Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Bende zayiflamak istiyorum 2 Kizim var.73 kiloyum bende bir haftadan beri ekmegi kestim,cayimi sekersiz iciyorum tatlidanda kaciyorum ama bir istahim varki kizlar dayanilmaz. Masallah demiyorum belki nazar degerde istahim kesili verir

Bende zayiflamak istiyorum 2 Kizim var.73 kiloyum bende bir haftadan beri ekmegi kestim,cayimi sekersiz iciyorum tatlidanda kaciyorum ama bir istahim varki kizlar dayanilmaz. Masallah demiyorum belki nazar degerde istahim kesili verir

Adım adım baslamasin ne güzel zaten önemli olan ekmek seker onları kesmen iyi olmus bence başarabilirsin bize katıl biz kalori hesabıyla besleniyoruz ise yarıyor hoşgeldin buarada:)

Günaydınnnn kızlaaaarrr ;-)

dün bişeyi farkettim ben 1 haftadir yiyeceğim bütün yemekleri yemek kaşığıyla tabağıma koyuyorum tabak da normal yemek tabağı değil ya çorba kasesi ya da tatli tabagı kücük yani; ama yerken kücük çatal ya da kaşıkla yiyorum o bana inanilmaz tokluk veriyor tavsiye ederim ;-)

hepinize mutlu,güzel bir gün diliyorum..

yemeklerden önce çekilmiş çörek otu ye iştahını keser...eğer tatlıya karşı zaafın varsa çayına çubuk tarçın koymalısın. hem kan şekerini düzenler hemde tatlı ihtiyacını önler

Cnm nasil dayaniyon 300 kaloriyle hastalanma dikkat et kendine cnm bnm[/QUOTE
Bünyem çok alışık hiç iştahımda yok

Kizlar ben öğle arasına çiktım..canım trambolin falan zıplamak istemedi hemen içine girmek istediğim elbisemi çıkardım denemeye çalıştım olmadığını görünce tabi hırs geldi kendi kendime "bu elbiseyi ben giyiyordum yine giyebilirim" dedim ve sertap erenerin dönmüyorsun şarkısını açtım (son zamanlarda favorim) kulaklıgı taktim çıktım tramboline bacaklarimi çeke çeke deli gibi dans ettim normalde 1 kez dinledigim kadar ziplayamaz kesilir inerdim dinlenip sonra yapardim simdi 2 kez kesintisiz dinleyip ter attim çok mutluyum kendimle gurur duyuyorum dün yürüyemedim bu akşam iki elim kanda olsa yürücem akşam ;-)

denediğim ve başarılı olduğum bir şey daha paylaşmak istiyorum bir kavanoza çubuk tarçın koydum gece o demleniyor iyice ve su içmek istedigimde onu şişeme doldurup yeniden o kavanoza su doldurup demlenmeye birakiyorum deli gibi tatli istedigim ve tatliya dayanamadigim halde dün baklavaya karsi o su sayesinde direndim. benim gibi tatliya hayir diyemeyenlere tavsiye ediyorum;-) Allahim inşallah bu kez olacak

Tebrik ederim aysecimmm azimine hayranim bende bugun yuruyus yapicam guzel muziklerle insan motive oluyor :)

Hasta olucam ya ağrım var Buaralar yorgun düşüyorum bide sular yok dun spor yapamadım icime oturdu valla sadece basen hareketi yaptım INSALLAH bugun cok spor yapacam:)

Menum
Kahvaltı
Köy yumurtası az köy peynir 1 adet zeytin 1dilim tahilli ekmek

araogun 2 adet fındık

aksam haşlanmış karnibahar Yoğurtlu yedim bi yemek kasikta bulgur pilavı yedim

Acikirsam karnibahar yerim bugunde böyle bitti kızlar siz neler yaptnz

Kızlar dısardaydım geç yazdim bugün menüm

sabah ; yoğurt karışımı peynir zeytin bir dilim ekmek çay

öğle; yoğurt karışımı yeşilçay acıkmadığım için başka bişey yemedim

Ara; 3 ceviz 1 elma

akşam; 2 kaşık borülce 2 kaşık bulgur pilavı

6 dk trambolin - 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…