Diyet günlüğüm...

kizlar bende 69 ile araniza katilayim bende 76kiloydum 1 bucuk ayda 69 oldum hedef once 60 sonra 50

Günaydın kızlar hepniz hoşgeldiniz.kahvaltımı 11 de yaptım yarım saat öncesinde limonlu ılık su içtim.kahvltı saatm cok gec biliyorm ama gece uyumadığımız için bebeğim kaçta kalkarsa onunla uyanıyorum.kahvaltım:
biraz tereygna iki yumurta kırdım birazda peynir koydm içine.
iki domates
Bir salatalık
Üç zeytin
Bir buck dilim tam b. Ekmeği
Sekersz cay
Siz neler yaptınız.

Himm gunaydin cok guzel bir kahvalti yapmissin afiyet olsun.
Gune cok erken basliyorum ben jahvemi ictim bugun komsu ısrarla tiramisu yapmış malesef zorla yedirdi bana hayir dedim dinlrmedi kucuk dilim tiramisu yedim

Himm gunaydin cok guzel bir kahvalti yapmissin afiyet olsun.
Gune cok erken basliyorum ben jahvemi ictim bugun komsu ısrarla tiramisu yapmış malesef zorla yedirdi bana hayir dedim dinlrmedi kucuk dilim tiramisu yedim
Kahvaltı yapmıyomsn cnm.akşamı hafif atlatıp birazda spor yaparsan gider o tiremusu

Neler yedin canm anlatsana
1 haşl.yumurta, 2 bardk cay, yarim pogaca, kasar azcik, pekmez
Arada kahve ve bol su iciyorum
Bugun tiramisu yedim malesef komsu israr etti.
Öglen kurufasulye yarim tabak, iki lokma ekmek.
Aksam yemicem gecistircem canim.
Ben iki ögun cok az yiyorm, hedefim çok buyuk

Senin hedef 10 günde 5 kilomu.tiremusu dışında cok güzel hersey.bende cok kaçamak yapıyorum ne yazkki napcaz böyle

Cok istiyorum yaza kadar 10 sene sonuna kadar 20 kilo vermem lazm.ewt boğazı tutmak şart.
Ben burda takiliyorum surekli telden hep kk ya giriyorum cunki bu zayiflama olayini unutmamaya calisiyorum, irade önemli ama zayiflarken destek olacak arkadaslarla birlikte olmakta ayrica motive ediyor insani

Ben burda takiliyorum surekli telden hep kk ya giriyorum cunki bu zayiflama olayini unutmamaya calisiyorum, irade önemli ama zayiflarken destek olacak arkadaslarla birlikte olmakta ayrica motive ediyor insani
Ewet artk bende burdayım inş birlikde daha kolay olcak.bende telden giryrm diyet topiklerinde gezip duruyorm işte

Sabah
Peynir
Yeşillik
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Öğlen
Ton balığı salata
Ara
Sade kahve
1 galeta
Az peynir
1 tarcinli akide şekeri
Birazdan kızimi almaya gidecegim..akşama köfte yemeyi planlıyorum salatayla. .nasıl menum?

Masallah size bende 10 kilo verdim suan 77yim ve benimde ilk hedef 65 sonrada insallah 55. Bende surekli diyet gunluklerini takip ediyorum yoksa baska turlu motive olamiyor hemen sıkılıp birakiyorum. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…