Diyet günlüğüm...

Tskkr ederm.bende cok zorlanıyorum artk dedim bi günlük bende acym daha iyi motive olurum. Sende katıl 55 e beraber gidelim

Bugün nedense doymuyorum hep bi açlık hissi var ya uff ama bu saatten sonra tek bi lokma bile yemycm sadece bir bardak yeşilçay içebirim.

iyi akşamlar..
sabah : 1 haşlanmış yumurta
ara : 1 avuç leblebi
öğle : 2 lahmacun 1 bardak ayran
akşam : tavuk ızgara , salata , zero kola
günün geri kalanında yeşil çay ve sade kahve içerim

Ewet artk bende burdayım inş birlikde daha kolay olcak.bende telden giryrm diyet topiklerinde gezip duruyorm işte
Aynen canim can sikintisindan bende öyle yapiyorum.artik bol bol yazişiriz.napiyosun calisiyomusun okuyomusun yaş kaç?

Aynen canim can sikintisindan bende öyle yapiyorum.artik bol bol yazişiriz.napiyosun calisiyomusun okuyomusun yaş kaç?
Yazışalım tabi.25 yasındym calışmıyorm ewliym bi tane bebeğim var pazartesi doğm gnü bir yasna grcek.sen neler yapıysn.

Bende 32 yasindayim 2 cocugum var 6yasina girdi benim kizimda 12 nisanda evli değilim eşimden ayriyim.ve kayinvalidemle oturuyorum şuan çocuklarima o bakiyor cunki

Günaydınn
kahvaltımı yaptım:
iki yumurta
Biraz kaşar
Bir salatalık
Bir dmts.
Şkersz cay
İki dilim t.b ekmği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…