Diyet Günlüğüm hedef 15 kilo. ..

Durumda metabolizmanı da yavaşlatmis olabilirsin 2 yıl önce bi diyet halimi hatırladım aç geziyorum fazla hicbirsey yemiyorum deli olucam hergün tartıdayim falan yok sonuç yok yeter be dedim olmuyor zaten en iyisi yiyeyim hafta sonu gittin burger menümü de yedim pasta da takmıyorum zaten veremiyorum diye bi kaç gün sonra kaç kilo aldım diye bakayim dedim bi baktım ne alması vermişim bile bazen stresten de veremiyoruz belki de bedenimize diyete olduğumuzu hissettirmememiz gerekiyor tabi ki git hamburger pasta ye demiyorum ama biraz daha rahat ol diyet listelerinde ayça kaya diyeti var mesela onu yap

Evet bende farkidayim az kalorili INSALLAH geri almayiz almamak icin sporu birakmamak lazım

Sevalcim şu bir gerçek ki ömür boyu sporla yaşaman düşük ihtimal o yüzden bedenini daha gercege yakın beslenme şekline alıştırarak kilo vermen uzun zaman alır ama kalıcı olur

Yılbaşını düşünmedim açıkçası ve 1-2 kilo verene kadar düşünmek istemiyorum:-D

Sirkenın kilo verdirdigi söyleniyor ama benim bünyeme etkisi öyle oldu belki sende farklı olur deneyebilirsin

Arkadaşlar merhaba,

sürekli diyet yapıp istikrara ulaşamayan ve hareketsizlikten 2 yılda tam 15 kilo alan mutsuz biri olarak ben de artık karar verdim ve yarın yaptığım iyi şeyleri bir araya getirerek kilolarımı vermeyi hedefliyorum boyum 1.65 kilom 85 ve hedefim önce 65 sonra 55 nisanda Allah nasip ederse nişanım var ve sizlerin desteğiyle ben bu kiloları vermek istiyorum..birçok forum okudum ve sizler daha içten geldiniz beni de aranıza alırmısınız

yarından itibaren yapıcaklarim tarcin zerdeçal zencefilli yoğurt karışımı 1 saat yürüyüş hergün ve akşama kadar 10-15 dk trambolinde zıplama..

ben evde çalışıyorum bu nedenle uygulamam daha kolay olacaktır inşallah şimdiden hepinize teşekkürederim destekleriniz için

Haklısın cmm ne diyim ömür boyu spor imkansiz:) yemekten korkar hale geldim elimde deil sanki cnm yaw ama önerilerini dikate alicam cok saol:)
Sirkeyi arada iciyom tadını sevmiyom

İlk basta bizi samimi buldugun için teşekkür ederim:)
Biz kızlarla guzel bi grup olduk sende hoşgeldin cnm :)
Ben seni azimli gördüm nisana kadar zayiflarsin nişaninda istedigin kiloda olursun bence:) kendimize guvendikten sonra ALLAHIN izniyle hep beraber basaricaz cnm:)
buarada mutluluklar dilerim:)
Yogurt karisimi ne gibi yarari var cnm bende uygulayim
Yarindan itibaren menülerini yaz sende bize katil

Kizlar benim ayin 30nda 3 haftam olucak diyetimde cok şükür yılbaşında annemin dogum gunu var kutlucaz İNŞALLAH :)) ben 31 aralikta ve ocagin 1nde 2 gun kendimi sevindircem hem metabolizmam hızlanir hemde annemin yemeklerini özledim ocağın 2 sinde rejime devam:) bu sekil düşündüm kizlar:)

Haklısın cmm ne diyim ömür boyu spor imkansiz:) yemekten korkar hale geldim elimde deil sanki cnm yaw ama önerilerini dikate alicam cok saol:)
Sirkeyi arada iciyom tadını sevmiyom

Buarada ayin 30nda istedgn kadar kilo verirsinde yılbaşında kendini ödüllendirirsin cnm

Günaydın sabah kahvesi içildi sabah sporu olarak iett ye binildi

3ü bir arada yerine sade kahveyi balla tatlandırılmak sütle yumuşatmak tabiki daha faydalı olur ama gün içinde almayı unutuyorum sabah da mecburiyetten olanı içiyorum ama çok tutuyor öğlene kadar birşey yemeyi kesiyor,

Norofizyolojik arkadaşım hoş geldin insallah zayıflamis bi şekilde de gidersin
Önünde 4 ay zamanın var ortalama 20kg rahatlıkla verebileceğin bi rakam disiplinli bi beslenme şekli ve sporla bence başırılı da olacaksin biz de senin fıstık gibi nişan fotolarına bakıp gurur duyucaz

Bu sitede gördüğüm bi çok kürü uygulamaya çalıştım ben, bahsedilen yoğurt da zayıflama kürleri bölümünde günde 500gr zayıflatan yoğurt basligiyla bulunuyordu sanırım ve tadı o kadar kötü geldi ki 2 gün falan dayanabildim diye hatırlıyorum

Merhaba kizlar,

yorumlarıniz ve desteğiniz için çok teşekkürederim sabah 8.30 da uyandım 2 kaşık yoğurta 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yedim bununla bir arkadaşım resmen manken gibi oldu metabolizmayı hızlandırıyormuş ben de evde masa başı çalıştığım için metabolizmam çok yavaş hızlandırmam gerek diye bunu uyguluyorum bir de gözümün önünde bir örnek olduğundan denemeliyim dedim.yogurt yedikten sonra resmen doydum sabah sabah anneanneme kahvaltı hazırladım benim canım istemedi çay içtim sadece biraz önce de kahvaltı için nesfit yedim sütle ve şimdi ögle arası molama aldım kızlar 5 dk trambolinde zıpladım yeşilçayımı içiyorum inşallah bu kilolar gidecek artık ;-) akşama öğleden sonra neler yaptım yazıyor olacağım şimdilik öpüyorum hepinizi ;-)

Buarada kızlar benim ismim Ayşe bu sekilde hitab daha kolay olur diye düşünüyorum sanki diyetisyene gitmişim de her yediğimden ona haber vercekmişim gibi sorumluluk hissettirdi bana sizinle yazışmak;-)

Yedim tremusuyu özlemişim saol arkadaşım kilo alırsam :) aslında beynimiz kilo vermemizi engelliyor çok takıyoruz çünkü ama takmamak eldemi ah bir zayıflasam saçlarım uzasa şu. Olsa bu olsa olucak inşallah

İnşallah vericek güzel bir gelin olucaksın hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…