Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

Canım çok Sağol ne güzel anlatmışsın saten pazartesiden bu yana benim 3 kilo gitmiş bile )

Canım bende 57 le hamile kaldım 72 doguma gittim 6 ay oldu 65 le kaldım o üç aylık diyet neydi öle benim de boy kısa 1.55 benim 50kg olmam lazım ama nasıl gitmicek diye çok korkuyorum bu kilolar

Canım ben diyetisyene gittim. Özellikle vücuduma bu dönemde hiç şeker ve yağ girmedi desem yeridir. Pilav makarna hiç yemedim ve akşam yediden sonra hiç bişi yemedim.

Sabah:07:30
1 kibrit kutusu light peynir, 5 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalık 1 dilim kepek ekmeği(hafta da 2 gün haşlanmş yumurta ekliyoruz)

Ara: 10:00
1 meyve(muz yok)

Öğle 12:30

6 kaşık susuz sebze, 2 köfte büyüklüğünde et, 1 kase yoğurt, yağsız sınırsız salata, 1 dilim kepek ekmeği

Ara00

1 meyve

Ara00

2dilim kepek ekmeği arasına ince bir dilim peynir

Akşam 19:00

6 kaşık susuz sebze, 2 köfte büyüklüğünde et, 1 kase yoğurt, yağsız sınırsız salata, 1 dilim kepek ekmeği

Not: Öğlen et yoksa sebzeyi fazla yiyip akşam sadece et yiyebilirsin. Yada tam tersi...

Canım ben bide hiç spor yapamadım. Diyetisyenim 45 dk yürüyebilirsen daha hızlı kilo verirsin demişti. Ama ben yürüyemedim. Bide bol bol su iç

Güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar nasıl oldu anlamadım ama bu sabah itibariyle tartıda 54,7 yi gördüm:)))))
Ama dün resmen aç kaldım. Sabah kalvaltı yapmadım. Öğlen çok az salata ve susuz sebze yedim. Ekmek hiç yemedim. Akşam salata yedim ama sadece tatlı krizine yenilip bir kase aşure yedim Ama ona rağmen galiba zayıflıyacağım:))))

ayyy canım süperrr bize de anlat nasıl gitti üç kilo diyete tam mı uydun yoksa kafana göre mi yaptn spor nasıl yaptn :)

Çok dikkat ettim yediklerime ekmek yemedim ara ara günlerde herhangi bi öğünde sadece yogurt ve yulaf ezmesi yedim 6 dan sonra hiç bişi yemedim günde 3 bardak yeşil çay sabah kalktığımda akşam yattığımda bide ara da ve bol su arada kendimce netten bakıp egzersizimide yaptım böle devam gidecek 12 kg daha var

Maşallah canım ne guzel dikkat etmişsin bende su aksam öğünümü bir düzene sokabilsem cok iyi olacak 20.00-20.30 gibi yemek yiyoruz eşim geç geliyor hep birlikte yemek istiyor benim için zor oluyor

Kızlar dun sporda heralde yanlış bir hareket yaptım simdi belim acayip ağrıyor eğilip yerden bişey alsam kalkamıyorum

aç kalmıyooruz yalnız :) sonra mazallah bi oturursun yemeğe arkası gelmez :S tatlı olarak aşureyi seçmen de çok isabetli olmuşş canım :) çikolata sevenler için de bitter önerebilirim çok aşırıya kaçmadan :) tarçın da tatlı isteğini kısmen karşılar :)) ekmek yememende bence bi sakınca yok ama yersen de bu akşam öğünlerinde olmasın kararlılığın devam etsin inş :)) tek bişey rica edcem tere maydonoz roka ama en önemlisi dere otunun olduğu bi kahvaltı yap mutlaka :)) bol yeşillik olsun bi dilim peynir biriki zeytin inan dereotunun çok faydasını görüceksin :)) salatalarına da kat selüliti de azaltır vücudu dirileştrir güzelleştrir sarkmaları da azaltır metabolik faydası da büyük :))))

vaoooav dere otunun bunları yaptıgını bilmiyordum bende maydonoz yiyip duruyorum bunları yapsın diye

