Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Yok kuzum beni yanlis anladin senden fikir almak istedim cnm ama yapıcam haklısın ya sonuçta yürüluyor:)

Peki tatlim oyle yaparım tesekkur ederim yarin yapicam canim çekti

Yok kuzum beni yanlis anladin senden fikir almak istedim cnm ama yapıcam haklısın ya sonuçta yürüluyor:)

Leslie ben de indirmiştim ama evde yalnız olduğum zamanlarda yapmak iyi oluyor ama. Ev doluyken yapamadim bence yaptirdiği hareketler mantikli genişlemek mümkün degil onu diyen yemistir bir yandan :-D

Spor yapmadan duramıyorum eskiden tembeldim alstim sporun her türlüsünu yapiyom plates bisiklet mekik bendede koşu bandi var yuruyom bide leslie yapiom kisa kisa hepsnden yapiom spor yapmayınca eksik hsediyom kendimi

Ben basenliyim okuyunca aklim karisti simdi mantikli dusundum siz diyince aklominn kairisillgi gitti sonucta 45dk hic durmadan hareket ediorsun cok terliyosun sadece fikir almak istemstm cnmlarim leslie devam

Spor yapmadan duramıyorum eskiden tembeldim alstim sporun her türlüsünu yapiyom plates bisiklet mekik bendede koşu bandi var yuruyom bide leslie yapiom kisa kisa hepsnden yapiom spor yapmayınca eksik hsediyom kendimi

Süpersin canım gerçekten ben de bu hale gelmek istiyorum inşallah günde 1 saat yürüyüş ve 10 dk trambolin zamanla artırmaya çalıscam ama sonuç alırmıyım sizce?

Ben basenliyim okuyunca aklim karisti simdi mantikli dusundum siz diyince aklominn kairisillgi gitti sonucta 45dk hic durmadan hareket ediorsun cok terliyosun sadece fikir almak istemstm cnmlarim leslie devam

Kaderdaşım diyorum artık kesin benim de basen ve bacaklar fena ama eriyecek mecbur ;-)

Bence kesin ise yarar cok guzel zaten 1 saat yürümek mükemmel cnm bnm; ) evdeki tarmbolin nasil bisi cnm?

Küçük trambolinlerden almıştım geçen sene nette de var inanilmaz nefes nefese bırakıyor günde 10 dk fazlasiyla yeter diyorlar özellikle de gülşah saraçoğlu geçen gün herşey dahilde açıkladı 85 ten 23 kilo vermiş trambolinde zıplayarak sadece 10 dk zıplıuordum dedi ben de yapmaya calişiyorum

İNŞALLAH kuzucum gitsin su basenler incecik olalimmm:)

Canim be fit but workout 3 bu sekil google yaz orda ji kadon var 8 dklik video sirf basen bacak icin hareket var sandalyeyle yapiyor cok faydaliymis arkdsm önerdi nede snaa soylym dedim:) kizlar sizinde basen bacak sorununuz varsa 8 dklik videoyu yapblrsnz:)

Vay supermis tabi butun hucut calisiyordur zıplayınca faydalidir eminim ne kadar acaba

Ya ben hareket yapma konusunda çok tembelim trambolin ve yürüyüs sımdilik yeter diye düşünüyorum kendimi tanıyorum çünkü 3 gün yapıp sogumaktansa sadece yürüyüş trambolinle çalışayım düzenli yapayım diyorum..yine de teşekkürederim kuzum tavsiyen için;-)

ben leblebiye leblebi demem kolanın içinde dans eder gibi yüzmedikçe :)

Rica ederim kuzucum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…