Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Boyum 160
Kilom 66.400
Bakalim ayin 30nda tartilcaz neler olucak:)
Ben menümu akşam yemeginden sonra yaziyorum hepsini biarada:)

Cnm bnm nacizane fikrimi söyliyim 3u birarada seker var onu doktorlar içmeyin diyor kahve olarak şekersiz turk kahvesi oneriyolar ayrica kahvaltida nescafe icersen gune dinc başlayamassin neskafenin kalorisini alicagna karnını doyurucu bisiler ye bence ozlemcim tabi sen bilirsin:)

Kahvaltı cok az peynir domates slaatalik kirmizi biber küçük bi dilim kepek ekmeği
Araogun ayran
Aksam 1kase corba unsuz diyet kabak mucver bide ayran
Eger acikirsam lahana yaprağı yicem cig cig:) bugunde bu sekil bitti:)

Kahvaltı cok az peynir domates slaatalik kirmizi biber küçük bi dilim kepek ekmeği
Araogun ayran
Aksam 1kase corba unsuz diyet kabak mucver bide ayran
Eger acikirsam lahana yaprağı yicem cig cig:) bugunde bu sekil bitti:)

Unutmusum yaziyim dedim bi adette kuru kayisi yedim:)

Kizlar baklagil yeyin diyo diyetisyen doktor twde bende kurufasulye yiyim diyom yarin aksama... baklagil cok faydaliymis sanırım diyette yenmesi metabolizmayi çalıştırıyormus fikri olan var mi

Öğlen mercimek çorbası, 1 sultan kofte (3 kofte büyüklüğündeydi) küçük yuvarlak ekmekte yedim ama miktarini hayal edemiyorum

Akşam yoğurt çorbası ve 2 kasık kıymalı bamya

Açıkçası kızlar menüleriniz uzaktan gelen davulun sesi gibi hoş geliyor göze ama umarım sizi çabuk bıktırmaz, çünkü miktar ve enerji olarak çok azlar idare ediyorsanız ne mutlu ama normal duzene geçtiğinizde giden kiloları almanız muhtemel gibi geliyor bana

Maydanoz hiç sevmediğim bi bitkidir onu tüketebilmemin imkanı yok:-( ben sirkeyi çok severim çorbalarlarda falan aşırı tuketirm ama gel gelelim sabah akşam içtiğimde kilo aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…