Hoşgeldin Arzuu:)
inşallah hepimiz hep birlikte hedeflediğimiz kilolarımıza ulaşacağız.
Spor veya egzersiz yapmaya imkanın ve zamanın var mı? Daha destekli olur senin için?
hoşbulduminşallah azimle..evde spor zor 1,5 yaşında oğlum var ve çalışıyorum,ancak akşam dışarda yürüyüş yapabilirim onun için ise havaların ısınmasını bekliyorum,atıcam hemen kendimi yürüyüş yolların parklara
Pael kahvaltı menünü cok begeniyorum ya . ben kahvaltılık gevrek alamıyorum kıskandım seni. Alınca hepsini yemek istiyorum özellikle meyveli olanlara aşığım :)
Pael kahvaltı menünü cok begeniyorum ya . ben kahvaltılık gevrek alamıyorum kıskandım seni. Alınca hepsini yemek istiyorum özellikle meyveli olanlara aşığım :)
liste fikrini çok sevdim .
boyum 170 ve 73 kiloyum hedefim ise 63 olmak. bir diyet günlüğüm var orda ne yediğimi yazıcam günlük olarak.haftada 2 gün falan spor yapabiliyorum.üst bölgemde fazlalıklar var karın göbek. umarım gidecek! listeye beni de eklersen sevinirim Pael.
mükemmel bir menü canım ya hakkaten çok begendim masallah masallah :)sabah: 1 kase nesfit
ara: papatya çayı+ 2 kepekli bisküvi
Öğlen: çorba+ çeşitli salata+ bamya yemeği
ara: papatya çayı
akşam: 1 kase nesfit
aynı benPael kahvaltı menünü cok begeniyorum ya . ben kahvaltılık gevrek alamıyorum kıskandım seni. Alınca hepsini yemek istiyorum özellikle meyveli olanlara aşığım :)
öğle yemeğimi yedikten sonra ara öğün olarak 6-7 badem yedim, sonra 1,5 saat yürüyüş yaptım. 524 kalori harcadım.
akşam yemeğimi ise 6'ya 10 kala yemeye başladım. 3 kepçe şehriyeli tavuk çorbası yedim ve yanında da 2 tane uzun galeta.
sanırım karbonhidratı çok fazla tüketiyorum yahu
hosgeldin canım aramiza :) umarım birlikte gidecek o kilocuklar :)Öncelikle herkese merhaba,bende kendimce kilo vermek için birşeyler yapmaya çalışıyorum,aslıda diyetisyen desteği almak istiyorum ancak öncesinde kendi çabalarımla neler yapaabilirimi görmek için başladım bakalım,şöyle anlatayım 2 sene önce doğum yaptım ve kilolarım kaldı ve yaza kadar kurtulmak istiyorum...Ben şuan 75 kiloyum idel kilom 60 ama 65 de kabulümdür :) boyum 1,64 ve bu orantıyı yakalamak niyetindeyim inş.belli bir yemek listesine uymuyorum şuan (diretilmiş şeylerden hoşlanmıyorum) kendimce daha dikkatli olmaya çalışlıyorum tek ekkstra yaptığım şu zencefil,taarçın,zerdeçal lı yoğurt karışımı yemeklerden önce yiyorum,ekmek,hamur işi tatlı vs.hiçbirini tüketmiyorum..bakalım nnasıl olucak inş.hedeflere ulaşırız hep birlikte..deneyimlerimizi paylşmk dileğiyle..
walkalone ve arzuuu ya hosgekdiniz diyorum bende.
Bugun hic yazamadim ne yediimi isler öyle yoğin ki pek bisey yemiş sayılmam. Sabah yarim paket (5)tane kepekli biskuvi ile 4 kuru kayisi ölen bir elma ile 10 tane falan badem. Yemege vaktim olmadığın inanamıyorum.. evde olunca daha çok yiyorum ya.. ve dün de dediğim gibi baskülümü aldımDünkü yeme krizimin sebebi de bu sabah ortaya çıktı. Malum özel günüm yapmış.
gayet iyi canım ben begendim :)öğle yemeğimi yedikten sonra ara öğün olarak 6-7 badem yedim, sonra 1,5 saat yürüyüş yaptım. 524 kalori harcadım.
akşam yemeğimi ise 6'ya 10 kala yemeye başladım. 3 kepçe şehriyeli tavuk çorbası yedim ve yanında da 2 tane uzun galeta.
sanırım karbonhidratı çok fazla tüketiyorum yahu
selam herkese maşallah hepiniz çok iyi gidiyorsunuz
ben bu gün 1simit,1 kase çorba ,3 kaşık barbunya,3 kaşık bulgur pilavı ,1 kase yoğurt yedim birde arkadaşım bisküvi ikram etti içinden 1 tane alım :) toplamda- 1100-1200 kalori arası aldım 1.5 litrede su içtim
kızlar bugün evdeydim o yüzden biraz fazla yedim :/
sabah
1 yuvarlak kepek ekmeği üzerine light krem peynir sürdüm yedim
ara
1.5 elma 1 armut
sonra uyuyakalmısım öğle yemeği yemedim ve
1 parça cezerye yedim 1 2 parcada cips
akşam
yağsız patlican yemeği ve yanına yağsız havuç marullu salata
yemeği hazırlarken de küçük bir elmanın yarisi
galiba biraz antep fıstığı ve yer fıstığı yicem simdi de
Merhabalar :))
Bu sabah ilk işim tartılmak oldu ve gözlerime inanamadım, dün sabah aç karna 78,2 gelirken bu sabah 77,6 gösteriyordu tartı acayip mutlu oldum 9'lu çayın etkisi olabilir mi sizce? :)) Çokta ümitlenmek istemiyorum çünkü diyetin ilk haftası verilen kilo diğer haftalarda verilemiyor bunun farkındayım(
Sabah uyandığımda ilk işim aç karna 9'lu çayımdan içmek oldu.
Sonra klasik sabah kahvaltım
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık, zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
sonrasında saat 09:30 gibi yeşil çay, 10:30 gibi meyve ve 11:30 da tekrar 9'lu çay:))
öğlen malesef dikkat edemedim(
yemekhanede çorba, milföy hamurlu kebap, salata ve kazan dibi vardı, ben sadece milföy hamurlu kebabı yedim ama sanırım 500 kalori civarıydı( kazan dibine dokunmadım bu bile başarıdır değil mi? :))
15:30 gibi meyve 16:30 gibi bir bardak ayran içtim.
Eve gelir gelmez 18:30 gibi tekrar 9'lu çayımı içtim, akşam yemeğinde ise karnıyarık, 1 dilim ekmek ve salata tükettim.
o kocaman milföy hamurlu kebabı nasıl yedim hala kendime kızıyorum(
çok güzel tebrik ederim:)
Ama barbunya ve bulgur aynı kategoride bence bir daha ki sefere birini tercih et.:) nacizhane fikrim tabi ki sen bilirsin:) toplam 1200 çok iyi kalori bence:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?