Regl oldum ve detoksa başladım hiç bişey yemedim içiyorum bol bol bir hafta deneyeceğim kilom takıldı çünkü son çarem bir çözülse devamı gelecek
kızlar günaydın.... ben son ıkı gundur 900 gr veriyorm .pazartesi 71 idim salı 70.1 , bu sabah 69.2......keşke hep böyle gitse....
İncecik olup zevkime göre giyinmek istiyorum kocam da beni beğensin başka sağlık huzur istiyorum çokmu kızlar ya.bir daha hamile kalayım diyet yapacağım böyle çok zor.9 ay bızdolabının önünde yaşa sonrası açlık sınırı varken yeme
norofizyolijik adin neydi:) sana teşekkür ederimm yumurta yogurtla cok guzel oldu tokta tuttu cok saol dua ettim senin icin:)
ymurtanın kokusundan rahatsız oluyorsan üzerine limon da sıkabilirsin...bu da benden gelsin...koksunu ve tadını alıyor...
Norofizyolijik adin neydi:) sana teşekkür ederimm yumurta yogurtla cok guzel oldu tokta tuttu cok saol dua ettim senin icin:)
İncecik olup zevkime göre giyinmek istiyorum kocam da beni beğensin başka sağlık huzur istiyorum çokmu kızlar ya.bir daha hamile kalayım diyet yapacağım böyle çok zor.9 ay bızdolabının önünde yaşa sonrası açlık sınırı varken yeme
Kızlar misafir vardı geç yazıyorum bugünkü menüm;
sabah:yoğurt karışımı,yarim dilim ekmek biraz peynir 3 lokma omlet çay
Öğle:yoğurt karışımı kuru börülce ile salata
akşam:balık salata
trambolinde 10 dk zipladim ama bugün yürüyüş yapamadim misafir vardi :-(
Dolabım 34 beden kıyafet dolu ama ben hep aynı eşertmanı giyiyorum nedenmiii haaqqqaaaq ağlamak istiyorum
Ayşe canimçok sevindimm beğenmene afiyet olsun canim ;-)
Ben hiç 34 olamadim ama 38 ken bile süperdim ahhh ahhh ogünler geri gelsin istiyorum :-(
Dolabım 34 beden kıyafet dolu ama ben hep aynı eşertmanı giyiyorum nedenmiii haaqqqaaaq ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?