Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

ya inşallah gider bu sopa çevirme hareketini yapıyorum mekik çekiyorum söylediğin hareketleride ekleyecegim

gunaydin herkese guzel bir haftasonu olsun
bende olculerimi aldim sabbah sabah
boy 165 kilo 76
bel en ince 83
gobek en kalin 91
basen 108
2 haftada bir mi haftada 1 mi pazartesi tartiliyoruz
haftada bir pazartesi olsa daha iyi olur
simdi esim kahvalti hazirliiyor kahvaltimi yapacagim

günaydn cnm her pazartesi tartılalım ben bu sabah 74.3 geldim dünden bugüne 600 gr almşm ama regl olmak üzereyim sanırım ondan.s yine de pazartesiye kadar 73 ü görmeliyimmmmmmm her pazartesi foto ekliycem bendeki değişimi görmüş oluruz hep birlikte :))) ölçülerine bakarsak üst mide alt mide abdominal ağırlıklı egzersizler yapman gerekiyo ihmal etme olur muuuuu

tamam her pazartesi iyi olacak insallah
egzersizi 3 kilo verince yapmayi planliyorum cunku 2 senedir sporla kilo verdim 68 kadar indim sporu birakinca hemen aliyorum gerci ben agir spor yapiyordum da bakalim
ama bugun motivasyonum cok yuksek olculerimi de almam iyi oldu
seninde bel ince basen kalca oranin fazla galiba
ya ne guzel kilo verdin ayni basladik 74 indin ne guzel
neyse yeni fotolarini bekleriz

Son düzenleme:

68 lere inince ben de zorlanmaya başlarım sanırım şimdilik iyi gidiyohiç kaytarma birlikte vercezz :))))

haftasonu olmasına rağmen şu saate kadar hiç kaçamak yapmadım az yedim yürüyüş yaptım bölgesel çalıştım eşimde akşam eskişehire gidicek yarın evde değil o yüzden hiç kaçamak yapmam inşallah kaçamaksız geçiririm haftasonunu 67 kiloya düşmüşüm bile siz neler yaptınız boşlamayın lütfen topigimizi

Aferin sana kaçamak yok.... benimde bugun tam tersi eşim geldi bir haftadır yoktu daha dikkatli gidiyordum ama yine aynen devam edecegım eslerle birlikte diyet yapmak cooook zor özellikle Pazar kahvaltıları:26::26:

vizelerim bitti bende geldim kızlar
bu konu ne zaman 12 sayfa oldu crazydentist
bende bugün 157 ye 63.9 kiloydum bugün tartıldığımda

Aferin sana kaçamak yok.... benimde bugun tam tersi eşim geldi bir haftadır yoktu daha dikkatli gidiyordum ama yine aynen devam edecegım eslerle birlikte diyet yapmak cooook zor özellikle Pazar kahvaltıları:26::26:

evet tatlım ya bizim zaten pazar kahvaltılarımız kalabalık ve inan kuş sütü yok denecek cinsten oluyorama bu haftasonu frenledim iyice sende 1 hafta sonu tut kendini bak gerisi geliyor ah o kocalar yokmu o kocalar

evet tatlım ya bizim zaten pazar kahvaltılarımız kalabalık ve inan kuş sütü yok denecek cinsten oluyorama bu haftasonu frenledim iyice sende 1 hafta sonu tut kendini bak gerisi geliyor ah o kocalar yokmu o kocalar

kaçamak yok kızlar :S sakın haaa sonunu düşünün bu yaşımıza kadar yedik hep bi faydasını gördük müü :S koca popolar göbekler bacaklar bizi sıkıntıya sokmaktan başka naptı :s saçmasapan esprilerin malzemesi olduk istediğimiz tarz kıyafetlere uzaktan bakmakla yetndikk insanlar bu zayıf noktamızdan vurdu hep bizi bu güne kadar zayıflık yaptık da canımız isteyince yedik de bize ne getrdii yediğmiz kadar yedik zaten azıcık da boğazı tutma zamanı harika kıyafetler güzel bi fizik daha mutlu rahat sağlıklı bi hayat yaşamak varken boğazmdan geçenler buna engel olamiicak siz de bozmayın bu sayfanın amacı buu bırakırsanız tüm emekler çöp olucak bırakmazsanız hayaller gerçek olucak seçim sizin

biz kadınlar bişeye karar verdik mi ama gerçekten inatla kararlılıkla bağlıysak amacımıza inanın önümüzde kimse duramaz :) o kilolar gidecek ve pazar kahvaltıları beklemek zorunda :) güzellik emek ister yemekle olmaz :))

Selam hanımlar, nasılsınız nasıl gidiyor ?

şimdilik gayet iyi bugün annemin günü vardı herşeyi yaptm ama ağzıma bile sürmedimm :)) akşam da balomuz vardı yeni bitti hatta orda da pilav püre filan kesinlkle yemedm bugün bnm açımdan başarılı sayılabilcek bi gün :))))

bu arada kızlar pazartesi önmli bi vizem var yarın ona çalışıcam foruma giremezsm kusuruma bakmayın yine de elimden geleni yaparımm diyetleri bozmak yook

saçma bişey sorucam ama bu kilolarınızı verdiğiniz cetvel görünüyor ya istediğiniz kiloya koşan :) onları nasıl yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…