kızlar bu hafta çoğunlukla birbirimizi tanımakla geçti zaten mevcut kilolarımızı da bildirdik artık gerçekten irade istyorum bu hafta diyetlerinize ve egzersizlerinize (verdiğniz sözlere bağlı kalın) çok dikkat edin önümüzdeki pazartesi günü herkes tartılsın sabah aç karnına ve yazsın değişimleri paylaşalım ama gerçekten pazartesine kadar kesinlikle diyetinizi bozmuyosunuz ve egzersizlerinizi aksatmıyoosunuz aksi taktirde forumu okuyan diğer kızlar diyet yaptğnız halde zayıflayamadığnızı düşünüp umutsuzluğa kapılır pazartesi verdiğmiz kiloları görüp inanılmaz motive olucağmızı düşünüyoorum kısa vadede diyet daha çok işe yarar her zaman önümüzdeki pazartesine odaklanıcaz kendimizi kanıtlama fırsatı gibi düşünün hatta nefsinizle rekabet edin her pazartesi diyet bitiyomuşçasına diyetinize sarılınn :)) hepinize güveniyorum başarılarrrrrr I love KK

ne zaman başladın canım ve neler yaptın ne yedin ne yemedin bizimle paylaşırsan sevinirim

tatlım iyice azalttım sabah iki tane etimek yiyorum 1 yumurta biraz peynir 4 tanede zeytin öğlen yarım tabak çorba ve yoğurt çorba yapamadığım zaman 1 kase yoğurt ve 2 tane grisini ama hergün saat 3 gibi nescafe 3ü1 arada içiyorum akşam tek çeşit yemeğe özen gösteriyorum genelde tercihim sebze olmassada bakliyat pişirdiysem onda 6 kaşığı geçmeyecek şekilde yanında yoğurt ve1 tane etimekle yiyorum yatmadanda 1 tana maden suyu içiyorum içine çeyrek limon sıkıyorum böyle beslenerek dogummdan sonra 86 dan 68 düştüm şimdi tam gaz devam umarım sana faydası dokunmuştur canım

hoşgeldin canım :) tek kuralımız var o da vazgeçmemek 52 kilo olmak senin de hakkın bunu elde etmek için ne kadar azmetceğni hep birlikte görmek isteriz :)))

burda yazılanları okuyunca motive olmamak elde değill 1 ay öncesine kadar alkali diyeti yaptim 1 hafta kadar her gün 3 litre limonlu su içtim geceleri yatmadan sabah uyandığımda sirkeli su içtim ama 1 hafta sonra hiç bi fark yoktu kilomda moralim bozuldu bıraktım su dahada sişirdi gibi hissettim sanki ne bileyim ilk diyet deneyiyim oydu ondada çabuk bitti platesi çok seviyorum derslerden arta kalan zamanda mutlaka yapıyorum ama inşallah sizle beraber bende başlayıp düşüşlerimi yazacağım inşallahh

Tabiki pes etmek yok gidece bu kilolar fit bir anne gelecek . Affedersin ama benim bu diyete başladığımdan beri bağırsakların çok güzel çalışıyor bu da güzel bişi hiç ekme tüketmiyorum baktım canım çok istiyo kızımın bebek ekmegi var etimek gibi onu alıp çıtır çıtır yiyorum , bunu biraz söylemeye çekiniyorum ama günde belki birkere wc çıkarken şimdi iki yada üç oluyo ve rahat inşallah gider kilolar kilom gidincede onu korumak hedefim çok dikkat edicem , ben hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım gebelikten dolayı ve
Bu benim ilk diyetim düğünüm için bile yaptım ama yememeye dayanamadım bu sefer kararlıyım ama

günaydın herkeseee bugünde her sabah olduğu gibi sandviçimi yedimm öğlende ton balıklı salatam vaar ve aralarda kollestrolü yüksek olanlar içiiinnn benim yüksek çünkü bir avuç fındık badem ve ceviz yiyorum veee hiç aç kalmıyorum hızlı kilo verip sağlıksız olacağıma yavaş kilo verip sağlıklı olurum daha iyi

Teşekkürler önerilerin için. Tamam bundan sonra dereotu sürekli hayatımda olacak. Bu sabah tartıldım 54,4 olmuşum. 300.GR daha gitti yaşasın:)))

kızlar nasıl gidiyor diyetler? bugunlerde takip edemiyorum günlüğü.en yakın zamanda katılacağım aranıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…