Diyet arkadaşı arıyorum:)

sabah: 1 kase nesfit

ara: papatya çayı+ 2 kepekli bisküvi

Öğlen: çorba+ çeşitli salata+ bamya yemeği

ara: papatya çayı

akşam: 1 kase nesfit

Hoşgeldin Arzuu:)
inşallah hepimiz hep birlikte hedeflediğimiz kilolarımıza ulaşacağız.

Spor veya egzersiz yapmaya imkanın ve zamanın var mı? Daha destekli olur senin için?

hoşbuldum inşallah azimle..evde spor zor 1,5 yaşında oğlum var ve çalışıyorum,ancak akşam dışarda yürüyüş yapabilirim onun için ise havaların ısınmasını bekliyorum,atıcam hemen kendimi yürüyüş yolların parklara

Süper harikasın:
Allah kolaylık versin hem iş hem çocuk zor tabiki.. ne ara vaktin kalacak.

selamlar, 5 haftada 4 kilo vermek için aranıza katılıyorum ben de.
38 beden giyiyorum, amacım 36'ya inmek. Sıkı diyet yapmak benim için çok zor, o yüzden sporla beraber diyet yapıyorum. Mesela bugün yediklerim şunlar, öğleye kadar:

*sabah 07:30 gibi: yağsız kepekli tost...poğaçanın çeyreğinin yarısı
*ara saat 10 da: bir adet elma. büyükçe bir elma.
*saat 11de iştahımı kessin ve uykum açılsın diye: sütlü kahve. sütlü kahve değil aslında, süt tozu ilaveli kahve demeliyim.
*öğle saat 14 4 kaşık semizotu yemeği. yemeğin suyunu içmedim hiç......yanında çok az haşhaşlı çörek yedim.
bu ana kadar yarım litre su içtim. sevmem suyu, bu yüzden yarım litre içmem bile mucize.

bu kadar. yarım saat sonra 1,5 saat yürüyüş yapacağım. 350-400 kalori harcayacağım yani. listeye bakıp tavsiye verecek olan varsa sevinirim :)

walkalone ve arzuuu ya hosgekdiniz diyorum bende.
Bugun hic yazamadim ne yediimi isler öyle yoğin ki pek bisey yemiş sayılmam. Sabah yarim paket (5)tane kepekli biskuvi ile 4 kuru kayisi ölen bir elma ile 10 tane falan badem. Yemege vaktim olmadığın inanamıyorum.. evde olunca daha çok yiyorum ya.. ve dün de dediğim gibi baskülümü aldım Dünkü yeme krizimin sebebi de bu sabah ortaya çıktı. Malum özel günüm yapmış.

Pael kahvaltı menünü cok begeniyorum ya . ben kahvaltılık gevrek alamıyorum kıskandım seni. Alınca hepsini yemek istiyorum özellikle meyveli olanlara aşığım :)

Pael kahvaltı menünü cok begeniyorum ya . ben kahvaltılık gevrek alamıyorum kıskandım seni. Alınca hepsini yemek istiyorum özellikle meyveli olanlara aşığım :)

Çok teşekkür ederim Canım:)
YA ben daha evvel kellogs/ nesfit ile inanılmaz zayıfladım yine aynı şeyi yapmaya çalışıyorum.

Şu aşamada sen yumurta, peynir, domates, salatalık, roka ile git ki seni tok tutsun. Çünkü gevrek gerçekten çok çabuk acıktırıyor.

Eşim akşam yemek yerken ben nesfit yediğimde üzülmüyor değilim ama hedeflediğim şu 4 kiloyu verdiğimki anımı düşünüyorum yüzüme nur iniyor:

Sana da bir liste çıkaralım istersen Hnd?

Meyvelinin bir de çikolatalısı var. O da harika. Tatlı ihtiyacımız için kendimizi onunla kandırabiliriz malum dönemlerde
Bitter olduğu için bir kase kalori oranı 156 sadece.

öğle yemeğimi yedikten sonra ara öğün olarak 6-7 badem yedim, sonra 1,5 saat yürüyüş yaptım. 524 kalori harcadım.
akşam yemeğimi ise 6'ya 10 kala yemeye başladım. 3 kepçe şehriyeli tavuk çorbası yedim ve yanında da 2 tane uzun galeta.
sanırım karbonhidratı çok fazla tüketiyorum yahu

kızlar liste demişken kalorisepeti var.orda çok güzel hesaplanıyor .

