Diyet arkadaşlığı

Canim cok saol ya bilmiyordum süt icememde yogurt yerim artk hergun ozaman ya genelde 11 de falan uyuyorum anca is guc derken 11 bazen 12 de yatip sabah 7 de kalkiyorum

dreammergirl günlük 7-8 saat uyumamız lazım. uykusuzken vücudumuz su tutumunu artırıyor çünkü senin ki iyiymiş :)
ben şu an çalışmıyorum( işssizim:) ). Bir dönem uykuya baya alışmıştım. 1 haftadır düzene soktum :)

Valla ben uykusuz yapamam ztn en az 7 8 saat 6 saat fln kesmiyo gün boyu perisan oluyorum haftasonlari bile alstgm icin yine erkenden kalkiyorum ztn

Ya benim o kilolara bile dusmem baya farkettirecek kendime guvenim gelecek esim defalarca iddaya girdik sana ne isterse alirim falan dedi ama ben bi turlu veremedim kiyafetle bile kandiramadi beni bu arada esim ilerde saglik yonunden sknti yasarim diye istiyor kilo vermemi

sağlık önemli dreammergirl . ben 1 sene öncesine kadar 3 basamaktan sonra tıkanıp kalıyordum. adet düzensizliğim de vardı. doktorum kilodan kaynaklanabileceğini söyledi. ben de başladım. yürüyüşe, diyete. diyet dediysem de öyle çok sıkı değil. yediklerimi yarıya düşürmem yetti ve lokmalarımı mümkün olduğunca çok çiğnedim. her gün bir parça çikolata bile yiyordum. dikkat! sadece bi karecik. asitli içecekleri küçüklüğümden beri sevmediğim için şanslıyım. ve cipsin tadını doğru düzgün hatırlamıyordum bile o zamanlar o zamanlar dediğim de bi sene öncesi. Sonuç 78,1 kilodan 68,3 e düştüm 4 ayda. adet düzensizliğim bitti. ve 5 kat merdiveni çıkabiliyordum hala çıkabiliyorum :) Geçtiğimiz haziranın 3. de(mezuniyet törenimde) 68,9 dum. Kışın 74 lere çıkmama rağmen vermiştim ama kpss ye hazırlandığım 1 aylık dönemde bir de bakmışım75.1 olmuşum. Koca yaz öyle geçti gitti ve ben şu an 74.5 im. kilo vermedim belki ama çektiğim mekiklerin faydasını gördüm. belim 91 den 87,5 e düştü.

Ya supersin insallah bende bunlari yapiyorum az cok ve yapmak istiyorum abur cubur cok yiyordum ve braktim zaten nefes zor aliyorum arada merdiven cikmak cok zor oluyo bana insallah hepsi gececek

Foruma yeni katildim bende sirf biraz motive olabilmek icin .kisa surede 86 dan 68 e dustum ama simdi devam etmekte zorlaniyorum canim hep biseyler yemek istedigi icin 70 oldum yine. Sizin mesajlarinizi okuyunca devam edesim geldi ben de katilabilirmiyimmm :)

Hoşgeldin :) ne kadar sürede verdin? çok iyi neler yaptın?

Hosbulduk :)Tam suresini bilmiyorum ama 6 kiloyu 17 gunde verdim sonra iki hafta durkladim sonra haftada birer ikiser dustu iste allah berekt versn :)

Sabah haslanmis yumurta domates salatalik maydanz bi dilim ekmek, aksam da yemek neyse 3-4 kasik yiyince doymus gibi yapiyodum. Cok su ictim bide mutlaka sade kahveyle yesil cayimi iciyodum hergun.

Spora da yazildim ama tarzim diil,yakismiyor bana :) bi elin parmagini gecmz yani spor yapmisligim da . Mmm baska neyi anlatsam ki hihi

tebrikler :) öğlen yemiyor muydun? ben yemeyince veremiyorum aksine kilo alıyorum metabolizmam kıtlık durumuna geçiyor

Sormaa :)oglen yemiyorum cunku acikmiyorum metabolizmam cok yavas benimde, ama arada bi iki gun cenem yorulana kadar biseyler yiyodum tutamiyordum kendimi , o zamanlar sok etkisi oluyormus metabolizma icin tekrar diyete baslayinca yine kilolar pitir pitir dokulmeye devam ediyor boylece bende :) biz boyle anlastik metabolizmamla ,herkesi farkli oluyor tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…