bilemicem tatlım bu mantığa göre yürüyüş yapan herkesin büyümesi lazım çünkü kadın sadece yürüyüş yaptırıyo, ben faydasını görmüştüm yine de kimsenin sebebi olmak istemem
Sarmısaklı yoğurt zararlı olur mu hiç süper bence yap sen bak nasıl tok tutacak yarın dua etceksin bana ;-)bir de ben diyet yapıyorum diye lezzetten vazgeçmem sadece kalorili şeyler yerine daha hafif ve sağlıklı seçenegi seçiyorum örneğin sarmısaklı yoğurt üzerine yağ pulbiber yerine yağsız pulbiber nane serptim:-D
Yok kuzum beni yanlis anladin senden fikir almak istedim cnm ama yapıcam haklısın ya sonuçta yürüluyor:)
Sporsuz olmaz gerçekten kızlar birbirimizi gazlayalim ben bu konuda şanslıyım evimde trambolin ve yürüyüş bandı var evde çalışıyorum o yüzden her molamda trambolinde zıplıyorum tabi istikrar önemli bunu da sayenizde yakalayacagim hissediyorum ;-)
Spor yapmadan duramıyorum eskiden tembeldim alstim sporun her türlüsünu yapiyom plates bisiklet mekik bendede koşu bandi var yuruyom bide leslie yapiom kisa kisa hepsnden yapiomspor yapmayınca eksik hsediyom kendimi
Ben basenliyim okuyunca aklim karisti simdi mantikli dusundum siz diyince aklominn kairisillgi gitti sonucta 45dk hic durmadan hareket ediorsun cok terliyosun sadece fikir almak istemstm cnmlarim leslie devam
Süpersin canım gerçekten ben de bu hale gelmek istiyorum inşallah günde 1 saat yürüyüş ve 10 dk trambolin zamanla artırmaya çalıscam ama sonuç alırmıyım sizce?
Kaderdaşım diyorum artık kesin benim de basen ve bacaklar fena ama eriyecek mecbur ;-)
Bence kesin ise yarar cok guzel zaten 1 saat yürümek mükemmel cnm bnm; ) evdeki tarmbolin nasil bisi cnm?
İNŞALLAH kuzucum gitsin su basenler incecik olalimmm:)
Vay supermis tabi butun hucut calisiyordur zıplayınca faydalidir eminim ne kadar acabaKüçük trambolinlerden almıştım geçen sene nette de var inanilmaz nefes nefese bırakıyor günde 10 dk fazlasiyla yeter diyorlar özellikle de gülşah saraçoğlu geçen gün herşey dahilde açıkladı 85 ten 23 kilo vermiş trambolinde zıplayarak sadece 10 dk zıplıuordum dedi ben de yapmaya calişiyorum
Canim be fit but workout 3 bu sekil google yaz orda ji kadon var 8 dklik video sirf basen bacak icin hareket var sandalyeyle yapiyor cok faydaliymis arkdsm önerdi nede snaa soylym dedim:) kizlar sizinde basen bacak sorununuz varsa 8 dklik videoyu yapblrsnz:)
Vay supermis tabi butun hucut calisiyordur zıplayınca faydalidir eminim ne kadar acaba
deneyene kadar hiç ummazdım ama diyette beyaz leblebi de mucizevi bi yiyecek, ara öğünlerde 1 avuç beyaz leblebi tok tutma açısından 1. sırada benim için şiddetle önerilir hem kuruyemiş mantığı ile diyette değilmişsiniz hissi de veriyo psikolojiyi de rahatlatıyor:)
Bütün vücut çalışıyor ve 5dkdan fazla yapmak gerçekten yürek işi bacaklarin arkasi ilk 2 dkdan sonra gerilmeye başlıyor zaten ben 60 tl ye almıştım 40-50 ye bile vardı
Ya ben hareket yapma konusunda çok tembelim trambolin ve yürüyüs sımdilik yeter diye düşünüyorum kendimi tanıyorum çünkü 3 gün yapıp sogumaktansa sadece yürüyüş trambolinle çalışayım düzenli yapayım diyorum..yine de teşekkürederim kuzum tavsiyen için;-)
ben leblebiye leblebi demem kolanın içinde dans eder gibi yüzmedikçe :)
Ben kolayi sevmemde cigkofte durum özledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?