Bu sitede gördüğüm bi çok kürü uygulamaya çalıştım ben, bahsedilen yoğurt da zayıflama kürleri bölümünde günde 500gr zayıflatan yoğurt basligiyla bulunuyordu sanırım ve tadı o kadar kötü geldi ki 2 gün falan dayanabildim diye hatırlıyorum
Herşeyi beceriyorum şu spor olayını yapamıyorum kınayın beni arkadaşlar belki utanıp başlarım düzenli yaparım.bütün sorun sanırım spor yapmam çünkü diyette çok iyiyim dengeliyorum o yüzdende kilo almıyorum.birde form kayısılı çay içiyorum hergün metobolizmayı güzel çalıştırıyor tavsiye ederim
Karar verdik diyet yapıyoruz vereceğiz kiloları bu arada kalori takiplerinizi görmüyorum yoksam kalorileri sepete atmıyormusunuz
Birazda rahatlayalım kızlar ya bukadar takmakta doğru değil
Buarada kızlar benim ismim Ayşe bu sekilde hitab daha kolay olur diye düşünüyorum sanki diyetisyene gitmişim de her yediğimden ona haber vercekmişim gibi sorumluluk hissettirdi bana sizinle yazışmak;-)
Arkadaşlar meraba. ben yeni başladım dıyete.eskıden cok zayıftım sonra kılo almam gerektı ve aldım ve kendımı durduramadım ve cok fazla kılo aldım.şimdi kendımı durduramıyorm sureklı bısı yıyorum.ağzım hıc durmuyor. bana yardım edın lutfen.bnle beraber zayıflayacaklar varmı..Yanımda yoldaş olursa daha kolay olur dıye dusunuyorumn lutfen yardımm edın
Aynen bende o sekildeyim bu formlar ondan guzel sorumluluk sahibi oluyorsun resmen:)
Arkadaşlar meraba. ben yeni başladım dıyete.eskıden cok zayıftım sonra kılo almam gerektı ve aldım ve kendımı durduramadım ve cok fazla kılo aldım.şimdi kendımı durduramıyorm sureklı bısı yıyorum.ağzım hıc durmuyor. bana yardım edın lutfen.bnle beraber zayıflayacaklar varmı..Yanımda yoldaş olursa daha kolay olur dıye dusunuyorumn lutfen yardımm edın
Yavru kuşum bugun 668 kalori aldımöyazınçşu kalorileri hesaplayın bak işe yarayacak hissediyorum
Tamam kuzum şimdi hesapliyimm bende o sekil yaziyim menumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?