Protein sonuçta et yemezsen neden olmasın
Maydanoz hiç sevmediğim bi bitkidir onu tüketebilmemin imkanı yok:-( ben sirkeyi çok severim çorbalarlarda falan aşırı tuketirm ama gel gelelim sabah akşam içtiğimde kilo aldırıyor
Açıkçası kızlar menüleriniz uzaktan gelen davulun sesi gibi hoş geliyor göze ama umarım sizi çabuk bıktırmaz, çünkü miktar ve enerji olarak çok azlar idare ediyorsanız ne mutlu ama normal duzene geçtiğinizde giden kiloları almanız muhtemel gibi geliyor bana
Sirkede bağırsaklara iyi geliyor mus cnm iyi yapion:)
Ay bugun hepimiz güzel bir gün geçirmişiz:)
Sevalcim şu bir gerçek ki ömür boyu sporla yaşaman düşük ihtimal o yüzden bedenini daha gercege yakın beslenme şekline alıştırarak kilo vermen uzun zaman alır ama kalıcı olur
Yılbaşını düşünmedim açıkçası ve 1-2 kilo verene kadar düşünmek istemiyorum:-D
Sirkenın kilo verdirdigi söyleniyor ama benim bünyeme etkisi öyle oldu belki sende farklı olur deneyebilirsin
Arkadaşlar merhaba,
sürekli diyet yapıp istikrara ulaşamayan ve hareketsizlikten 2 yılda tam 15 kilo alan mutsuz biri olarak ben de artık karar verdim ve yarın yaptığım iyi şeyleri bir araya getirerek kilolarımı vermeyi hedefliyorum boyum 1.65 kilom 85 ve hedefim önce 65 sonra 55 nisanda Allah nasip ederse nişanım var ve sizlerin desteğiyle ben bu kiloları vermek istiyorum..birçok forum okudum ve sizler daha içten geldiniz beni de aranıza alırmısınız
yarından itibaren yapıcaklarim tarcin zerdeçal zencefilli yoğurt karışımı 1 saat yürüyüş hergün ve akşama kadar 10-15 dk trambolinde zıplama..
ben evde çalışıyorum bu nedenle uygulamam daha kolay olacaktır inşallah şimdiden hepinize teşekkürederim destekleriniz için
Haklısın cmm ne diyim ömür boyu spor imkansiz:) yemekten korkar hale geldim elimde deil sanki cnm yaw ama önerilerini dikate alicam cok saol:)
Sirkeyi arada iciyom tadını sevmiyom
Yedim tremusuyu özlemişim saol arkadaşım kilo alırsam :) aslında beynimiz kilo vermemizi engelliyor çok takıyoruz çünkü ama takmamak eldemi ah bir zayıflasam saçlarım uzasa şu. Olsa bu olsa olucak inşallahDurumda metabolizmanı da yavaşlatmis olabilirsin 2 yıl önce bi diyet halimi hatırladım aç geziyorum fazla hicbirsey yemiyorum deli olucam hergün tartıdayim falan yok sonuç yok yeter be dedim olmuyor zaten en iyisi yiyeyim hafta sonu gittin burger menümü de yedim pasta da takmıyorum zaten veremiyorum diye bi kaç gün sonra kaç kilo aldım diye bakayim dedim bi baktım ne alması vermişim bilebazen stresten de veremiyoruz belki de bedenimize diyete olduğumuzu hissettirmememiz gerekiyor tabi ki git hamburger pasta ye demiyorum ama biraz daha rahat ol diyet listelerinde ayça kaya diyeti var mesela onu yap
Arkadaşlar merhaba,
sürekli diyet yapıp istikrara ulaşamayan ve hareketsizlikten 2 yılda tam 15 kilo alan mutsuz biri olarak ben de artık karar verdim ve yarın yaptığım iyi şeyleri bir araya getirerek kilolarımı vermeyi hedefliyorum boyum 1.65 kilom 85 ve hedefim önce 65 sonra 55 nisanda Allah nasip ederse nişanım var ve sizlerin desteğiyle ben bu kiloları vermek istiyorum..birçok forum okudum ve sizler daha içten geldiniz beni de aranıza alırmısınız
yarından itibaren yapıcaklarim tarcin zerdeçal zencefilli yoğurt karışımı 1 saat yürüyüş hergün ve akşama kadar 10-15 dk trambolinde zıplama..
ben evde çalışıyorum bu nedenle uygulamam daha kolay olacaktır inşallah şimdiden hepinize teşekkürederim destekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?