- Konu Sahibi crazydentist
-
çok teşekkür ederim cnm inş :) ben de sana iyi bi haber verim ozman göbek ve çevresi (simit) diyet ve düzenli sporda ilk zayıflanan bölge :)) oralardan çabuk gider ama basen bacak filan zor gidiyo maaesefkolay ya da zor bi şekilde kilo vermek zorundayıız canımmm belin kalın ya sana eline bi oklava alıp ya da oklavasız sağa sola seri hareketlerle dönmeni tavsiye edebilirim (twist hareketi) bunu günde 4 set şeklinde yap her sette 30 kez hareketi tekrarlicaksın (30 sağa 30 sola dönmen bi set anlamına geliyoo ) :)) şimdilik 4*30 :)) umarım faydasını görürsün bi de abdominal (karın bölgesi ) için çakı hareketi yap 3set her bir set 15 er defa olmak üzere:)) internete çakı yazıp harekete bakabilirsin :) eline iki su şişesi al ve hızlı hızlı yanlara eğil uzanabildiğin yere kadar bunu da 4 set yap günlük :) her set te 30 ar kez yapıcaksın :)) umarım memnun kalırsın ama ilk hafta denemeni şiddetle tavsiye ederim :)
gunaydin herkese guzel bir haftasonu olsun
bende olculerimi aldim sabbah sabah
boy 165 kilo 76
bel en ince 83
gobek en kalin 91
basen 108
2 haftada bir mi haftada 1 mi pazartesi tartiliyoruz
haftada bir pazartesi olsa daha iyi olur
simdi esim kahvalti hazirliiyor kahvaltimi yapacagim
günaydn cnm her pazartesi tartılalım ben bu sabah 74.3 geldim dünden bugüne 600 gr almşm ama regl olmak üzereyim sanırım ondan.s yine de pazartesiye kadar 73 ü görmeliyimmmmmmmher pazartesi foto ekliycem bendeki değişimi görmüş oluruz hep birlikte :))) ölçülerine bakarsak üst mide alt mide abdominal ağırlıklı egzersizler yapman gerekiyo ihmal etme olur muuuuu
tamam her pazartesi iyi olacak insallah
egzersizi 3 kilo verince yapmayi planliyorum cunku 2 senedir sporla kilo verdim 68 kadar indim sporu birakinca hemen aliyorum gerci ben agir spor yapiyordum da bakalim
ama bugun motivasyonum cok yuksek olculerimi de almam iyi oldu
seninde bel ince basen kalca oranin fazla galiba
ya ne guzel kilo verdin ayni basladik 74 indin ne guzel
neyse yeni fotolarini bekleriz
dabexin i filan diyosun sanırım eczanede satılıyo canım ondan bulamamışsındır :))
haftasonu olmasına rağmen şu saate kadar hiç kaçamak yapmadım az yedim yürüyüş yaptım bölgesel çalıştımeşimde akşam eskişehire gidicek yarın evde değil o yüzden hiç kaçamak yapmam inşallah kaçamaksız geçiririm haftasonunu 67 kiloya düşmüşüm bile siz neler yaptınız boşlamayın lütfen topigimizi
Selam hanımlar, nasılsınız nasıl gidiyor ?
İyi canım senin nasıl gidiyor??[/QUOTE
Benimde iyi gidiyorkızımla uğraşıyorum duruyorum böcük durmuyo sürekli oyun istiyo
Aferin sana kaçamak yok.... benimde bugun tam tersi eşim geldi bir haftadır yoktu daha dikkatli gidiyordum ama yine aynen devam edecegım eslerle birlikte diyet yapmak cooook zor özellikle Pazar kahvaltıları:26::26:
vizelerim bitti bende geldim kızlar
bu konu ne zaman 12 sayfa oldu crazydentist
bende bugün 157 ye 63.9 kiloydum bugün tartıldığımda
Eczanede mi satılıyor bende gidip marketlerde aradımtam isimlerini söylermisin canım
evet tatlım ya bizim zaten pazar kahvaltılarımız kalabalık ve inan kuş sütü yok denecek cinsten oluyorama bu haftasonu frenledim iyice sende 1 hafta sonu tut kendini bak gerisi geliyor ah o kocalar yokmu o kocalar
evet tatlım ya bizim zaten pazar kahvaltılarımız kalabalık ve inan kuş sütü yok denecek cinsten oluyorama bu haftasonu frenledim iyice sende 1 hafta sonu tut kendini bak gerisi geliyor ah o kocalar yokmu o kocalar
Selam hanımlar, nasılsınız nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?