ya kızlar ben 50 dak dan fazla yürüyemiyorum.bugün koşu bandıyla 251 kalori harcadım ama bu benim max yürüyüşüm.genelde 30 35 dak yürüyebiliyorum.gerçi ardından 40 adet mekik çekiyorum ama nebileyim okuyunca 1.5 saat yürüyüş felan.neyse bugün ki menümü yazamıycam çok karışık yedim ama yine 1000 kalori felandır çünkiiiiiiiiiiiiiiii hep aç geziyorum..bu arada ben belki de 76 nın altında olabilirim. tartılcam inşalllah haftaya

sabah: 1 kase nesfit

ara: papatya çayı+ 2 kepekli bisküvi

Öğlen: çorba+ çeşitli salata+ bamya yemeği

ara: papatya çayı

akşam: 1 kase nesfit
mükemmel bir menü canım ya hakkaten çok begendim masallah masallah :)
aynı ben eve aldıktan 3 gün sonra bitiriyorum ve kalorisi de az değil yani o yüzden artık almıyorum zaten doyurmuyo da :)

hosgeldin canım aramiza :) umarım birlikte gidecek o kilocuklar :)

canım o zaman iyi atlatmissın gayette güzel bugünku menünde simdilik :) tartı için de iyi yapmışsın :) insan evde olunca sürekli mutfaga gidip duruyo ama dışarda olunca unutuyorsun özellikle alışveriş esnasında :) gayet iyi canım ben begendim :)

selam herkese maşallah hepiniz çok iyi gidiyorsunuz
ben bu gün 1simit,1 kase çorba ,3 kaşık barbunya,3 kaşık bulgur pilavı ,1 kase yoğurt yedim birde arkadaşım bisküvi ikram etti içinden 1 tane alım :) toplamda- 1100-1200 kalori arası aldım 1.5 litrede su içtim

kızlar bugün evdeydim o yüzden biraz fazla yedim :/
sabah
1 yuvarlak kepek ekmeği üzerine light krem peynir sürdüm yedim
ara
1.5 elma 1 armut

sonra uyuyakalmısım öğle yemeği yemedim ve
1 parça cezerye yedim 1 2 parcada cips

akşam
yağsız patlican yemeği ve yanına yağsız havuç marullu salata
yemeği hazırlarken de küçük bir elmanın yarisi
galiba biraz antep fıstığı ve yer fıstığı yicem simdi de

Merhabalar :))

Bu sabah ilk işim tartılmak oldu ve gözlerime inanamadım, dün sabah aç karna 78,2 gelirken bu sabah 77,6 gösteriyordu tartı acayip mutlu oldum 9'lu çayın etkisi olabilir mi sizce? :)) Çokta ümitlenmek istemiyorum çünkü diyetin ilk haftası verilen kilo diğer haftalarda verilemiyor bunun farkındayım (

Sabah uyandığımda ilk işim aç karna 9'lu çayımdan içmek oldu.
Sonra klasik sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık, zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek

sonrasında saat 09:30 gibi yeşil çay, 10:30 gibi meyve ve 11:30 da tekrar 9'lu çay:))

öğlen malesef dikkat edemedim (
yemekhanede çorba, milföy hamurlu kebap, salata ve kazan dibi vardı, ben sadece milföy hamurlu kebabı yedim ama sanırım 500 kalori civarıydı( kazan dibine dokunmadım bu bile başarıdır değil mi? :))

15:30 gibi meyve 16:30 gibi bir bardak ayran içtim.

Eve gelir gelmez 18:30 gibi tekrar 9'lu çayımı içtim, akşam yemeğinde ise karnıyarık, 1 dilim ekmek ve salata tükettim.

o kocaman milföy hamurlu kebabı nasıl yedim hala kendime kızıyorum (

çok güzel tebrik ederim:)

Ama barbunya ve bulgur aynı kategoride bence bir daha ki sefere birini tercih et.:) nacizhane fikrim tabi ki sen bilirsin:) toplam 1200 çok iyi kalori bence:):)

hmmmmmm.. aslında çok yememişsin sadece besin değerleri karışık yemişsin:) misal bir porsiyon meyve bence yeterli ara için, elma ve armut aynı anda çok etkilemez gerçi ama şekerini dengelemesi açısından bir tanesini tercih edersen daha iyi bence:) Ama meyve salatası yapıp öğün yapacaksak muz dışında yiyebilirsin elbet:) Cips aklını çelmiş bana da versen zor reddederim ama düşmanımız malesef Antep fıstığı bayaa kalorili onun yerine ceviz, badem kuş üzümü tercih edersen çok daha sağlıklı olur:)

Merhaba:)
Öğlene kadar harika gelmişsin Evet kebap malesef en az 500 kaloriden başlıyor ama en azından tatlıyı yememişsin çünkü 280 kalori!
Bir de karnıyarık da 270 kalori aslında çok değil ama yağ oranı da çok önemli tabiki..:) Yine de harika kilon için de ayrıca tebrik ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…