Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

tatlım motivasyon etme konusunda süpersinnn

kızlar merhaba bende yazıp kaçmış gibi oldum ama öyle değil aslında kayınvalidem rahatsızlandı yoğun bakımda maalesef oraya gitmek zorunda kaldım aniden 4 gündür hastahanedeydim bugün döndüm zaten hastahanede bişi yiyemediğim için olsa gerek 70 kilo ile gitmiştim bu sabah 68.6 olmuşum durmak yok yola devam yeni geldiğim için alışveriş yapamadım hafif yemeye çalışıyorum bugün de ama inşallah bugün alışveriş yapıp yarından itibaren düzenli şekilde uyacağım listeye

Selam kızlar, bende 3 sene önce doğum yapmıştım ve 57 kilodan 65 kiloya çıkmıştım. sonra 3 aylık bi diyetle 52 kiloya inmiştim. Şimdi yine 56 kiloya çıktım. Boyum kısa olduğu için bi 5 kilo vewrmek istiyorum ama 6 aydır diyet yapamıyorum. Her başladığımda bırakıyorum. Sizlerle başaracağım inşallah. Yani kısaca artık aranızda bende varım

Canım bende 57 le hamile kaldım 72 doguma gittim 6 ay oldu 65 le kaldım o üç aylık diyet neydi öle benim de boy kısa 1.55 benim 50kg olmam lazım ama nasıl gitmicek diye çok korkuyorum bu kilolar

Canım bende 57 le hamile kaldım 72 doguma gittim 6 ay oldu 65 le kaldım o üç aylık diyet neydi öle benim de boy kısa 1.55 benim 50kg olmam lazım ama nasıl gitmicek diye çok korkuyorum bu kilolar

böyle dersen gitmez canım bakın kızlar ben kilo veremiyorum diyen kişi vücudunu tanımıyo demektir .her insanın vücudu günlük metabolik aktiviteleri sonucu belirli miktarda enerji (kalori ) harcar siz buna spor ve başka aktiviteler de eklerseniz bu miktar artıcaktır .günlük yediğniz içtiğniz kısacası vücudunuza aldığnız besinlerin kalorisi yaktığnız enerjden daha azsa kilo verirsiniz daha fazlaysa kilo alırsınız.s kimsi atıyorum 100 kalori yakıyodur 50 kalori alır vücuduna 100-50 den toplamda 50 kalori yakmş olur kimisi de günlük metabolik olarak 50 kalori harcıyodur 50 yer diğer kişiyle aynı yemesine rağmen kilosunu korumakla yetinir 30 kalori yakan biri 50 ile beslenirse tabi kilo veremez üstüne bir de kilo alır .s sizler ne yaktığnızı bileceksiniz en azından bi hafta yediklerinizin kalori hesabına göre tahmini bişeyler belirleyebilirsiniz ona göre beslenirsiniz :) eğer kilo veremiyorsanız ya yediğnizi azaltın ya da harcadğnızı artırın vücudunuz pes edicektir doğanın kanunu bu :))))

tatlım motivasyon etme konusunda süpersinnn

anca beraber kanca beraber kızlar biriniz bile bıraksanız içime derr olur sizden olumlu geribildirimler alınca ben de motive oluyoorum :) birbirmizin arkasnda dura dura incecik olucaz inşallah :))) boğazımızı tutuverince herşey harika olucakkkk :)

yeterince ara vermişsin artıkk erime zamanı 5 kiloyu sa zamanda verebilceğnden eminim:) sen de kendinden eminsen başla ve ucunu bırakma vücuduna kontrolün kimde olduğnu göster :) ve bunu yaparkn inatçı ol vazgeçirmesine izin vermeee başarılar canımm :)))

Kilo veren arkadaslar tebrikler size ben bugun spora gittim acayip yoruldum 20 dk yürüyüş bandı 15 dk baca bisikleti, 20 dk göbek bisikleti, 20 dk merdiven aleti (tam 1110 merdiven çıktım) 60 sag 60 da sol bacak açma ve 60 da bacak çekme elimdeki 5 kilo ağırlıkla yarı oturup vaziyette 50 mekik.....

maşallahhh bende pilates yapmak istiyorum ama çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…