli ben topluyorum o dagitiyor on aylik ama cok yaramaz katladigim camasirlari dagitiyir eli nereye yetisirse hallediyor itina ile

iyiyim canım diyet aynen devam :) akşam öğünlerini çorba ve salata ile geçiştiriyorum :))) senin nasıl gidiyor? :)

Valla idare ediyorum canim :)) ama sanki az ve yavas kilo veriyorum gibi eskiden daha hizli veriyodum neyse boylesi daha saglikli ve kalici olur belki de :)

kac aylik bebisin uslu mu bi de benim ki cok hareketli ben topluyorum o dagitiyor on aylik ama cok yaramaz katladigim camasirlari dagitiyir eli nereye yetisirse hallediyor itina ile

Uslu mu? O da ne ? o bize cok uzak bi kelime canim
Felaket benimki de toz aliyorum arkamdan geziyo bi guzel el izini birakiyo dantelleri yere atiyo,asiri yaramaz.karistirilmadik mutfak dolabim kalmadi
Tencere tava ortalarda hep
Benimkisi 19 ayini bitircek.tutamiyorum artik hic.cokta asi oldu.
Olsun saglikli olsunlar da .masallah bebislerimize canim

kızlaar merhaba yazamadım dün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarım ise üzülmesinler yola devam diyorum :) dün çok yedim ve çok pisman oldum o yüzden yazamadım bile buraya :/ bugünkü menüm ise
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık

öğle
yağsız büyük bir akdeniz salatası
ara
msgsuya özenip evde yoğurt yapmaya çalıştım ama kıvamlı süt oldu Beceremedim
biraz ondan içtim
1 dilim elma 1 havuç 1 avuç beyaz leblebi

akşam
konserveden bezelye çıkarıp yerim hiç yemek yapasım yok yanına da mısır
taze nane domates
şekersiz limonata
2 adet kuru kayısı

kızlar aranızda leslie yapan var mii :)

kızlar bir şey sorucam ben 2 hafta önce diyete başladım.77.600 kiloydum :26: tuzu şekeri ve hamur işlerini tamamen kestim iki hafta sonunda 75.200 kiloya düştüm yalnız ben spor yapamıyorum çünkü diz kapağım çıktı umarım düzelince başlıcam ama baya zaman alıcak sizce bu şekilde kilo verebilirmiyim??

size örnek menü mü yazayım:
sabah:dometes,salatalık bir dilim kepek ekmeği,çok az peynir.peynir yemezsem yumurta yiyorum
öğlen: nesfit,bir elma veya kepek ekmeğinden tost
akşam:sebze yemeği ve yağsız salata,2 dilim kepek ekmeği
22.00 de meyve bu kadar...

Selam kizlar bugünki menüm

Sabah
1 kücük yesil elma
1dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Domates, biber

Ögle

Carsidaydim ceyrek simit

Aksama
Sebze corbasi
Salata

Selam kizlar bugünki menüm

Sabah
1 kücük yesil elma
1dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Domates, biber

Ögle

Carsidaydim ceyrek simit

Aksama
Sebze corbasi
Salata

Canim cok az geldi bana acikmiyormusun ? Ama gayet iyi yani kendini iyi hissediyorsan hizla kilo verirsin bu sekilde beslenirsen bence.

Canim cok az geldi bana acikmiyormusun ? Ama gayet iyi yani kendini iyi hissediyorsan hizla kilo verirsin bu sekilde beslenirsen bence.

Yok canim gün icinde acikmiyorum ama aksam olunca acik vuruyor ozamanda Form bisküvi filan yiyorum yada meyve yiyorum. Öyle yani, keske hizli kilo versem yavas gidiyor bende. ;)))

Yok canim gün icinde acikmiyorum ama aksam olunca acik vuruyor ozamanda Form bisküvi filan yiyorum yada meyve yiyorum. Öyle yani, keske hizli kilo versem yavas gidiyor bende. ;)))

Canim hizlandirici biseyler yapabilirsin mesela burda arkadaslardan kimisi yesil cay iciyor,9 lu cay icen var ben mate cayi iciyorum mesela.yada sabahlari ilik suya biraz elma sirkesi koyup iciyorum.bunlarla da desteklersen bence hizlanir kilo vermen.bide tabi yapabilirsen spor.
Ben yapamiyorum mesela ama oglumuda alip uzun yuruyuse cikiyorum.vaktin varsa yap iyi sonuclar alacaksin bence canim.

Canim bende yesil cay iciyorum sirkeli suya yeni basladim. Mate caylida bi kackere ictim 9 lu cay àlmanyada yok yesil cayi bile türkiyeden getirtiyorum. Benimde 2 yasinda kizim var bende cikabilirsem hergün kizimla 4-5 km yürüyorum ama malesef buralarda hala soguk yagmurlu düsün daha kisliklarla dolasiyoruz. Cikamadigim günler evde 10 dk yag yakici hareketler yapiyorum o sekilde 2 ayda 81 den 76,8 e düstüm Devami gelir ins. Cok konustum Demi ;;))

Valla idare ediyorum canim :)) ama sanki az ve yavas kilo veriyorum gibi eskiden daha hizli veriyodum neyse boylesi daha saglikli ve kalici olur belki de :)

evet canım aynen öyle hızlı verilen kilo hızlı şekilde geri alınıyor. spor salonuna gtmiyor olsaydım bende haftada 200gram falan verirdim :) sıkma canını

cnm bnm olsun sonucta denemişsin evet evde yapılan yogurtlar biraz kıvamsız oluyorlar ama yapıpda yaptıgın aksam yogurdu yemeyeceksın :) süt kokuyor ve cok kıvamsız oluyor ben en az 2 gun bekletıyorum buz dolabında bozmadan. 2 gün ne yiyorsun yogurt olarak dersen ben sürekli yaptıgım ıcın dolabımda ayrıca yogurdum oluyor. biri bıtmeden hemen öbüürünü mayalıyorum bu şekilde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…