- Konu Sahibi crazydentist
-
böyle dersen gitmez canımbakın kızlar ben kilo veremiyorum diyen kişi vücudunu tanımıyo demektir .her insanın vücudu günlük metabolik aktiviteleri sonucu belirli miktarda enerji (kalori ) harcar siz buna spor ve başka aktiviteler de eklerseniz bu miktar artıcaktır .günlük yediğniz içtiğniz kısacası vücudunuza aldığnız besinlerin kalorisi yaktığnız enerjden daha azsa kilo verirsiniz daha fazlaysa kilo alırsınız.s kimsi atıyorum 100 kalori yakıyodur 50 kalori alır vücuduna 100-50 den toplamda 50 kalori yakmş olur kimisi de günlük metabolik olarak 50 kalori harcıyodur 50 yer diğer kişiyle aynı yemesine rağmen kilosunu korumakla yetinir 30 kalori yakan biri 50 ile beslenirse tabi kilo veremez üstüne bir de kilo alır .s sizler ne yaktığnızı bileceksiniz en azından bi hafta yediklerinizin kalori hesabına göre tahmini bişeyler belirleyebilirsiniz ona göre beslenirsiniz :) eğer kilo veremiyorsanız ya yediğnizi azaltın ya da harcadğnızı artırın vücudunuz pes edicektir doğanın kanunu bu :))))
Canım çok Sağol ne güzel anlatmışsın saten pazartesiden bu yana benim 3 kilo gitmiş bile)
Canım bende 57 le hamile kaldım 72 doguma gittim 6 ay oldu 65 le kaldım o üç aylık diyet neydi öle benim de boy kısa 1.55 benim 50kg olmam lazım ama nasıl gitmicek diye çok korkuyorum bu kilolar
yeterince ara vermişsin artıkk erime zamanı 5 kiloyu sa zamanda verebilceğnden eminim:) sen de kendinden eminsen başla ve ucunu bırakma vücuduna kontrolün kimde olduğnu göster :) ve bunu yaparkn inatçı ol vazgeçirmesine izin vermeee başarılar canımm :)))
ayyy canım süperrr bize de anlat nasıl gitti üç kilo diyete tam mı uydun yoksa kafana göre mi yaptn spor nasıl yaptn :)
benim hedefim 48 canım
senin
Çok dikkat ettim yediklerime ekmek yemedim ara ara günlerde herhangi bi öğünde sadece yogurt ve yulaf ezmesi yedim 6 dan sonra hiç bişi yemedim günde 3 bardak yeşil çay sabah kalktığımda akşam yattığımda bide ara da ve bol su arada kendimce netten bakıp egzersizimide yaptım böle devam gidecek 12 kg daha var
Kızlar dun sporda heralde yanlış bir hareket yaptım simdi belim acayip ağrıyor eğilip yerden bişey alsam kalkamıyorum
Kızlar nasıl oldu anlamadım ama bu sabah itibariyle tartıda 54,7 yi gördüm:)))))
Ama dün resmen aç kaldım. Sabah kalvaltı yapmadım. Öğlen çok az salata ve susuz sebze yedim. Ekmek hiç yemedim. Akşam salata yedim ama sadece tatlı krizine yenilip bir kase aşure yedimAma ona rağmen galiba zayıflıyacağım:))))
aç kalmıyooruz yalnız :) sonra mazallah bi oturursun yemeğe arkası gelmez :S tatlı olarak aşureyi seçmen de çok isabetli olmuşş canım :) çikolata sevenler için de bitter önerebilirim çok aşırıya kaçmadan :) tarçın da tatlı isteğini kısmen karşılar :)) ekmek yememende bence bi sakınca yok ama yersen de bu akşam öğünlerinde olmasın kararlılığın devam etsin inş :)) tek bişey rica edcem tere maydonoz roka ama en önemlisi dere otunun olduğu bi kahvaltı yap mutlaka :)) bol yeşillik olsun bi dilim peynir biriki zeytin inan dereotunun çok faydasını görüceksin :)) salatalarına da kat selüliti de azaltır vücudu dirileştrir güzelleştrir sarkmaları da azaltır metabolik faydası da büyük :))))
vaoooav dere otunun bunları yaptıgını bilmiyordum bende maydonoz yiyip duruyorum bunları yapsın diye
ne sandın bebeğim dereotu velinimetimiz
ne zaman başladın canım ve neler yaptın ne yedin ne yemedin bizimle paylaşırsan sevinirim
anca beraber kanca beraber kızlar biriniz bile bıraksanız içime derr olur sizden olumlu geribildirimler alınca ben de motive oluyoorum :) birbirmizin arkasnda dura dura incecik olucaz inşallah :))) boğazımızı tutuverince herşey harika olucakkkk :)
hoşgeldin canım :) tek kuralımız var o da vazgeçmemek 52 kilo olmak senin de hakkın bunu elde etmek için ne kadar azmetceğni hep birlikte görmek isteriz :)))
kızlar bu hafta çoğunlukla birbirimizi tanımakla geçti zaten mevcut kilolarımızı da bildirdik artık gerçekten irade istyorum bu hafta diyetlerinize ve egzersizlerinize (verdiğniz sözlere bağlı kalın) çok dikkat edin önümüzdeki pazartesi günü herkes tartılsın sabah aç karnına ve yazsın değişimleri paylaşalım ama gerçekten pazartesine kadar kesinlikle diyetinizi bozmuyosunuz ve egzersizlerinizi aksatmıyoosunuz aksi taktirde forumu okuyan diğer kızlar diyet yaptğnız halde zayıflayamadığnızı düşünüp umutsuzluğa kapılırpazartesi verdiğmiz kiloları görüp inanılmaz motive olucağmızı düşünüyoorum kısa vadede diyet daha çok işe yarar her zaman önümüzdeki pazartesine odaklanıcaz kendimizi kanıtlama fırsatı gibi düşünün hatta nefsinizle rekabet edin her pazartesi diyet bitiyomuşçasına diyetinize sarılınn :)) hepinize güveniyorum başarılarrrrrr I love KK
cnm sporda kaçıncı günündüü
aç kalmıyooruz yalnız :) sonra mazallah bi oturursun yemeğe arkası gelmez :S tatlı olarak aşureyi seçmen de çok isabetli olmuşş canım :) çikolata sevenler için de bitter önerebilirim çok aşırıya kaçmadan :) tarçın da tatlı isteğini kısmen karşılar :)) ekmek yememende bence bi sakınca yok ama yersen de bu akşam öğünlerinde olmasın kararlılığın devam etsin inş :)) tek bişey rica edcem tere maydonoz roka ama en önemlisi dere otunun olduğu bi kahvaltı yap mutlaka :)) bol yeşillik olsun bi dilim peynir biriki zeytin inan dereotunun çok faydasını görüceksin :)) salatalarına da kat selüliti de azaltır vücudu dirileştrir güzelleştrir sarkmaları da azaltır metabolik faydası da büyük :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?