- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Himm gunaydin cok guzel bir kahvalti yapmissin afiyet olsun.Günaydın kızlar hepniz hoşgeldiniz.kahvaltımı 11 de yaptım yarım saat öncesinde limonlu ılık su içtim.kahvltı saatm cok gec biliyorm ama gece uyumadığımız için bebeğim kaçta kalkarsa onunla uyanıyorum.kahvaltım:
biraz tereygna iki yumurta kırdım birazda peynir koydm içine.
iki domates
Bir salatalık
Üç zeytin
Bir buck dilim tam b. Ekmeği
Sekersz cay
Siz neler yaptınız.
Kahvaltı yapmıyomsn cnm.akşamı hafif atlatıp birazda spor yaparsan gider o tiremusuHimm gunaydin cok guzel bir kahvalti yapmissin afiyet olsun.
Gune cok erken basliyorum ben jahvemi ictim bugun komsu ısrarla tiramisu yapmış malesef zorla yedirdi bana hayir dedim dinlrmedi kucuk dilim tiramisu yedim
Yaptim kahvalti canimKahvaltı yapmıyomsn cnm.akşamı hafif atlatıp birazda spor yaparsan gider o tiremusu
Neler yedin canm anlatsanaYaptim kahvalti canim
1 haşl.yumurta, 2 bardk cay, yarim pogaca, kasar azcik, pekmezNeler yedin canm anlatsana
Senin hedef 10 günde 5 kilomu.tiremusu dışında cok güzel hersey.bende cok kaçamak yapıyorum ne yazkki napcaz böyle1 haşl.yumurta, 2 bardk cay, yarim pogaca, kasar azcik, pekmez
Arada kahve ve bol su iciyorum
Bugun tiramisu yedim malesef komsu israr etti.
Öglen kurufasulye yarim tabak, iki lokma ekmek.
Aksam yemicem gecistircem canim.
Ben iki ögun cok az yiyorm, hedefim çok buyuk
Yapicazzz Allahin izniyle isteyelim yeyerki gidecek bu kilocuklar, boğazimizi tutalim yeter dimi.Senin hedef 10 günde 5 kilomu.tiremusu dışında cok güzel hersey.bende cok kaçamak yapıyorum ne yazkki napcaz böyle
Cok istiyorum yaza kadar 10 sene sonuna kadar 20 kilo vermem lazm.ewt boğazı tutmak şart.Yapicazzz Allahin izniyle isteyelim yeyerki gidecek bu kilocuklar, boğazimizi tutalim yeter dimi.
Ben burda takiliyorum surekli telden hep kk ya giriyorum cunki bu zayiflama olayini unutmamaya calisiyorum, irade önemli ama zayiflarken destek olacak arkadaslarla birlikte olmakta ayrica motive ediyor insaniCok istiyorum yaza kadar 10 sene sonuna kadar 20 kilo vermem lazm.ewt boğazı tutmak şart.
Ewet artk bende burdayım inş birlikde daha kolay olcak.bende telden giryrm diyet topiklerinde gezip duruyorm işteBen burda takiliyorum surekli telden hep kk ya giriyorum cunki bu zayiflama olayini unutmamaya calisiyorum, irade önemli ama zayiflarken destek olacak arkadaslarla birlikte olmakta ayrica motive ediyor insani
Masallah size bende 10 kilo verdim suan 77yim ve benimde ilk hedef 65 sonrada insallah 55. Bende surekli diyet gunluklerini takip ediyorum yoksa baska turlu motive olamiyor hemen sıkılıp birakiyorum. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara gelirizEwet 95 kiloyla başladığım diyet yolculuğumda 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.Boy 1.63..bu günlük sayesinde inş dahada motive olucm die umuyorum.hedefm 55 önümde uzuun yollar var ama basaracgm.basarmalıyımm.
bana katılmak isteyen olursa buyrun beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?