canım yaaa resmen aynı şeyleri yasamisizkızlar öyle çok moralim bozulduki şişmanım diye aradım annemi neredeyse ağlayarak ben niye böyleyim diye yarım saat mızmızlandım
daha 3 gün oldu ama hemen motivasyonum düşüyor tartıda aynı rakamı gördükçe. (şimdi diyeceksiniz her gün tartılma diye ama dayanamıyorum)Çok moralim bozuldu sanki 3 günde 3 kilo vermem gerekiyormuş gibi tartıdan ne bekliyorsam artık (((( ama motive olcam inş dayancam azimle devam edicem
ayran konusuna gelince canım ayran, yoğurt gibi besinler mideyi şişiriyorlarya o sebeple tokluk hissi veriyorlar (en azından bende öyle bir his oluşuyor) bir de ben normal yağlı yoğurttan yapmıyorum kendi kendime yarımyağlı sütten yoğurt yapıyorum o yoğurtla besleniyorum yani yoğurt yiyeceksem ondan yiyorum ya da ayran falan yaparken kullanıyorum. Onun dışında ayran yaparken belirli bir ölçek yoğurt ve ve su koyuman lazım kıvamını tuttturup güzel bir ayran yapabilmek için fakat ben suyunu çok koyuyorum ayran tadını azıcık anımsatan bi sıvı halini alıyor (bu sürekli uyguladığım bir şeydir benimevde pişirdiğim tarhanayıda çok sulu yapıyorum sıvı alımı çoğalsın ve midem şişsin diye nasıl bir damak zevkidir derseniz damak zevkimden geçmem gerektiği kararındayım çünkü damak zevkim göz zevkimi bozmaya başladı kilolarımdan dolayı şifa niyetine deyip içiyorum ) bir de ayranıma neredeyse minnacık tuz koyuyorum varla yok arası bir şey oluyor maksat midem şişsin
canım bir yerden sonra kalori miktarı önemli olmuyor onu ne ile doldurdugunda önemli mesela gün boyu çikolata yiyerek 900 kal alsak yine zayıflayamayız seninki de biraz öyle olmuş hem hamburger hem bisküvi hem çikolata gerçekci olmami istedin canım açıkçası ben hiç begenmedim :/ ama düzeltilmeyecek birşey değil kesinlikle yarın dikkat edersin hiç biseycik olmaz moral bozmak yok tam gaz devam :)
haklısın canım yarın böyle yapmıycam bu gün ilk defa okul nöbetçisi oldum onunda etkisi var. annemede söylecem akşam diyet yemekleri yapsın. bu böyle gitmez sabah ta kalkıp kahvaltı yapmaya çalışacam ama asıl sorun okulda ne yiyeceğim???
çok iyi olur canım kendini daha iyi görürsun :) bundan sonra diyeti bozmak yok nazarlık olsun :)Beeeeen bu saate kadar giremedim bu sayfaya... kızlar ben sizi aldattımhamurisi yddim bugun cok pismanim cok... ama soz veriyorum yarin gunu 0 hata ile tamamlıycam .
Gördüm ki motivasyonu bozulan tek ben degilmisim. Benim evde tartı yok alsam faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz diyetdaşlarım ??
merhaba çağla :) daha önce başka bir topic de denk gelmistik azimliydin gayet yine yaparsın bence :)kızlar acaba bende sizinle diyetemi başlasam kilo almışım psikolojim bozuldu iyice
çok iyi olur canım kendini daha iyi görürsun :) bundan sonra diyeti bozmak yok nazarlık olsun :)
merhaba çağla :) daha önce başka bir topic de denk gelmistik azimliydin gayet yine yaparsın bence :)
nazar mi değdirdim naptım acikmiyor musun falan diyerek :Ohnd canım bnmde moralim bozuldu ama bozmadım hatta şuan açlıktan gebercem neredeyse ama yemedm hatta 3 kupa sıcak şu içtim ve yanında 3 kuru kayısı yedim niye yedm bilmıyorum ama bu saatte yememem gerektiğini biliyorum. canım baskülü kesin al çünkü insan orada kilosunu gördkçe zayıflamasinin kesinkes gerkeli olduğunu anlıyor. diğer türlü sadece aynada bakıp aslında fazla kilo almamısım aynı gibiyim falan deyip diyetten vazgeçebiliyor olumsuz etkisi bu olduğu gibi olumlu etkiside 200gr bile verdiğini görunce motivasyonun artıyor :)
aynen bende öyleyim gece diyorum ki yemeyeceğim ben iradeye sahip değil miyim falan filan öğle ooh ye babam ye :) bundan sonra yapmak yok amaa az kaldı tatilee :) benim şimdilik iyi gibi bugün hep actım galiba duygusal aclıktı cunku yemekten yeni kalkarken bile actımSağol buseiremcim :) yarın alıyorum tartımı hemencecik. Geceleri motive olup gündüzleri bozma müdürü olcam yoksa benSenin nasıl diyetle aran??
Çağla Hoşgeldin. Aramıza
birşey olmaz canım düzeltirsin sen :)haklısın canım cok saldım kendimidövecem kendimi en son:)
merhaba kızlar ben bütün gün okul nöbetçisiydim bütün okulu dolaştım durdum.kahvaltı edemedim ve hep zararlı şeyler yedim ama kalorilerini hesapladım
saat 13.30=1 hamburger+1 ayran toplam 700 kalori
saat 15.30= 400 kalorilik ikram bisküvi
saat 19:20= 194 kalorilik çikolata
saat00 = 400 kalorili kahvaltı
toplamda 1694 kalori aldım güya 1572 kaloriyi geçmiycektim 1.5 litre su içtim ama hep zararlı şeyler yedim bir daha böyle yapmamaya dikkat edecem :/ sizce çokmu kötü başlangıç yaptımlütfen benden eleştirilerinizi esirgemeyin bana destek olun!
Öncelikle herkese merhaba,bende kendimce kilo vermek için birşeyler yapmaya çalışıyorum,aslıda diyetisyen desteği almak istiyorum ancak öncesinde kendi çabalarımla neler yapaabilirimi görmek için başladım bakalım,şöyle anlatayım 2 sene önce doğum yaptım ve kilolarım kaldı ve yaza kadar kurtulmak istiyorum...Ben şuan 75 kiloyum idel kilom 60 ama 65 de kabulümdür :) boyum 1,64 ve bu orantıyı yakalamak niyetindeyim inş.belli bir yemek listesine uymuyorum şuan (diretilmiş şeylerden hoşlanmıyorum) kendimce daha dikkatli olmaya çalışlıyorum tek ekkstra yaptığım şu zencefil,taarçın,zerdeçal lı yoğurt karışımı yemeklerden önce yiyorum,ekmek,hamur işi tatlı vs.hiçbirini tüketmiyorum..bakalım nnasıl olucak inş.hedeflere ulaşırız hep birlikte..deneyimlerimizi paylşmk dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?