- Konu Sahibi crazydentist
-
kaçamak yok kızlar :S sakın haaa sonunu düşünün bu yaşımıza kadar yedik hep bi faydasını gördük müü :S koca popolar göbekler bacaklar bizi sıkıntıya sokmaktan başka naptı :s saçmasapan esprilerin malzemesi olduk istediğimiz tarz kıyafetlere uzaktan bakmakla yetndikk insanlar bu zayıf noktamızdan vurdu hep bizibu güne kadar zayıflık yaptık da canımız isteyince yedik de bize ne getrdii yediğmiz kadar yedik zaten azıcık da boğazı tutma zamanı harika kıyafetler güzel bi fizik daha mutlu rahat sağlıklı bi hayat yaşamak varken boğazmdan geçenler buna engel olamiicak siz de bozmayın bu sayfanın amacı buu bırakırsanız tüm emekler çöp olucak bırakmazsanız hayaller gerçek olucak seçim sizin
biz kadınlar bişeye karar verdik mi ama gerçekten inatla kararlılıkla bağlıysak amacımıza inanın önümüzde kimse duramaz :) o kilolar gidecek ve pazar kahvaltıları beklemek zorunda :) güzellik emek ister yemekle olmaz :))
bu arada kızlar pazartesi önmli bi vizem var yarın ona çalışıcam foruma giremezsm kusuruma bakmayın yine de elimden geleni yaparımm diyetleri bozmak yook
vizelerim bitti bende geldim kızlar
bu konu ne zaman 12 sayfa oldu crazydentist
bende bugün 157 ye 63.9 kiloydum bugün tartıldığımda
bende katılmak istiyoruumm
20 yaşındayım 1.60 boy 60 kilohedefim 52
68 kiloyla başladım şu anda 66.2 kiloyum aferin bana
Seninle boy ve kilomuz birbirine yakın canım bende 1.60 boy 64 kilo hedef kilon kac senın?
Selam kızlar, bende 3 sene önce doğum yapmıştım ve 57 kilodan 65 kiloya çıkmıştım. sonra 3 aylık bi diyetle 52 kiloya inmiştim. Şimdi yine 56 kiloya çıktım. Boyum kısa olduğu için bi 5 kilo vewrmek istiyorum ama 6 aydır diyet yapamıyorum. Her başladığımda bırakıyorum. Sizlerle başaracağım inşallah. Yani kısaca artık aranızda bende varım
bende katılmak istiyoruumm
20 yaşındayım 1.60 boy 60 kilohedefim 52
Canım bende 57 le hamile kaldım 72 doguma gittim 6 ay oldu 65 le kaldım o üç aylık diyet neydi öle benim de boy kısa 1.55 benim 50kg olmam lazım ama nasıl gitmicek diye çok korkuyorum bu kilolar
heheyyyt 1,5 kilo vermişim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım motivasyon etme konusunda süpersinnn
Selam kızlar, bende 3 sene önce doğum yapmıştım ve 57 kilodan 65 kiloya çıkmıştım. sonra 3 aylık bi diyetle 52 kiloya inmiştim. Şimdi yine 56 kiloya çıktım. Boyum kısa olduğu için bi 5 kilo vewrmek istiyorum ama 6 aydır diyet yapamıyorum. Her başladığımda bırakıyorum. Sizlerle başaracağım inşallah. Yani kısaca artık aranızda bende varım
Kilo veren arkadaslar tebrikler sizeben bugun spora gittim acayip yoruldum 20 dk yürüyüş bandı 15 dk baca bisikleti, 20 dk göbek bisikleti, 20 dk merdiven aleti (tam 1110 merdiven çıktım) 60 sag 60 da sol bacak açma ve 60 da bacak çekme elimdeki 5 kilo ağırlıkla yarı oturup vaziyette 50 mekik.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?