Selam kizlar bukünki menüm
Kahvalti:
1 kepek ekmekli yagsiz peynirli tost
3 zeytin
Biber
Mate cay
Ögle
Bir Tabak kiymali makarna
Salata
Birazdan yesil cay icecem
Aksam
Sebze corbasi icerim
Ve yesil cay
Bugün spor yapamadim yürüyüse cikamadim soguk Ve yagmur var.
Esim hasta bugün evde. Ama disari isleri ile kosturdum doktor alisveris vs.
Sonra bide 10 dk yag yakici hareket yapacagim.
canım menün güzel ama olabildiğince makarnadan az yemeye çalış çünkü hep hamur :)))
Yorumun icin sagol canim. Makarnayida izah edim en son üc hafta önce yedim canim cekti ondan. Daha cok dikkat edicem ins.
Gunaydin kizlar :)
Topicte herkes biyerlere dagilmis gibi neyse 2-3 gune herkes doner umarim :)
Selma bende bebisimi uyutuom suanuyuyunca bi kahve icip gune baslicam baska turlu acamiyorum uykumu.
Msgsu tatlim nasilsin nasil gidiyor diyet.?
Gunaydin kizlar :)
Topicte herkes biyerlere dagilmis gibi neyse 2-3 gune herkes doner umarim :)
Selma bende bebisimi uyutuom suanuyuyunca bi kahve icip gune baslicam baska turlu acamiyorum uykumu.
Msgsu tatlim nasilsin nasil gidiyor diyet.?
iyiyim canım diyet aynen devam :) akşam öğünlerini çorba ve salata ile geçiştiriyorum :))) senin nasıl gidiyor? :)
kac aylik bebisin uslu mu bi debenim ki cok hareketli ben topluyorum o dagitiyor on aylik ama cok yaramaz katladigim camasirlari dagitiyir eli nereye yetisirse hallediyor itina ile
Selam kizlar bugünki menüm
Sabah
1 kücük yesil elma
1dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Domates, biber
Ögle
Carsidaydim ceyrek simit
Aksama
Sebze corbasi
Salata
Canim cok az geldi bana acikmiyormusun ? Ama gayet iyi yani kendini iyi hissediyorsan hizla kilo verirsin bu sekilde beslenirsen bence.
Yok canim gün icinde acikmiyorum ama aksam olunca acik vuruyor ozamanda Form bisküvi filan yiyorum yada meyve yiyorum. Öyle yani, keske hizli kilo versem yavas gidiyor bende. ;)))
Canim hizlandirici biseyler yapabilirsin mesela burda arkadaslardan kimisi yesil cay iciyor,9 lu cay icen var ben mate cayi iciyorum mesela.yada sabahlari ilik suya biraz elma sirkesi koyup iciyorum.bunlarla da desteklersen bence hizlanir kilo vermen.bide tabi yapabilirsen spor.
Ben yapamiyorum mesela ama oglumuda alip uzun yuruyuse cikiyorum.vaktin varsa yap iyi sonuclar alacaksin bence canim.
Valla idare ediyorum canim :)) ama sanki az ve yavas kilo veriyorum gibi eskiden daha hizli veriyodumneyse boylesi daha saglikli ve kalici olur belki de :)
kızlaar merhaba yazamadım dün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarım ise üzülmesinler yola devam diyorum :) dün çok yedim ve çok pisman oldum o yüzden yazamadım bile buraya :/ bugünkü menüm ise
sabah
1 dilim ekmek domates salatalık
öğle
yağsız büyük bir akdeniz salatası
ara
msgsuya özenip evde yoğurt yapmaya çalıştım ama kıvamlı süt olduBeceremedim
biraz ondan içtim
1 dilim elma 1 havuç 1 avuç beyaz leblebi
akşam
konserveden bezelye çıkarıp yerim hiç yemek yapasım yok yanına da mısır
taze nane domates
şekersiz limonata
2 adet kuru kayısı
kızlar aranızda leslie yapan var mii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?