Canım bende diyete başladığımda 62.5 kiloydum ama 1 ay gibi bir sürede 55 kiloya düşersin ben 1 yıl önce düştüm ama 4 5 ayda geri aldım. Şimdi Kasım 20 den beri diyetteyim 62.5 kiloyla başladım 52 kilodayım şu an o yüzden versende kalıcı olmaz canım mutlaka yavaş ama kalıcı kilo ver daha sağlıklı olur senin için
Yediğine dikkat edeceksin canım beyaz ekmek poğaça açma hatta unla yapılan hicbirsey yemeyeceksin. Ben misal bütün öğünlerimde yoğurt yerdim benim en önemli noktam protein agirlikli beslenmem. Canim bol bol su iç yeşil çay iç hergün meyve ye benim favorim yeşil elma ve nar yağlı yemek yapma ben neredeyse herşeye az miktar zeytin yağı katıyorum abartmadan tabi sonuçta o da bir karbonhidratNasıl bir diyet uyguluyorsun ?
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün itibari ile diyete başlıyorum.. Şuan ki kilom 62.5 hedefim 30 gün içinde 55 kg a düşmek..
Aşırı yemek düşkünü değilim zaten bu yüzden işim kolay olacak diye umut ediyorum.
Şimdilik sadece günde 2 lt limon su kürünü uygulayacağım.
Çalıştığım için sabah erken kalkıyorum ve kahvaltı yapmıyorum çoğunlukla..
Tek ihtiyacım olan akşam yemeği yememek..
Çünkü akşam 8den önce evde olmuyorum . O saatten sonra yediklerim de maalesef kilo yapıyor.
Onun yerine iş yerinde saat en geç 6da bir atıştırmalık yiyeceğim.
Her akşam tartılıp buraya yazacağım.
Merhaba, diyetinize hala devam ediyor musunuz? benim de mayıs ayı boyunca diyet yapıp yaza daha güzel girme isteğim var :) 64 kiloyum. Boyum 1.66
Harikasıın :) Çok teşekkür ederim canım.evet canım devam ediyorum: ) Umarım sende istediğin kiloya kavuşursun..
Limonlu suyun tarifi nasil
Merhaba ben de diyetisyene gidiyorum. 20gunu geçiyor 68.2kg ile başladım suan 65kiloyum. Sadece yürüyüş yapabiliyorum. Umarım veririz bu kilolari
kontrolde 66.1 çıkmıştım ve 1.2kg'nun yağdan gittiğini söyledi. Umarım daha fazla yağdan kilo gider bu sefer :)oo ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim:)
Merhaba ben de diyetisyene gidiyorum. 20gunu geçiyor 68.2kg ile başladım suan 65kiloyum. Sadece yürüyüş yapabiliyorum. Umarım veririz bu kilolari
kontrolde 66.1 çıkmıştım ve 1.2kg'nun yağdan gittiğini söyledi. Umarım daha fazla yağdan kilo gider bu sefer :)
Senin diyetin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?