Tskkr ederm.bende cok zorlanıyorum artk dedim bi günlük bende acym daha iyi motive olurum. Sende katıl 55 e beraber gidelimMasallah size bende 10 kilo verdim suan 77yim ve benimde ilk hedef 65 sonrada insallah 55. Bende surekli diyet gunluklerini takip ediyorum yoksa baska turlu motive olamiyor hemen sıkılıp birakiyorum. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara geliriz
Aynen canim can sikintisindan bende öyle yapiyorum.artik bol bol yazişiriz.napiyosun calisiyomusun okuyomusun yaş kaç?Ewet artk bende burdayım inş birlikde daha kolay olcak.bende telden giryrm diyet topiklerinde gezip duruyorm işte
Sabah az geldi bana cnmiyi akşamlar..
sabah : 1 haşlanmış yumurta
ara : 1 avuç leblebi
öğle : 2 lahmacun 1 bardak ayran
akşam : tavuk ızgara , salata , zero kola
günün geri kalanında yeşil çay ve sade kahve içerim
Yazışalım tabi.25 yasındym calışmıyorm ewliym bi tane bebeğim var pazartesi doğm gnü bir yasna grcek.sen neler yapıysn.Aynen canim can sikintisindan bende öyle yapiyorum.artik bol bol yazişiriz.napiyosun calisiyomusun okuyomusun yaş kaç?
Anladm cnm allh bağışlasın çocuklarınıBende 32 yasindayim 2 cocugum var 6yasina girdi benim kizimda 12 nisanda evli değilim eşimden ayriyim.ve kayinvalidemle oturuyorum şuan çocuklarima o bakiyor cunki
Sağol canim tesekkurlerAnladm cnm allh bağışlasın çocuklarını
Afyt olsun cnmAksam köfte salata 1 dilim ekmek yedim..
az zaten okula yetişmeye çalışırken anca o kadar yiyebiliyorum malesefSabah az geldi bana cnm
Afiyet olsun yarim muz bisey yapmazki...moral bozma lutfen.Yarım muz yedim
Saol cnmAfiyet olsun yarim muz bisey yapmazki...moral bozma lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?